Lech Poznań (zbiorczy) - Strona 88

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

Kto wg Ciebie był największym wzmocnieniem Lecha w letnim okienku transferowym:

Sławomir Peszko
5
7%
Manuel Arboleda
9
12%
Tomasz Bandrowski
2
3%
Robert Lewandowski
33
45%
Ivan Turina
2
3%
Semir Stilić
22
30%
Awatar użytkownika
MENDEZ
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 28

Re: Lech Poznań (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 28 sie 2010, 22:00

kaczy pisze:Jakbym 16 Grudnia w Salzburgu paradował w koszulce RB to dostałbym w czapę od kibiców Kolejorza czy pogadali by ze mną towarzysko ?
Po pierwsze. Przecież będziemy w Salzburgu... to chyba jasne, że ciężko byś dostał w czapę...
Po drugie. Jak kibice RB będą w Poznaniu w barwach to też ciężko, by oni dostali w czapę...
po trzecie nikt Ci za setki osób nie da pewności, że komuś się pop...li w główce...

Zresztą kaczy, byłem na paru wyjazdach. Zarówno w Geynoordzie, Udine, Pradze czy Brugge. I mogę Cię zapewnić, że nikomu z kiboli Lecha nie zależy na bójkach, zresztą gdyby komuś coś takiego przyszło do głowy to o kolejnych wyjazdach mógłby zapomnieć... tu każdy pilnuje każdego i jesteśmy na wszelkie ekscesy uczuleni.
Ponad to, to bardziej goście powinni uważać ;) wiadomo... lepiej w większej grupie i nie oddalać się zbytnio od centrum. Zresztą wszędzie gdzie byłem było (na linii miejscowi - My) spokojnie, wręcz miło i sympatycznie ;)
Marco_Van_Basten pisze:Kibice klubu z Poznania, który gra na licencji Amici są niegroźni w starciu bezpośrednim.
Jak janusze napinające się przez neta :rotfl:

Kaczy. Kibiców emigrantów to wyrzucili fani Geynoordu z prostej !! Na naszych sektorach (jako goście) nie chcemy chcemy polonusów... To chyba oczywiste, ze jak na meczu (!) się kusi los to tak może być. Ten incydent był po bramce Djurdjevica.
To niech będzie przestrogą dla wszelkiej maści polonusów i fanów Juve co chcieliby wejść na sektory Lecha na Bułgarskiej w koszulce Juve :roll: za głupote trzeba płacić... do fanów City jeszcze się nie odnoszę bo oni mają jeszcze za mało lat :boruta:

WP za bycie zbyt fajnym.

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 28 sie 2010, 22:05

To niech będzie przestrogą dla wszelkiej maści polonusów

Jak się ten gościu nazywał ? Litar ? :lol: Jego teksty z forum cytowała kiedyś Wyborcza i zrobiła sporą wrzawę. Pisano iż dystrybucja biletów wyjazdowych jest w rękach kibicach KKS

Awatar użytkownika
MENDEZ
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 28

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 28 sie 2010, 22:13

No ma ksywe litar, wybiórcza owszem robiła wielkie problemy a przecież to nic nie zgodnego z prawem, że kibice prowadzą dystrybucje biletów na wyjazdy. Do tego wymyśliła haracze i inne dziwadła...

Awatar użytkownika
Rezus
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2881

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 28 sie 2010, 23:46

Dla mnie to prosta sprawa, nie ma co syfu robić z zadymami, bo później jest lipa z kolejnymi wyjazdami. A wypierdalanie wynalazków z trybun może odbyć się prawie niewidocznie i bardzo dobrze, im mniej tych zjebów tym lepiej.
kaczy pisze:Jakieś 2 lata wstecz czytałem na ich forum przechwałki jak to wyrzucali 'polaczków' z sektora. Tzn. emigrantów, lub fanów dobrej piłki.
"Fanów dobrej piłki" to sobie można szukać w Hiszpanii, Włoszech czy Anglii, całe szczęście, że takich się tępi, szczególnie na wyjazdach. No ja pieprze ludzie nie dajmy się zwariować, na mecze się chodzi i dopinguje a nie siedzi i wpierdala kiełbaskę :!:

Tak przy okazji to wypisujesz o 2 różnych rzeczach, bo jedna sprawa to podejść i pogadać a druga to być w koszulce innego zespołu i chcieć z nimi śpiewać.

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 29 sie 2010, 0:21

druga to być w koszulce innego zespołu i chcieć z nimi śpiewać
super sprawa

----------------------------
Tak w ogóle to na otwarcie naszego stadionu w Kołobrzegu ma być zorganizowany sparing z Lechem. Będzie to w pierwszym kwartale 2011 roku

Awatar użytkownika
Rezus
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 29 sie 2010, 0:37

To już nie lata 90-te.

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 06 wrz 2010, 16:15

http://forum.wiaralecha.pl/index.php?showtopic=20896

Polecam poczytać :D Za takie coś się chwali. Jedzie konkretna ekipa, wszyscy kibice Kolejorza, wszyscy siedzą i śpiewają razem.

Tym czasem na innych forach wynalazki zaczynają działać
Hejka, mimo to, że urodziłem sie w Katowicach i kibicowałem miejscowemu GKSowi, któr m in grał tez w p UEFA, teraz zarabiam na życie tutaj w Angli, niestety rzadko jestem w PL i brakuje mi ogladania meczów z udziałem naszych polskich drużyn "in live", dlatego moja radość po uslyszeniu, że Lech bedzie grał tutaj była prze ogromna.

Wraz z dziewczyna i kilkoma zanjomymi mamy zamiar wybrać się na ten mecz, mam nadzieje że przekrzyczymy Anglików na ich własnym stadionie.

PS. Wie ktos gdzie mozna nabyc szal Lecha. Najlepiej niech ktos podesle linka do sklepu internetowego.

Pozdrawiam
:lol:

Gdybym przy okazji meczu Lecha z City miał okazję w nim uczestniczyć, nawet na myśl by mi nie przyszło aby stać obok ich sektora i śpiewać. Usiadł bym sobie na neutralnym miejscu i spokojnie oglądał mecz. Fani 'polskiej piłki'
Za to szacunek do Wiary Lecha

Awatar użytkownika
lech98
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lech98 » 10 wrz 2010, 15:19

Spektakularna akcja fanów Lecha
Kibice Lecha przekazali dzieciom kamizelki W.Sierakowski Foto Sport

Kibice Lecha chcą wychować kolejne pokolenie fanów "Kolejorza". Dlatego już przedszkolaków próbują zarazic miłością do niebiesko-białych barw. "Przez życie z Wiarą w Lecha", to nowa spektakularna akcja, która ma zachęcić dzieci do kibicowania Lechowi

W ostatnich dniach kibice mistrza Polski rozwozili kamizelki po przedszkolach, które wyraziły chęć uczestnictwa w akcji. Zebrano ponad 50 tysięcy zgłoszeń. Od początku stycznia zbierano zamówienia oraz potrzebne pieniądze doufundowania kamizelek, które przekazywano bez żadnych opłat. - Chcemy wychować nowe pokolenie kibiców Lecha, stąd pomysł, aby zorganizować taką akcję - twierdzi Marcin Kawka ze stowarzyszenia Wiara Lecha.

Na przełomie lutego i marca w nagłośnieniu pomysłu pomógł także sam klub. Piłkarze przez trzy mecze grali w koszulkach z napisem „Przez życie z Wiarą w Lecha”. Pomogło to zwrócić uwagę na akcję oraz szczytny cel, jaki postawili sobie kibice Kolejorza - Liczymy na to, że te kamizelki pomogą wam bezpiecznie poruszą się po drogach - podkreślał Kawka.

W finał akcji włączyli się także piłkarze Lecha, którzy odwiedzili dziś stadion przy Bułgarskiej i chętnie pozowali do zdjęć oraz rozdawali najmłodszym autografy. Jednak z pomysłem Wiary Lecha spotkali się także z drugiej strony, jako rodzice. - Cieszę się, że dzieci mogą skorzystać z tych kamizelek. Mam córkę w wieku przedszkolnym, ona także taką otrzymała i teraz urzęduje w niej na placu zabaw - przyznał kapitan Lecha, Bartosz Bosacki.

Zadowolone z pomyślnej finalizacji były także dzieci oraz przedszkolanki. - Zareagowaliśmy entuzjastycznie na kamizelki. Jesteśmy zachwyceni możliwością przyjazdu tutaj i zobaczenia piłkarzy. Byli oni dla dzieci dużą atrakcją - zaznaczyła pani z Przedszkola nr 2 z Obornik Wielkopolskich. Pozytywnie odbierano pomysł także w poznańskich placówkach. - Byliśmy zachwyceni, gdy otrzymaliśmy kamizelki. Spodobały się one dzieciom i mają nadzieję, że będą mogły chodzić w nich bardzo często - przyznała pani z Przedszkola nr 75 im. Przyjaciela Włóczykija w Poznaniu.

źródło futbolnews

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 10 wrz 2010, 17:16

Wcześniej nominacje na ambasadorów otrzymali ojciec Jan Góra, raper Mezo, aktorka Katarzyna Bujakiewicz, piłkarz Bartosz Bosacki i artysta Maciej Kurak.
:haha: Cos brakuje wam wybitnych poznaniakow skoro wybrano taka miernote

Awatar użytkownika
majer13
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 53

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 10 wrz 2010, 17:58

Bienias pisze::haha: Cos brakuje wam wybitnych poznaniakow skoro wybrano taka miernote
Myślę że nie chodzi tu o to czy jest od kogoś lepszy tylko bardziej rozpoznawalny ;)
Ale napinka musi być ;)

EOT

Awatar użytkownika
Marco Van Basten
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 31

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 10 wrz 2010, 18:29

Bienias pisze:
Wcześniej nominacje na ambasadorów otrzymali ojciec Jan Góra, raper Mezo, aktorka Katarzyna Bujakiewicz, piłkarz Bartosz Bosacki i artysta Maciej Kurak.
:haha: Cos brakuje wam wybitnych poznaniakow skoro wybrano taka miernote
Myślę, że Rychu Peja powinien zastąpić Meza.

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 10 wrz 2010, 18:55

Mogli Kroloppa wybrać. Też się przecież kojarzy z Poznaniem i jest rozpoznawalny

Awatar użytkownika
Rezus
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 19 wrz 2010, 13:29

http://bilety.lechpoznan.pl/ bardzo fajna animacja

pilkarzyk888
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pilkarzyk888 » 23 wrz 2010, 22:23

Nowe wideo promujące Lecha i nowy stadion. “Bułgarska – Nie może tu Ciebie zabraknąć!” http://pilkarskiekomentarze.com/?p=758

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 01 paź 2010, 8:40

ma ktoś ładne zdjęcie stadionu Lecha wraz z kibicami z wczoraj?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”