"Święta Wojna na San Siro" ... - Strona 6

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Kto tym razem wygra 'Świętą Wojnę'

Milan
14
38%
Inter
10
27%
Padnie remis
6
16%
Berlusconi wygra wybory
7
19%
Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 04 kwie 2005, 17:06

Hrabi nie nie widziałe oficjalnych składów - Ale teraz ?? nigdy nie ma daw dni przed meczem. To są składy prawdopodobne i o.k ale Włosi mają swoje informacje i zazwyczej sie nie mylą :D Może to jest narazie jakaś taktyka ale jak pisza że bez Materazziego to chyba jego występ stopi pod znakiem zapytanie nie sadziesz ?? Wcześniej pisali że Bobo zagra na 50% i go wystawaili tu w tej informacji a Matrix znikna nie wiedziesz czemu ?

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8205
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 04 kwie 2005, 17:16

wogole skad macie taka pewnosc ze tego meczu nie odwolaja ?? skoro lige wloska odwolali, to ten mecz tez moze sie nie odbyc !! tak mi sie wydaje ze do piatku (wlacznie) we wloszech nie odbedzie sie zaden mecz

pozdro

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 04 kwie 2005, 17:26

Cloner nie czytałeś chyba pierwszego postu dzisiaj napisanego w tym temacie ..... Masz racje nie powinni grać !!!!

Hrabi to jest bardzie felieton o ruchach taktycznych Ancelottiego i Manciniego ale jak podali prawdopodobny składy i ustawnienie to chyba doszli do jakiegoś wniosku ?? A tym bardziej że nie ma w składzie Matrixa

http://sports.virgilio.it/it/cmc/calcio ... 80509.html

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 05 kwie 2005, 1:41

Teraz Hrabi to ja już nic nie rozumiem :roll: Widziałem taki program zapowiadający mecze LM i w skladzie Inter był Matix i Stanković ale nie ma Vieriego i był wpsiany na liste kontuzjowanych tak wynikał z tego. A skład rossonerich trafiłem w 100 % defensywa była zagadtką a jednak przewiduja Cafu, Nesta, Stam, Maldini. ZOBACZYMY JUŻ JUTRO DERBY STOLICY MODY :D

**CZAS I BOISKO POKAŻE WSZYSTKO** ...... ale sądze że i tak błedy i psychika zadecyduje :D

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 05 kwie 2005, 7:49

Szkoda , ze na derbach nie zobaczymy dwoch wielkich napastnikow Adriano i Szewczenki. Z tego co wiem to nie odwolaja europejskich pucharow wiec mecze sie odbeda.

Niech wygra lepszy!

Awatar użytkownika
magus
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: magus » 05 kwie 2005, 8:51

Mecze Ligi Mistrzów odbędą się

Europejska Federacja Piłkarska (UEFA) ogłosiła, że wszystkie prędzej zaplanowane na ten tydzień mecze Ligi Mistrzów i Pucharu Uefa odbędą się - każdy z nich będzie poprzedzony minutą ciszy ...

W ten sposób UEFA chce uczcić śmierć Jana Pawła II. Jedna z najważniejszych postaci centrali piłkarskiej na Starym Kontynecie - Lars-Christer Olsson o papieżu mówi:

,,Papież Jan Paweł II był wielkim przywódcą ludzi na całym świecie, mocno wierzącym w siłę pokoju."

,,Jego wysiłki i prace w tych kierunkach dały mu między-narodowy szacunek, rozpoznawalność wśród ludzi wszystkich wyznań, o różnych poglądach."

,,Był człowiekiem szczególnym. Stał na czele kościoła katolickiego przed 26 bardzo trudnych lat - to był czas przemian, które zawdzięczamy także mu. Jego odejście na pewno odczują miliony, dlatego my w LM chcemy go także uczcić w odpowiedni sposób ..."

żródło:uefa.com

Z powodu żałoby TVP nie będzie transmitować meczów LM.

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 05 kwie 2005, 10:07

Szkoda , ze nie bedzie meczy w TV , ale trzeba godnie pozegnac naszego Papieza

Awatar użytkownika
magus
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: magus » 05 kwie 2005, 10:59

No tak , jak inaczej. Papież chyba ważniejszy niż ćwierćfinał LM. A mecze będą pokazywane na Polsat Sport???

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 05 kwie 2005, 12:23

No mecze sie odbedą jak napisaliście ale nie powinny ! UEFA widzać myśli troche jak PZPN choć gdzie tu porownywać LM do nasze Idea ekstraklasy.... Wierze w Tifosi na San Srio i ich zachwoanie godne szacunku. Nie przyniosą wstydu swojim kluba.

Serek - Coś mało wiesz w temacie :roll: To że Adriano nie zagra to rozumniem i było wiadomo juz dawno ale że Sheva ?? Masz złe informacja Ancelotti ma całą kadre do dyspozycji na ten mecz a Sheva zagra nawet od pierwszej minuty. Nawet Pippo zagra chwile bo chwile ale zagra juz zregenerował siły i jest gotów nawet na 90 minut tylko że Carlo wystawi atak Sheva - Hernan.

Kłopot nie lada ma Mancini widziesz co sie dzieje .....

P.S. La Gazzatta jak zawsze przed takim meczem wspomina inne spotkania teraz przoduja derby z LM w 2002 roku. Ale ta fotka jest cool. hehe

Pozdro

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 05 kwie 2005, 12:29

Hmmm z tego co pamietam Zaza to Szewa mial jakies problemy (psychiczne bodajze po tej kontuzji ostatniej) i mial nie zagrac :? Ale skoro jest inaczej to tym gorzej dla Interu , ktory i tak ostatnio jest zdziesiatkowany kontuzjami.

Miejmy nadzieje na wspaniale widowisko na San Siro. Dla Interu wazne bedzie strzelenie gola na wyjezdzie , a wyniku 6-0 dla Milanu raczej nie przewiduje

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 05 kwie 2005, 12:55

Uraz psychiczny ?? :arrow: A byłeś na Onecie ??!! :roll:

Bo takie inforamcja Onet pisał o 12 tego dnia a ja widziałem wieczorem wywad z Sheva w krótym zapowiadał powrót na boisko w pełni sprawny w meczu z Brescia [odwołanym] cos szybko wyzdrowiał :D

No ale nie wnikają w to - Andriy jest gotowy i na moje oko na 90 % zagra od początku w tym meczu. W zaleznoscie też od taktyki bo to też bedzie ważne.

Wynik ja zawsze jest sprawa otwarta to sąderby i liczby nie grają a zadecyduja błędy. Mam nadzieje że Milan zagra spokojnie i na luzie w tym meczu jak by nie patrzeć presja większa jest po stronie Interu i psychika tez bedzie ważna. Zobczymy co przyniesie boisko już nie długo zaczyna sie walka o pólfinały LM narazie pierwsze 90 minut. Dwumecz zadecyduje o awansie !!! To jest podstawa

Wczoraj coś i mówiło o 3:1 dla rossonerich le dzisiaj cos mi mówi że Milan nie straci bramki także trzeba wynik zweryfikować na 2:0 dla Milanu hehehe latwo sie pisze i mówi ale Zobaczymy jak bedzie :D

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 05 kwie 2005, 12:59

Bylem na Onecie :) Zapamietalem te inforamcje i napisalem , ze mecz odbedzie sie bez dwoch napastnikow. Ale widac odbedzie sie bez jednego dla mnie wazniejszego :(

Awatar użytkownika
Kotek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 05 kwie 2005, 13:22

Milan powinien wygrać, bo są lepsi, a Inter to królowie remisów, ale tym razem przegrają :D
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”