podbijam pytanie.fejkenq pisze:Co zrobil Villa,bo niestety nie ogladalem drugiej połowy?
Po wczorajszym show w Levante straciłem ochotę na oglądanie Barcy.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 26 wrz 2010, 9:18
podbijam pytanie.fejkenq pisze:Co zrobil Villa,bo niestety nie ogladalem drugiej połowy?
kaczy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: stary rupieć » 26 wrz 2010, 9:22
stary rupieć
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 26 wrz 2010, 10:20
fejkenq pisze:Co zrobil Villa,bo niestety nie ogladalem drugiej połowy?
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 26 wrz 2010, 10:33
grzegorzfcb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 26 wrz 2010, 10:36
Nie wiem jak to z Bilbao jest. Czy zawsze grają na boisku w takim stanie, czy akurat tym razem odpowiedzialnym za to ludziom się nie chciało, ale nawet w tym fragmencie meczu było widać fatalny stan murawy. Od jakiegoś czasu odnoszę wrażenie że co poniektóre drużyny upatrują w złym przygotowaniu boiska szansy na korzystny wynik, szczególnie z ekipami dużo od siebie silniejszymi. Z tego co pamiętam Chelsea również grała z Wigan w podobnie niewygodnych dla prowadzenia gry warunkach.Mentor pisze:Druga rzecz to murawa ['] Żenada naprawdę, aby na tym poziomie rozgrywać grać na czymś takim. Od początku meczu było widać, że przeszkadza zawodnikom a w drugiej części to już się autentycznie nie dało grać
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 26 wrz 2010, 10:36
ddemon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 26 wrz 2010, 10:50
Niektore druzyny celowo przed meczem z nami nie dbaja o murawe. Zrobil tak nawet wielki Mourinho, jeszcze bedac w Chelsea.Salas11 pisze:Od jakiegoś czasu odnoszę wrażenie że co poniektóre drużyny upatrują w złym przygotowaniu boiska szansy na korzystny wynik, szczególnie z ekipami dużo od siebie silniejszymi. Z tego co pamiętam Chelsea również grała z Wigan w podobnie niewygodnych dla prowadzenia gry warunkach.
Według mnie licencje powinny obejmować nie tylko stan i funkcjonalność stadionu, ale również murawy. Specjalny delegat mógłby na przykład przyjeżdżać na obiekt dwa dni przed meczem, ocenić sytuację i ewentualnie nakazać władzom klubu kosmetykę boiska pod groźbą kar finansowych lub nawet walkoveru.
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 26 wrz 2010, 11:26
a ja w tym widze pozytyw. Po roku posuchy mamy zawodnika ktory wogole te sytuacje ma. Jest ruch z przodu i aktywnosc. Dobrze to wyglada i rokuje na przyszlosc. Niech Villa poprawi swoja skutecznosc i bedziemy mieli wiele radosci.3- koszmarna skutecznosc villi- facet jest tak zestresowany,ze wydawac by sie moglo,ze to 18-letni junior a nie mistrz swiata i europy
po odejsciu eto`o nie myslalem,ze ktos moze byc bardziej nieskuteczny-david narazie(niestety) przebija go pod tym wzgledem
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Inferno » 26 wrz 2010, 15:36
Inferno
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 26 wrz 2010, 17:18
Dziwnie to zabrzmiało z ust kibica nietoperza. Jakby widowisko miało większe znaczenie niż zwycięstwo.Inferno pisze:szkoda bo jego nieobecność będzie niewątpliwie dużą stratą dla widowiska.
kaczy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: stary rupieć » 27 wrz 2010, 10:38
Może na Valencię będzie gotowy Messi. Mecz dopiero 17 października, więc może Argentyńczyk zdąży wrócić do zdrowia, o ile nie zaszkodzi mu mecz reprezentacji.Bienias pisze:Mam nadzieje ze Villa dostanie odczuwalna kare pieniezna za swoje beznadziejen zachowanie. 2 mecze kary to raczej pewnik i z Valencia sie chlopak wykluczyl. Ciekawe bedzie ustawienia na mecz z Valencia![]()
stary rupieć
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 27 wrz 2010, 10:53
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 27 wrz 2010, 18:09
Brak zrozumienia OK, ale brak ogrania. To nie ten poziom, żeby o zawodniku pisać takie rzeczy, on jest w takim a nie innym klubie i dla mnie w każdej chwili powinien być gotowy do gry.jordan20 pisze:1 - fatalny mecz adriano-gosciu przegral wszytskie pojedynki 1 na 1 z iraola, nie wyczuwal w ogole momentu gdy ma przetrzymac pilke a kiedy dokladnie podac
widac brak ogrania meczowego i niezrozumienie stylu gry barcelony-ale to przyjdzie wraz z wieksza iloscia odbytych treningow
w ogole to jest smieszna sytuacja- w kadrze jest 3 nominalnych lewych obroncow i zaden nie ma obecnie formy !
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 27 wrz 2010, 18:28
Mnie to troche dziwi, ale to chyba oznacza, że Leo bardzo szybko wraca do zdrowia, z Rubinem zagra 20-30 minut a z Mallorka wyjdzie od pierwszej minuty. Tak przynajmniej to odczytujęJarzinho pisze: Martwi mnie trochę fakt, że Messi leci do Kazania- mógł spokojnie odpoczywać. Oby to była dobra decyzja ze strony sztabu.
grzegorzfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 27 wrz 2010, 18:55
Mentor
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio