W takim razie mam nadzieję, że będzie żyło jak najczęściej.emdżej pisze:Ja bym to ujął inaczej: "Legia przegrywa, forum żyje"Bienias pisze:Legia gra forum zyje

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 14 sie 2010, 12:24
W takim razie mam nadzieję, że będzie żyło jak najczęściej.emdżej pisze:Ja bym to ujął inaczej: "Legia przegrywa, forum żyje"Bienias pisze:Legia gra forum zyje
NoName1989
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 14 sie 2010, 12:35
Zico_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 21 wrz 2010, 18:59
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 21 wrz 2010, 23:01
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 02 paź 2010, 21:12
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 02 paź 2010, 21:15
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Shlubb » 02 paź 2010, 21:22
Shlubb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 02 paź 2010, 21:27
To nie są żarty, choć jest jeden pozytyw. ITI może zda sobie sprawę, ze nie tędy droga. Chodzi o ludzi rządzących klubem...Shlubb pisze:Jak tak dalej będzie to jeszcze Legia spadnie do I ligi
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 03 paź 2010, 3:24
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 05 paź 2010, 19:05
Profesjonalnie zarzadzany klubW poniedziałek informowaliśmy, że zimą Legia będzie chciała pozbyć się aż trzech pozyskanych latem zawodników. Tymczasem okazuje się, że poza chorwackim pomocnikiem Ivicą Vrdoljakiem transfery pozostałych piłkarzy szkoleniowiec Legii Maciej Skorża akceptował na podstawie opinii działaczy.
"Do jednego muszę się przyznać. Na żywo widziałem tylko jednego zawodnika, Ivicę. Pozostałych opiniowałem na podstawie materiałów mi dostarczonych. Dlatego moje decyzje były obarczone pewnym stopniem ryzyka" – powiedział trener Legii w rozmowie z "Przeglądem Sportowym". Poza wyjazdem do Chorwacji, gdzie Skorża na żywo obserwował Ivicę Vrdoljaka, trener zdał się w kwestii transferów na opinię dyrektora sportowego Marka Jóźwiaka i wiceprezesa klubu Leszka Miklasa.
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hamek84 » 17 lis 2010, 17:46
Hamek84

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 20 sty 2011, 17:51

bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 02 mar 2011, 9:40
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 02 mar 2011, 9:46
Niestety Inaki ma problemy z formą, co widać było już w Krakowie. Nie wiem co się z nim dzieje, ale jest jakiś nie swójemdżej pisze:Słabo wczoraj Astiz
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 02 mar 2011, 9:53
emdżej
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio