Manchester United (zbiorczy) (cz.2) - Strona 464

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Eryka ten Haga należy:

Zwolnić
5
20%
Wypie****
11
44%
Wywieźć na taczkach
9
36%
MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 30 wrz 2010, 0:11

Z Sunderlandem będzie cięzko jednak licze że zagramy 4-4-2 z Owenem lub groszkiem w ataku,tego nam dzisaj brakowało, kogoś obok Berby. Może Owen dostanie szanse od 1 minuty.
Powrót pary Vidic-Rio i od razu pewniej mi się mecz ogląda.

Następna kolejka z Turkami ktorzy graja wesołą piłke wiec jestem przekonany o wygranej bo tak jak rangersi grac nie potrafią. Dobrze ze to wygralismy....

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 30 wrz 2010, 0:41

Ja pierdolę, Michael stracił jedną piłkę na własnej, polowie, faktycznie głupio, ale jak ktoś pisze, że tracił 9/10 piłek, to na prawdę nie za bardzo jest o czym dyskutować. Ale spoko, nie oglądałem meczu między 45, a 49 minutą, więc pewnie nie mam prawa się wypowiadać. Widocznie wówczas Carrick stracił wówczas kilkanaście razy piłkę...

Przeciętny mecz w naszym wykonaniu. Były lepsze i gorsze momenty. Valencia też nie grała jednak niczego nadzwyczajnego, dlatego też można mówić, że mecz był wyrównany, choć pewnie wolelibyśmy, aby oba zespoły zagrały dobrze, dzięki czemu moglibyśmy oglądać ciekawsze widowisko. W obronie było znów parę nieporzebnych błędów. Niby Ci sami wykonawcy co 2 sezony temu, ale tylko tęsknić możemy za ich ówczesną dyspozycją. Statystyki nie kłamią, gramy kiepsko w obronie. Oczywiście cały zespół nie gra idealnie i pewnie druga linia też wpływa na słabszą dyspozycję obrony. Ale indywidualnych pomyłek i przegranych pojedynków defensorów nie można zrzucać na pomocników. Do przodu też nie wygląda to jakoś zajebiście. Chwalić możemy Berbę, Naniego, ale oni sami nam meczów wygrywać nie będą. Reszta też się musi włączyć. Co do Andersona, to ja bym się przychylał raczej do wypośrodkowanej opinii reda. Nie grał dzisiaj Brazylijczyk źle, ale wiem, że stać go na dużo więcej. Pamiętajmy jednak, że chłopak wrócił po długiej przerwie. Dajmy mu trochę czasu. Na Parka jakoś wielce nie liczę. On nie jest w stanie zmienić jakoś diametralnie naszej gry ofensywnej. Powiedzmy sobie szczerze, on nie stanie się nagle wybitnym skrzydłowym. Facet oddaje serce na boisku i ja go za to bardzo szanuję, ale na tyle go tylko stać.

Przepraszam za chaos w poście. Wolne myśli o tej godzinie...sami wiecie.

smurano
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smurano » 30 wrz 2010, 1:57

Cris7 pisze:Ja pierdolę, Michael stracił jedną piłkę na własnej, polowie, faktycznie głupio, ale jak ktoś pisze, że tracił 9/10 piłek, to na prawdę nie za bardzo jest o czym dyskutować. Ale spoko, nie oglądałem meczu między 45, a 49 minutą, więc pewnie nie mam prawa się wypowiadać. Widocznie wówczas Carrick stracił wówczas kilkanaście razy piłkę...
Dobra zapytam tak. Carrick był wyróżniającą sie postacią w naszym zespole? Nie był. I jakoś specjalnie nie potrafie sobie przypomnieć meczu w którym był. No ale tak on jest przecież cichym graczem, który wiele daje drużynie tylko tego nie widać bo nie robi wślizgów. No ale dobrze bedą kolejne mecze i sie zobaczy. Tylko niech nikt nie pisze, że on długo wchodzi w sezon bo takie teorie na temat jego słabej gry już też były.

A i żeby nie było, że sie do niego przyczepiłem. Dziś gorsi byli Park I Fletcher (Boże przywróć go do dyspozycji z zeszłego sezonu).

Awatar użytkownika
Enjo
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2275
Kibicuję: AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 02 paź 2010, 16:18

Dwie sprawy.

Czemu United opóźnione ?

I druga jak ktoś ma jakiegoś streama bo chciałbym obejrzeć [ rzadko mi się to zdarza, ale dziśchciałem PL obejrzeć ].

Z góry dzięki.

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 02 paź 2010, 16:24

EnJoy's pisze:I druga jak ktoś ma jakiegoś streama bo chciałbym obejrzeć [ rzadko mi się to zdarza, ale dziśchciałem PL obejrzeć ].
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?match ... art=sports

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 02 paź 2010, 17:08

Słabiutko, bardzo słabiutko..Sunderland dużo lepsze a my mamy bardzo wiele szczęscia ze nie dostajemy w dupe.Jedynie można pochwalić Andersona ktora się stara grać, reszta piach.Machedy i Owena praktycznie nie ma na boisku, sami nie wiedzą jak mają biegać, jedyne zagrożenie to wolny naniego i to wszystko, z taką grą wywalczenie punktu będzie graniczyło z cudem.Dawno nie widziałem tak słabiutko grającego MU.

Awatar użytkownika
Nebula RN
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 926

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nebula RN » 02 paź 2010, 17:10

Menju ostro ciśnie, Sunderland nie wychodzi praktycznie z własnej połowy i do tej pory oddał zaledwie jeden niecelny strzał w ciągu 45 minut! :boruta:
A przepraszam, pomyliły mi się zespoły :)

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 02 paź 2010, 17:11

Mam się już smiać?

2 połowa dużo lepsza,wszedł Berba za Owena i potrafilismy już coś pograc w przodzie, zszedł Macheda(beznadziejny) wszedl Hernadez i gra już wyglądała poprawnie. Brakowało 2 skrzydła jak cholera. Sunderland troszke siadł w 2 połowie, w 1 się troszke wybiegali.

VDV strzela 2 gole i wygrywa Spursą mecz a Bebe nie potrafi 1 dobrego zagrania wykonac. remis ze wskazaniem dla Gospodarzy

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 02 paź 2010, 18:16

Pamięcią nie sięgam kiedy zagraliśmy tak żenująco jak w pierwszej połowie. Pewnie ostatni mecz przed wylotem Keane bodaj w 2005 roku z Boro który dostaliśmy 4-1, gdyby Sunderaland miał lepszą skuteczność wynik mógłby być podobny. Berbatov i Hernandez wznieśli nieco ożywienia, i w drugiej połowie było lepiej. Kompletnie nie rozumiem decyzji o pozostawieniu Bułgara na ławce tym bardziej, że teraz są reprezentacje a on będzie mógł odpocząć, gdyby cały mecz grał może coś by się udało wcisnąć, a tak kolejna strata punktów.

Słaby mecz całego środka Scholes, Fletcher bez produktywni. Anderson coś szarpał, ale nie wiele z tego wynikało. Obrona solidnie w drugiej cześci, niezły Nani, chociaz momentani irytujący, szczególnie sępieniem. Owen i Macheda żenada. Berbatov najlepszy, Hernandez też nieźle.

Awatar użytkownika
arek_ahig
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 249

Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 02 paź 2010, 18:23

Sunderland powinien to wygrac. Druga polowa wyrownana, ale pierwsza to byla totalna miazga United.
Generalnie mecz taki sobie, sedziowanie slabe. Wynudzilem sie. :|

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 02 paź 2010, 18:25

Trzeba pochwalić Sunderland za gre w 1 połowie, wysoki Pressing,biegali za 2, bardzo dobra gra srodka pola Cattermole, Henderson w destrukcji, bardzo ruchliwy Malbranque , dobrze odgrywajacy Bent. w 2 połowie grali dużo słabiej i mecz był lekko do wygrania w tej częsci gry.

Mnie osobiscie ciekawi nasz taktyka na ten mecz.Owen i Macheda nie widzieli gdzie maja biegać,środek pola to koszmar,grajac 3 w środku nikt się nie podwieszał za napastnikiem :? .
Jedynym pocieszeniem jest 2 mecz bez straconego gola.

Sedziowanie słabe? może jakieś przykłady bo mecz był świetnie sędziowany.Może poza żołtkiem dla Rudego ktore powinien dostać.

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 02 paź 2010, 18:41

Fajnie było znów zobaczyć Gyana w akcji.
Gdyby trafił z przewrotki i zapewnił zwycięstwo gospodarzom, został by jednym z bohaterów piłkarskiego weekendu.

smurano
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smurano » 02 paź 2010, 19:52

Wystawienie Owena z Macheda razem w ataku też mnie dziwi. Czasami odnosze wrażenie, że Ferguson non stop eksperymentuje w tym sezonie.

Mecz słaby. Środek pola już tradycyjnie kuleje, Fletcher co on gra?? Gdzie jest zawodnik z poprzedniego sezonu? :roll: Oezil był nie do wyjęcia ale Van Der Vaarta mogliśmy spokojnie skubnąć. Może nie jest to zawodnik klasy Scholesa z najlepszych lat ale przynajmniej mielibyśmy jakąś alternatywe. A tak to Berbatov musi rozgrywać... . W tamtym sezonie chciałem jego odejścia a w tym puki co nie wyobrażam sobie pierwszego składu bez niego.

smurano
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smurano » 05 paź 2010, 18:11

Steven Defour - ponoć nasz cel transferowy na zime. Co o nim sądzicie?

Barabasz
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Barabasz » 06 paź 2010, 13:13

Czyli wg was Forma Czerwonych Diebłów jest do .......bani :haha:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”