mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 19 wrz 2010, 21:47
Toudinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 19 wrz 2010, 21:47
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 19 wrz 2010, 21:49
Nie przesadzajmy. Innych kontuzji tez bylo sporo.RealFan pisze: A to niby czemu? Gdyby w Madrycie tak podchodzili do sprawy, to ostatnich sezonów Real mógłby w ogóle nie zaczynać. To może być chyba pierwsza poważniejsza kontuzja tak ważnego piłkarza w Barcelonie od dobrych kilku sezonów.
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: carekk » 19 wrz 2010, 21:52
carekk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MeToYou » 19 wrz 2010, 21:57
MeToYou

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 19 wrz 2010, 21:58
grzegorzfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 19 wrz 2010, 22:07
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 19 wrz 2010, 22:34
[']Magnum pisze:Mascherano.. jak widzicie jego przyszlosc w tym klubie? Bo tak, zagral poki co polowe, w LM nie gral i teraz nie gral.. za rok moze chciec wracac do Liverpoolu![]()
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jordan20 » 19 wrz 2010, 23:02
wg mnie pierwszy mecz po kontuzji zagra z valencja- oby tylko nie dostal powolania na kadre22.09 4kol PD FCB - Sporting Gijon 20.00
25.09 5kol PD At.Bilbao - FCB 22.00
29.09 2kol LM Rubin Kazań - FCB 20.45
03.10 6kol PD FCB - Mallorca
17.10 7kol PD FCB - Valencia
ty sobie jaja robisz czy w piwnicy po ciemku ten mecz ogladales ?gruchalbn pisze:Pozytywnie nie mogę ocenić chyba nikogo z barcy, bo każdy miał kilka słabszych minut.
jordan20
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 19 wrz 2010, 23:13
Nie no [k****] bądźmy poważni. Musielibyśmy mieć w klubie naprawdę upośledzonych umysłowo ludzi jeżeli puścimy Leo gdziekolwiek. Możemy im nawet wysłać od razu czek na 300 000 euro jeżeli nie ma innego wyjścia. Nie ma tematu jak dla mnie i weź mnie dodatkowo nie stresuj jordanjordan20 pisze:oby tylko nie dostal powolania na kadre(a jest niestety takie ryzyko-bo japonczycy zagrozili federacji argentynskiej kara-chyba 300 tys euro gdy nie przyjedzie messi)
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: gruchalbn » 19 wrz 2010, 23:33
Może niedokładnie wyraziłem o co mi chodziło, pozytywnie w sensie powyżej tego do czego nas przyzwyczaili (nie licząc meczu z Herculesem)jordan20 pisze:ty sobie jaja robisz czy w piwnicy po ciemku ten mecz ogladales ?gruchalbn pisze:Pozytywnie nie mogę ocenić chyba nikogo z barcy, bo każdy miał kilka słabszych minut.
taki iniesta to dzis zagral najlepszy mecz sezonu ( zniszczyl wszystkich graczy atletico w srodku pola)
pique takze swietnie kasowal ataki i dodatkowo kapitalanie wyprowadzal pilke
bardzo dobry mecz alvesa (nareszcie swietne jakosciowo wrzutki- a jeszcze nie tak dawno psioczylem na ich celnosc)
busquets od poczatku sezonu jest w fantastycznej formie i nie ma silu by masherano go wygryzl-jest gorszy pilkarsko i dodatkowo zbyt latwo sie podpala i lapie przewinienia - drugi mecz w lidze i drugie zotlko
gruchalbn
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 19 wrz 2010, 23:45
ddemon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 20 wrz 2010, 0:51
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 20 wrz 2010, 1:32
Magnum
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio