Najbardziej Przereklamowani Pilkarze Swiata - Strona 11

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 12 mar 2005, 11:17

ROnaldo, był anprawde dobry,a le! W sumie to on nadal jest, ale to media robią z neigo jeszczę większa gwiazde niż jest, za bardzo go wywyzszają, ponad jego, albo i nie? Możliwości.

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 12 mar 2005, 18:56

BUNCH pisze:ROnaldo, był anprawde dobry,a le! W sumie to on nadal jest, ale to media robią z neigo jeszczę większa gwiazde niż jest, za bardzo go wywyzszają, ponad jego, albo i nie? Możliwości.
zgodze sie ale i tak nie przebije on beckhama

dj kot

Przereklamowani piłkarze

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dj kot » 04 kwie 2005, 23:22

Moim zdanie pshede wshystkim :
Beckham (wiecej zrobil dla fryzjerów niz dla piłki)
Rooney(nic wielkiego ten shrek na euro nie gral a mimo to zostal okrzykniety wielki odkryciem Euro) :shock:
i i i i i i mushe pomyslec poczekajcie .......................................................................................................... 3 to Arbertini moshe on niejest przereklamowane ale uwazam ze pilkarz w tym wieQ nie powinien byc sćiagnay do barcyY bo jest to po prostu drewniak i slabeush !!! BuraQ !!!

JuVe BosS LeGiA BosS !!!! [/quote]

Przestań pisać ircowym językiem bo następnym razem dostaniesz WP!!//Tomusmc

Uchi_UfFy

Re: Przereklamowani piłkarze

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 04 kwie 2005, 23:32

dj kot pisze:Moim zdanie pshede wshystkim :
Rooney(nic wielkiego ten shrek na euro nie gral a mimo to zostal okrzykniety wielki odkryciem Euro) :shock:
i i i i i i mushe pomyslec poczekajcie .......................................................................................................... 3 to Arbertini moshe on niejest przereklamowane ale uwazam ze pilkarz w tym wieQ nie powinien byc sćiagnay do barcyY bo jest to po prostu drewniak i slabeush !!! BuraQ !!!

JuVe BosS LeGiA BosS !!!!
[/quote]

Dobra, każdy może mieć swoje zdanie, ale co to za język ? Ronney ma przecież dopiero 19, 5 roku, na E2004 powtórzył odkrycie Owena z Francji, przed nim wielka kariera, więc jak może być przereklamowany :> ? RONALDO :!: Luiz Nazario De Lima, Beckham przy nim reprezentuje jeszcze klasę :!:

Awatar użytkownika
NowakKamil
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NowakKamil » 05 kwie 2005, 0:05

dj kot pisze:Moim zdanie pshede wshystkim :

Według twojego myslenia jakiś 10 latek naprzyklad będą sie o niego bić to od razu jest przereklamowany a co do Rooneya to nie jest żaden Shrek bo ty tak nigdy jak on dobrze nie zagrasz.

Co do Albertiniego to chcłopak się choć rozwinnien a nie będzie się marnował.Co ty bys na jego miejscu zrobił odrzucił ...

A jak na razie nic w mediach o nim nie słysze nie mieszka w 7 pietrowej Willi i nie ma 10 samochodów ijak d tej pory nie wystapił w żadnej reklamie

Awatar użytkownika
magus
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: magus » 05 kwie 2005, 9:24

Adu już podpisuje kontrakty reklamowe(w wieku 14 lat :shock: )więc niedługo może nawet w wieku 18 lat zrównać się z Beckhamem.

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 05 kwie 2005, 10:38

magus pisze:Adu już podpisuje kontrakty reklamowe(w wieku 14 lat :shock: )więc niedługo może nawet w wieku 18 lat zrównać się z Beckhamem.
moze o to mu chodzi....

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 05 kwie 2005, 10:41

Z takich pilkarzy jak Adu nic dobrego nie wyrosnie. Chlopak dostal juz chyba szajby od tej kasy wiec watpie aby chcialo mu sie jeszcze w przyszlosci jakos specjalnie wysilac i grac tak jak aktualnie Ronaldinho

Awatar użytkownika
magus
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: magus » 05 kwie 2005, 10:47

serek408 pisze:Z takich pilkarzy jak Adu nic dobrego nie wyrosnie. Chlopak dostal juz chyba szajby od tej kasy wiec watpie aby chcialo mu sie jeszcze w przyszlosci jakos specjalnie wysilac i grac tak jak aktualnie Ronaldinho
Zgadzam się, dlatego wczesniej o Adu napisałem. Chłopak, podpisuje kontrakty reklamowe, przez co z nadmiaru kasy, gdy będzie miał 18-lat zakończy karierę. Podpisał latem kolejną umowę, ale nie sponsorską...Z AC MIlanem. Adu po MŚ 2006 w Niemczech przejdzie do włoskiego Milanu. Zobaczymy niedługo, bo już za rok, czy on jest naprawdę talentem na miarę Pelego, czy tylko przereklamowany młodzieniec.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8672
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 05 kwie 2005, 14:12

Przestań pisać ircowym językiem bo następnym razem dostaniesz WP!!//Tomusmc

mam pytania do Pana Moderatora - czy przesiadujesz Pan na IRC'u czasem ?? jesli tak to chyba na dziwnych kanalach, a jesli nie to prosze mi tu nie wypisywac bzdur ze to jakis jezyk IRC'owy

Pozdro

Koby~FCBM
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Koby~FCBM » 05 kwie 2005, 14:18

ja powiem jacy sa najbardziej przereklamowanie piłkarze wg. mnie
:arrow: oczywiście Beckham :arrow: uzasadniac nie trzeba
:arrow: zdziwiłem sie że niekt tu jeszcze go nie napisał Raul :arrow: ten zawodnik w ostatnich latach gra gorzej niz jakiś polski drugoligowiec a wszyscy nadal uwazaja go za dobrego! To juz jest przesada bo raul nie zasługuje na gre w realu na pewno ( mimo iz to obecnie mizerny klub) a ciągle gra w pierwszym składzie. On uważa sie za wielka gwiazde a teraz tylko potrafi dostawiac noge chrzanic dobre sytuacje i symulować faule!
:arrow: Ronaldo :arrow: jedyne w czym jest dobry to w jedzeniu hamburgerów. jest ociezały powolny i wogle nie biega po boisku jak nie ma piłki a jak ja juz ma to też jest mu ciężko ruszyc tłusta dupe żeby samemu stworzyc sobie sytuacje( a kiedys potrafił ograc nawet kilku graczy). Mimo jego słabej gry od poczatku transferu do realu to wiele osób wciąz sądzi że jest dobry!
:arrow: Rosicky :arrow: Ten zawodnik zapowiadał sie bardzo dobrze ale przez ostatnie lata wogle sie nie rozwinął a w ostatnich dwóch sezonach grał jak ostatni patałach. Mimo jego karygodnie słabej gry wciąz go ludzie bronia. Jak on może byc dobry? Wystarczy tylko spojrzec na pozycje Borussi w lidze a Rosicky jest zawsze najsłabszym ogniwem na boisku!
:arrow: Beletti , Jankulovski :arrow: Wpisałem ich razem gdyż graja podobnie. Popełniaja całą mase błędów w obronie oraz graja bardzo niedokładnie ( a często zapędzają sie pod pole karne rywala).
:arrow: Rooney , Baros :arrow: Zawodnicy grający nie dośc że słabo to jeszcze nieskutecznie( szczególnie w przypadku Barosa.)
No ito chyba tyle jak mi sie cos przypomni to dopisze.

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 05 kwie 2005, 14:23

Koby~FCBM pisze:ja powiem jacy sa najbardziej przereklamowanie piłkarze wg. mnie
:arrow: oczywiście Beckham :arrow: uzasadniac nie trzeba
:arrow: zdziwiłem sie że niekt tu jeszcze go nie napisał Raul :arrow: ten zawodnik w ostatnich latach gra gorzej niz jakiś polski drugoligowiec a wszyscy nadal uwazaja go za dobrego! To juz jest przesada bo raul nie zasługuje na gre w realu na pewno ( mimo iz to obecnie mizerny klub) a ciągle gra w pierwszym składzie. On uważa sie za wielka gwiazde a teraz tylko potrafi dostawiac noge chrzanic dobre sytuacje i symulować faule!
:arrow: Ronaldo :arrow: jedyne w czym jest dobry to w jedzeniu hamburgerów. jest ociezały powolny i wogle nie biega po boisku jak nie ma piłki a jak ja juz ma to też jest mu ciężko ruszyc tłusta dupe żeby samemu stworzyc sobie sytuacje( a kiedys potrafił ograc nawet kilku graczy). Mimo jego słabej gry od poczatku transferu do realu to wiele osób wciąz sądzi że jest dobry!
:arrow: Rosicky :arrow: Ten zawodnik zapowiadał sie bardzo dobrze ale przez ostatnie lata wogle sie nie rozwinął a w ostatnich dwóch sezonach grał jak ostatni patałach. Mimo jego karygodnie słabej gry wciąz go ludzie bronia. Jak on może byc dobry? Wystarczy tylko spojrzec na pozycje Borussi w lidze a Rosicky jest zawsze najsłabszym ogniwem na boisku!
:arrow: Beletti , Jankulovski :arrow: Wpisałem ich razem gdyż graja podobnie. Popełniaja całą mase błędów w obronie oraz graja bardzo niedokładnie ( a często zapędzają sie pod pole karne rywala).
:arrow: Rooney , Baros :arrow: Zawodnicy grający nie dośc że słabo to jeszcze nieskutecznie( szczególnie w przypadku Barosa.)
No ito chyba tyle jak mi sie cos przypomni to dopisze.

ehhh nastepny pacjent ktory wykazal sie amatorszczyzna :? hehe ronaldo, raul, bekcs przereklamowani, real slaby, jankulovski i belleti slaby, rosicky najslabszy na boisku, a ile w ogole spotkac z ich udzialem widziales na oczy ?? ile w ogole lat interesujesz sie pilka ??!!

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 05 kwie 2005, 14:34

Niektórych waszych postów nie rozumiem. Dlaczego piszecie, że Ronaldo, Raul, Zidane są przereklamowani? To, że ostatnio grali słabo zdarza się wszystkim piłkarzom. Jeżeli piłkarz, który zdobywał MŚ, strzelał po dwa gole w finale MŚ(Zidane, Ronaldo) oraz zostawał króelem strzelców MŚ (Ronaldo) wygywał LM (Raul, Zidane) To jak on może być PRZEREKLAMOWANY???? A jeżeli chodzi o Adu i Rooneya, którzy są gówniarzami to jak mogą być przereklamowani o nich będzie można tak pisać za 10 lat a nie teraz!

A jeżeli chodzi o moje zdanie to jest to Beckham.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8672
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 05 kwie 2005, 14:34

Przereklamowany to jest tylko Walter Samuel - i chyba nie znajdzie sie osoba, ktora tego nie potwierdzi :D
A Beckham gral dobrze, gdy reprezentowal MAN-UTD, przejscie do Realu po prostu troche go uciszylo, gdyz tam sa wieksze gwiazdy od niego, Figo i Zidane nie pozwolaja mu rozgrywac pilek, wykonywac tyle rzutow wolnych i dlatego teraz wszyscy uwazaja ze jest przereklamowany !!

Jest conajmniej kilku wg mnie przereklamowanych pilkarzy, ale nie bede tu sie wypowiadal, bo pozniej mnie wszyscy beda wysmiewac, co niestety jest smieszne !

Pozdro

Koby~FCBM
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Koby~FCBM » 05 kwie 2005, 14:37

dla twojej wiadomości to 9 lat interesuje sie piłką. A meczy to w bundeslidze sporo widziałem i rosicky grał słabo zresztą sprawdź sobie w notach kickera zawsze najsłabszy na boisku. A co może Real nie jest słaby? Ty sie weź puknij w łeb człowieku! Trzeba umiec spojrzec krytycznym okiem na swój klub i swojich piłkarzy ty tego nie potrafisz zrobić! Może mi powiesz że Raul ronaldo i Beckham to najlepsi piłkarze świata? Śmieszny jestes. Real aktualnie jest słaby i nie zaprzeczysz temu! A ta trójka gra w każdym meczu realu bardzo słabo!

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”