Źle kombinujesz, nie chodziło mi o Diego.Nebula RN pisze:No sorry, ale zmiennikiem Del Piero to sobie może być jakiś Giovinco, a nie Diego

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 25 wrz 2010, 10:20
Źle kombinujesz, nie chodziło mi o Diego.Nebula RN pisze:No sorry, ale zmiennikiem Del Piero to sobie może być jakiś Giovinco, a nie Diego
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 25 wrz 2010, 10:22
10

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 25 wrz 2010, 10:24
Dobrze myślałeś10 pisze:Kurde, tak mi w głowie to Palermo siedzi, że myślałem, że Ci o Miccolego chodzi
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 25 wrz 2010, 10:39
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nebula RN » 25 wrz 2010, 11:32
Nebula RN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 25 wrz 2010, 11:40
Śmiem twierdzić że popełniliście duży błąd skreślając Miccoliego. Ma niesamowitą technikę użytkową, prawdę mówiąc jeszcze za czasów jego gry w Benfice, niektóre jego rajdy do złudzenia przypominały... samego boskiego Maradonę. Nie ma wątpliwości że teraz bardzo by Wam się przydał.(L)oczkerson pisze:Miccoli to stare dzieje. Odszedł bo do klubu przychodził Zlatan, a przecież byli jeszcze Del Piero i Trezeguet. Kiedyś JUVE miał w ataku taki potencjał, że mógł sobie pozwolić na sprzedaż Miccoliego.
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 25 wrz 2010, 11:47
Mial chyba nawet pseudonim 'Maradonino' albo cos w tym styluSalas11 pisze:Ma niesamowitą technikę użytkową, prawdę mówiąc jeszcze za czasów jego gry w Benfice, niektóre jego rajdy do złudzenia przypominały... samego boskiego Maradonę.
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 25 wrz 2010, 12:07
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 25 wrz 2010, 12:18
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 25 wrz 2010, 12:26
Wtedy to nie był błąd, po prostu mieliśmy, tak jak wspomniał Loczek, za ciasno z przodu. Nie można nikogo trzymać na siłę. A teraz? Jest Quagliarella, który powinien się rozchodzić, jest stary Alex - pozycja cofniętego napastnika to nie jest problem.Salas11 pisze:Śmiem twierdzić że popełniliście duży błąd skreślając Miccoliego. Ma niesamowitą technikę użytkową, prawdę mówiąc jeszcze za czasów jego gry w Benfice, niektóre jego rajdy do złudzenia przypominały... samego boskiego Maradonę. Nie ma wątpliwości że teraz bardzo by Wam się przydał.(L)oczkerson pisze:Miccoli to stare dzieje. Odszedł bo do klubu przychodził Zlatan, a przecież byli jeszcze Del Piero i Trezeguet. Kiedyś JUVE miał w ataku taki potencjał, że mógł sobie pozwolić na sprzedaż Miccoliego.
Zbawieniem? To dobry piłkarz, ale nazywanie 31-latka potencjalnym zbawieniem Juve to spore nadużycie. Mareski Ci szkoda? To nie był zły piłkarz, bo coś tam potrafił odebrać w defensywie, a zarazem umiał przytrzymać piłkę i ją rozrzucić, ale czy był naprawdę aż taki dobry? Jak dla mnie akcją jego życia było pokazanie byczych rogów Toro.Boromir pisze:W obecnej sytuacji Miccoli jest zbawieniem, w sytuacji sprzed afery Miccoli był zbędnym balastem. Już bardziej szkoda mi było Maresci.
10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 25 wrz 2010, 12:28
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 25 wrz 2010, 12:36
No więc właśnie... W Olympiakosie go nie chcą...Babel pisze:Maresca z tego co wiem jest teraz wolny, mozna go brac smiało
10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 25 wrz 2010, 12:44
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 25 wrz 2010, 12:55
Chyba jako alternatywa dla Nedveda co?(L)oczkerson pisze:mi tam z całej grupy straconych zawodników tak naprawdę to szkoda było tylko jednego. Mutu...
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 25 wrz 2010, 12:59
(L)oczkerson
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio