Zobaczymy co Zieliński wymyśli na City, Bandrowski chyba jeszcze nie będzie mógł zagrać- czyli Drygas, a w miejsce Peszki zapewne Kiełb, ale ławka za to będzie niesamowita.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 01 paź 2010, 1:10
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 01 paź 2010, 11:44
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 01 paź 2010, 12:12
Lech jest w formie. I oszczędza się na puchary, bardzo rozsądnie zresztą, bo w lidze jest taka sieczka, że jeszcze zdołają odrobić straty w razie czego. I dlatego mecze przed spotkaniem w Europie grają na pół gwizdka, nawet jeśli jest to spotkanie z Legią.Wiec jak teraz ktos zadaje pytanie co by bylo gdyby Juve i RB byli w formie.... A co by bylo gdyby Lech byl... chore myslenie
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 01 paź 2010, 12:21
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaka_ACM » 01 paź 2010, 12:42
czeher pisze: Mysle ze 1pkt w tym dwumeczu jest realny, a nawet wieksza zdobycz. MC i zdezelowane gwiazdeczki pewnie oleja Lecha a kilka dni po 1 spotkaniu graja z Arsenalemszkoda ze wlasnie wtedy takie absencje beda
za KKS LECH POZNAN pisze:
W meczu 2. kolejki Ligi Europy z FC Salzburg islandzki arbiter Kristinn Jakobsson pokazał cztery żółte kartki piłkarzom Lecha. Otrzymali je Dimitrije Injac, Semir Stilić, Artur Wichniarek i Sławomir Peszko. Na szczęście dla żadnego z nich nie oznacza to absencji w kolejnym meczu Ligi Europy z Manchesterem City. – Od fazy grupowej Ligi Europy obowiązują nowe regulacje dotyczące kar indywidualnych. Dopiero po obejrzeniu trzech żółtych kartek dany zawodnik będzie musiał pauzować w kolejnym meczu – wyjaśnia kierownik Lecha Poznań, Łukasz Mowlik.
Kaka_ACM
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 01 paź 2010, 13:32
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 01 paź 2010, 14:53
i takie wrazenie sie odnosi. Moze reszta tzn fanatykow ponad zycie wreszcie zmieni swoj poglad o kibicach z innych krajow. W koncu stadion w Poznaniu liczebnoscia dobija do tych wyzszych standardow a t tv nie wszystko slychac. Januszea w telewizji można odnieść wrażenie jakby 10 tys. śpiewało, krzyczało, a reszta spała
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 01 paź 2010, 15:11
Jest to kwestia rozmieszczenia mikrofonów. Np jak oglądam powtórkę z C+ to jest o niebo lepiej niż na polsacie.Bienias pisze:i takie wrazenie sie odnosi. Moze reszta tzn fanatykow ponad zycie wreszcie zmieni swoj poglad o kibicach z innych krajow. W koncu stadion w Poznaniu liczebnoscia dobija do tych wyzszych standardow a t tv nie wszystko slychac. Januszea w telewizji można odnieść wrażenie jakby 10 tys. śpiewało, krzyczało, a reszta spała
MENDEZ

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 01 paź 2010, 16:12
Zgadzam się. C+ bije na głowę Polsat pod względem przygotowania, choć należy zauważyć, że Lech zazwyczaj dostaje sygnał i nie robi sam transmisji. Oczywiście tyczy się to meczów poza Polską. Osobiście wolę np oglądać mecze na Sky, GolTV, bądź Fox, bo bardziej pasuje mi angielski i hiszpański komentarz.MENDEZ pisze:Jest to kwestia rozmieszczenia mikrofonów. Np jak oglądam powtórkę z C+ to jest o niebo lepiej niż na polsacie.
Po drugie. Zobaczcie sobie mecz Lecha i City z Juve. Porównajcie doping nawet z tak dupnym nagłośnieniem beznadziejnego polsat
MENDEZ masz jakieś zdjęcia?MENDEZ pisze:Natomiast co do wczorajszego meczu... MIAZGA !! Stojąc w kotle widać ogrom obiektu. Natomiast jak po meczu przeszedłem się po promenadzie i wdrapałem się na III trybunę i spojrzałem z prostej na boisko to brakuje mi słów by opisać jaki z tej wysokości widok
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 01 paź 2010, 16:43
MENDEZ

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Keres » 01 paź 2010, 18:41
Keres

Post Wyświetl pojedynczy post autor: daniel10_15 » 04 lis 2010, 15:15
daniel10_15

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 04 lis 2010, 15:53
!@#$%^&*()daniel10_15 pisze:Według mnie najlepszymi polskimi klubami są Wisła Kraków i Lech Poznań... Według mnie to obie z tych drużyn mają duże szanse na zwycięstwo tegorocznej ligii...
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: moja_stopa » 04 lis 2010, 22:01
moja_stopa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Unista » 04 lis 2010, 23:37
Unista
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio