Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 28 wrz 2010, 9:14
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 28 wrz 2010, 9:40
nie przypominam sobie zeby zdobyl 6 pucharow w jednym sezonie ale moze mnie cos ominelokompleks wobec najlepszego trenera globu trwa w najlepsze.
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tylerdurden » 28 wrz 2010, 9:54
Powiedzial to w odpowiedzi na pytanie o Barcelone i raczej nalezy to rozumiec tak, ze na konferencji dotyczacej LM nie ma zamiaru rozmawiac o lidze.Mentor pisze: Zastanawiające jest to, że na pytania dotyczące swojego piłkarza (Pedro Leona) odpowiadać nie chce, ale w czwartek chętnie pogada o meczu Athletic - Barcelona.
Spienil sie dopiero, gdy pytano o uzasadnienie (slusznie imo):- Dlaczego nie został powołany Pedro León? - dociekali zgromadzeni na sali żurnaliści. - Łatwiej jest mówić o tym, kto został powołany, niż kto nie został - powiedział podenerwowany Mou. - Spekulacje to część waszej profesji. To wasz problem. Z pragmatycznego i obiektywnego powodu mówię, że León nie jest powołany, ponieważ trener tego nie chciał.
Choc nie powinien opuszczac konferencji, ale to juz w jego stylu.- Nie ma tu czego uzasadniać. Nie muszę się tłumaczyć. Jeśli prezes Florentino przyjdzie do mnie i zapyta "dlaczego Pedro León nie został powołany?", ja muszę mu odpowiedzieć. Ale on mnie nie pytał. Wydaje się, jakbyśmy mówili tu o Zidanie, Di Stéfano albo Maradonie. Pedro León jest doskonałym piłkarzem, który dwa miesiące temu grał w Getafe. Musi pracować tak jak ja tego chcę i wtedy łatwiej mu będzie zagrać. Jeśli nie, będzie mu trudniej.
tylerdurden

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 28 wrz 2010, 10:08
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 28 wrz 2010, 11:23
To prawda. Mówił, że jego zespoły zawsze lepiej spisują się w drugim sezonie. Sęk w tym, że to Real Madryt i tutaj z czasem jest krucho, ale myślę, że dla Jose zrobią wyjątek i dadzą mu popracować więcej niż rok bez względu na styl czy wyniki. O stylu wspominam nieprzypadkowo bo Capello na przykłada poleciał mimo zdobycia mistrzostwa.Maciek (interista) pisze:Odnosnie dotychczasowej pracy Jose przysiaglbym, ze w jedenym ze swoich piewrszych wywiadow stwierdzil, ze bedzie potrzebowal dwoch lat na zbudowanie druzyny. Wiec proponuje czekac cierpliwie.
Być może rzeczywiście tak to należy interpretować.tylerdurden pisze:Powiedzial to w odpowiedzi na pytanie o Barcelone i raczej nalezy to rozumiec tak, ze na konferencji dotyczacej LM nie ma zamiaru rozmawiac o lidze.
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 28 wrz 2010, 11:39
Po pierwsze nie bylo podane ze był tłumacz, po drugie Barcelona reprezentuje jakby nie patrzec Hiszpanie, no ale skoro był tłumacz, a kataloński lokalnie jest jednym z jezyków urzędowych w Hiszpanii to jak wtedy zaznaczyłem nie bylo mojego wpisu. No, ale zawsze mozna odwrócić sprawe i udawac ze bylo inaczej.Mentor pisze:Pamiętam jak kiedyś Guardiola odpowiadał na pytania po katalońsku i choć obok siedział koleś i tłumaczył to pisane było, że to żenada i afront w stosunku do dziennikarzy.
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 28 wrz 2010, 11:52
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 28 wrz 2010, 21:32
wianuch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sigane pepe » 28 wrz 2010, 21:36
sigane pepe

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Premo » 28 wrz 2010, 21:37
Premo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: SobolPL » 28 wrz 2010, 21:43
SobolPL
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 28 wrz 2010, 21:46