Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 19 wrz 2010, 17:56
KajoFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 19 wrz 2010, 18:05
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 19 wrz 2010, 18:13
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 19 wrz 2010, 18:14
KajoFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 19 wrz 2010, 20:26
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 22 wrz 2010, 23:02
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 22 wrz 2010, 23:17
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 25 wrz 2010, 15:45
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 25 wrz 2010, 15:50
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 25 wrz 2010, 15:56
KajoFC

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 25 wrz 2010, 16:11
grzegorzfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: shimmy » 25 wrz 2010, 18:03
shimmy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 25 wrz 2010, 20:51
Nie czepiałbym się go, bo akurat on coś próbował po wejściu. I przynajmniej wykorzystując szybkość zyskał groźny rzut wolny dla Chelsea, a przy tak małej ilości szans, nawet taka jest warta odnotowania. Trzeba przyznać otwarcie, to co napisał już MGiggs. Chelsea w końcu zagrała z kimś mocniejszym i to wszystko nie wyglądało już tak pięknie. I nie zwalałbym dzisiejszej porażki na gorszy dzień asów The Blues. Po prostu przy intensywniejszym kryciu Anelka czy Drogba nie są już tacy mocni. Na Anelkę i Maloudę wystarczył dzisiaj ten Boyata. W końcu jakiś przeciwnik nie cofnął się po własne pole karne, ale mądrze ustawił blok defensywny, zagrał intensywniejszy pressing, nie pozostawił wiele miejsca i pokazał, że można. Co więcej, porażka Chelsea nie była pechowa, ale zasłużona. Nie chcę popadać w euforię, bo jestem świadomy, że słabszych dalej Chelsea będzie lać i tego moglibyśmy się uczyć od nich, zwłaszcza Arsenal(Daaaamian pisze: Zhirkov.
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 25 wrz 2010, 21:56
3 mecz chłopaka w PL a ty już mówisz że Cię nie przekonuję ?? Daj mu trochę czasu PL to nie hiszpańska że można tam z przytupa biegać i hasać wszędzie. Powiedz mi ile zajęło czasu Nani'emu żeby zacząć "przekonywać"Cris7 pisze: Kompletnie nie przekonuje mnie ten Ramires. Chłopak będzie miał problem znaleźć się w tej lidze. Może za szybko takie wnioski wyciągam, ale tak to wyglądało przynajmniej dzisiaj. Przeciwko Toure i De Jongowi nie istniał.
KajoFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 26 wrz 2010, 10:59
red85
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio