Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 1241

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
4
29%
Oddanie Sneijdera
1
7%
Zatrudnienie Beniteza
1
7%
Zwolnienie Xabiego
6
43%
Zatrudnienie Mourinho
2
14%
Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2430
Kontakt:

Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 26 wrz 2010, 12:51

Hahaha za wbiegnięcie barkiem w przeciwnika? :D I to jeszcze w meczu, w którym rywale umierali i grali na czas przy prawie każdym dotknięciu? Ciekawe.

Ja tam tak naprawdę, bez oglądania skrótu pamiętam z 5 niezłych okazji. To nie jest aż tak wiele, choć oczywiście powinno wystarczyć.
Salas11 pisze:Tym bardziej mam żal do Maradony że kosztem Milito, zawodnika bez dwóch zdań lepszego, dał grać Gonzalo.
Rzeczywiście cóż za błąd Maradony, że dał grać zawodnikowi, który strzelił na mistrzostwach najwięcej goli w jego drużynie i pomimo wczesnego odpadnięcia tylko o jednego mniej niż król strzelców. :) Cóż za błąd Diego, że stawiał na napastnika, który w wówczas niedawno zakończonym sezonie pakował piłkę do siatki w prawie co trzecim strzale.

Obecnie Pipita jest bez formy, ale prędzej czy później się odnajdzie i znów będzie dziabał przynajmniej jednego gola w prawie każdym meczu, to skończy się to pierdolenie.

EDIT:

O, bez dwóch zdań lepszy Milito w tym sezonie strzelił jak dotąd tyle samo goli co Higuain :o
Ostatnio zmieniony 26 wrz 2010, 13:49 przez Kluchman, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 26 wrz 2010, 13:13

RealFan pisze:I to jeszcze w meczu, w którym rywale umierali i grali na czas przy prawie każdym dotknięciu?
Jednemu nie wyszło to na zdrowie, i kiedy po delikatnym kontakcie zaczął odchodzić do hadesu, 2 sekundy później obudził go Carvalho następując mu korkami na głowę. Oczywiście to zdarzenie było całkowicie przypadkowe

stary rupieć
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 45

Post Wyświetl pojedynczy post autor: stary rupieć » 27 wrz 2010, 8:49

Nerwy puszczają?

Awatar użytkownika
Sammyy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 129

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 27 wrz 2010, 8:52

Słaba napinka. Mentor wyżej dał link do tej samej sytuacji tylko nie wyrwanej z kontekstu przez kogoś szukającego sensacji... radzę tamto obejrzeć.

stary rupieć
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: stary rupieć » 27 wrz 2010, 9:44

Sammyy pisze:Słaba napinka. Mentor wyżej dał link do tej samej sytuacji tylko nie wyrwanej z kontekstu przez kogoś szukającego sensacji... radzę tamto obejrzeć.
Tu i tu widzę, że koleś dostał kosę po nogach. No ale, że jest to jakiś anonimowy piłkarz Levante to cisza. Gdyby Ronaldo dostał taką kosę to zalałby się łzami.

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 27 wrz 2010, 9:52

Słaby napinacz z Ciebie rupciu ;) Idź potrenuj na główną w komentarzach.

I nie mów że CR7 zalał by się łzami, bo nie raz w zeszłym sezonie ktoś mu zajebał kose z prostej nogi, albo nastąpił na nogę tak że sędzia tego nie widział.

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1799
Kibicuję: Internazionale Serie A

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 27 wrz 2010, 10:05

kaczy pisze:I nie mów że CR7 zalał by się łzami, bo nie raz w zeszłym sezonie ktoś mu zajebał kose z prostej nogi, albo nastąpił na nogę tak że sędzia tego nie widział.
Ronaldo zahartował się w Premier League, gdzie kontaktowa gra i ostre wejścia są na porządku dziennym. Inna rzecz że w środowisku piłkarskim z wiadomych przyczyn nie jest osobą lubianą, toteż często pada ofiarą złośliwych fauli, szturchnięć czy kopnięć. Sam też jednak święty nie jest.
Ostatnio zmieniony 27 wrz 2010, 10:36 przez Salas11, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 27 wrz 2010, 10:06

kto mi powie jakie ma statystyki Ronaldo w tym sezonie. Występy, gole, asysty ...

Awatar użytkownika
SobolPL
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SobolPL » 27 wrz 2010, 10:21

fieldy pisze:kto mi powie jakie ma statystyki Ronaldo w tym sezonie. Występy, gole, asysty ...
Tutaj cos jest http://www.realmadrid.pl/index.php?co=a ... i&id=31425

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 27 wrz 2010, 10:29

fieldy pisze:kto mi powie jakie ma statystyki Ronaldo w tym sezonie. Występy, gole, asysty ...
http://soccernet.espn.go.com/players/st ... 74&cc=5739

stary rupieć
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: stary rupieć » 27 wrz 2010, 10:34

OK. Wyjaśniliście moje wszelkie wątpliwości :]

tylerdurden
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 88

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tylerdurden » 27 wrz 2010, 12:25

stary rupieć pisze:

Nerwy puszczają?
Nie tylko Ronaldo, Higuain tez sie zamachnal tylko nie trafil, obaj powinni dostac po czerwie i wyleciec na dwa spotkania, mielisby czas na przemyslenie i znalezeienie formy i skutecznosci, ktorych brak jest zapewne powodem frustracji

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 27 wrz 2010, 13:40

Pipity w akcji (poza marnowanymi akcjami bo te na skrócie były) nie widziałem, ale pojawia się coraz więcej powtórek akcji Cristiano i komentarze RealFana prezentują się coraz lepiej :lol2:

RealFan pisze:
Bienias pisze:to jest ewidentne czerwo i 2 mecze bana
Hahaha za wbiegnięcie barkiem w przeciwnika? :D
RealFan pisze:Ja tam widzę bardziej zahaczenie nogą o nogę, czy też dotknięcie, niż kopnięcie, bo nawet najmniejszego zamachu czy ruchu nogi do przodu (tylko w bok) nie było
:spoko:

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 27 wrz 2010, 13:48

Przecież to chyba jasne że Cristiano zachował się debilnie i wyszła jego frustracja związana ze słabym początkiem sezonu (chociaż statystyki nie są najgorsze). Dziwi mnie tylko taka aktywność w tym temacie Mentora i innych kibiców niepokalanej zwłaszcza po tym co robił Villa ostatnio. Messi też chyba kiedyś pluł w taki sposób że wiatr znosił ślinę na przeciwnika... Lepiej by było jednak jakby najpierw patrzyło się na własne podwórko a potem do innych.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2430
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 27 wrz 2010, 14:10

Więcej powtórek? To ta sama powtórka, z tego samego ujęcia, z tej samej kamery. Może i go kopnął, chociaż jak dla mnie to ujęcie nie pokazuje pewnego kopnięcia. Dziwniejsze jest samo zachowanie, bo piłka była bardzo daleko, ale samo celowe kopnięcie jest jak dla mnie z tego ujęcia nie takie oczywiste.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”