Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 09 paź 2010, 13:07
Daaaamian
Keres

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 09 paź 2010, 13:19
Dr.Football1 pisze:Takich terenow jest teraz w cholere i ciut,a ten wynik nalezy uznac za spora niespodzianke,bo Slowacy pilkarsko przewyzszaja Ormian przynajmniej o klase.
Dla mnie to niespodzianka nie jest, ja osobiscie w tym spotkaniu upatrywalem 1x. Slowacja to nie jest klasowy zespol, oni moga sie skompromitowac jak i wygrac z kazdym, co o przewyzszaniu to czy Portugalia czy Hiszpania a nawet Polska nie przewyzszala Armenii ? potencjalem ?Salas11 pisze:Porażka nawet na wyjeździe to niespodzianka. Nie sensacja, ale niespodzianka.
Sensację to strzelili dziś Estończycy
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 09 paź 2010, 13:20
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 09 paź 2010, 13:24
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 09 paź 2010, 13:36
Ależ są. Wiadomo że im dłużej siedzi się w bukmacherce, tym mniej wierzy się w tzw pewniaki i poszczególne nietypowe rozstrzygnięcia spotkań nie zaskakują tak jak kiedyś. Wcale nie muszą się do owych sytuacji przyczyniać ekipy pokroju San Marino czy Luksemburgu, czyli piłkarskiego dna Europy. Należy odpowiednio interpretować zdarzenia, o ile Armenia sprawiła niespodziankę pewnie pokonując Słowację 3:1, mimo iż kadrowo dzielą obie ekipy lata świetlne, o tyle zwycięstwo Estonii w identycznym rozmiarze nad Serbami, i to na wyjeździe jak najbardziej kwalifikuje się do miana sensacji. Już samo postawienie "dwójki" przy tym zdarzeniu dałoby przepyszny kurs, a co dopiero hadicap 1:0? (pewnie nie było nawet takiej opcji u buków)czeher pisze:Dla mnie sensacji w dzisiejszej pilce juz nie ma (no chyba ze San Marino, Luksemburg wygra z brazylia badz hiszpania), niespodzianki sa i za to uwazam wczorajsze wyniki Bialorusi oraz Estonii ale Armenii juz nie, ze wzgledu ze grali u siebie
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 12 paź 2010, 18:40
kaczy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 12 paź 2010, 19:02
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: janek92 » 18 paź 2010, 20:02
janek92

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 03 cze 2011, 21:42
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 03 cze 2011, 21:53
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 03 cze 2011, 21:58
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 03 cze 2011, 22:19
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 03 cze 2011, 22:20
Niechaj Turcja przegra, mam nadzieję, że wtedy turecka federacja zwolni GuusaDr.Football1 pisze:Tureccy farciarzeNic nie graja,a malo brakowalo prowadziliby do przerwy. Strasznie podoba mi sie ten radosny futbol Belgow,ale trzeba by bylo do tego dorzucic troche skur...a i wyrachowania,bo za styl nikt punktow nie daje. Tak czy owak,przyjemnie sie patrzy na Czerwone Diably,a szczegolnie na ich pomoc.
Kolejna reprezentacyjna bramka Ogunjimiego
Pawel875
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 03 cze 2011, 22:24
Ebi pisze:A patrząc na taką se grę Niemiszków brakuje mi tylko ich zwycięskiego gola w 90. minucie.
Sammyy
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio