Eliminacje EURO 2012 - Strona 2

Wszystko o piłce w pozostałych rejonach nie tylko Europy ale i Świata. Ciekawostki, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia powiązane z piłką nożną.
Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Re: Eliminacje EURO 2012

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 09 paź 2010, 13:07

Macie jakiś filmik z wyczynem Mirko?

Oglądałem wczoraj kawałek meczu Portugalia - Dania i muszę przyznać, że Poulsen zrobił na mnie naprawdę wielkie wrażenie. Piłkarz Liverpoolu był wczoraj tak żenujący, że to po prostu przechodzi ludzkie pojęcie. Po prostu brak słów.

Awatar użytkownika
Keres
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1542
Kibicuję: FC Barcelona

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Keres » 09 paź 2010, 13:14

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 09 paź 2010, 13:19

Tylko nie wiem kto byl bardziej zenujacy... komentatorzy z roznego rodzaju babolami czy Poulsen
Rozjebali mnie jak powiedzieli, ze byl to pilkarz Juventusu, ktory zawsze prezentowal sie na poziomie (ciekawe jaki), byl waznym stalym ogniwem zespolu - czy cos w desen :boruta:
Inne babole to Kornilenko otrzymal czerwona bramke ale tego bylo naprawde sporo
Dr.Football1 pisze:Takich terenow jest teraz w cholere i ciut,a ten wynik nalezy uznac za spora niespodzianke,bo Slowacy pilkarsko przewyzszaja Ormian przynajmniej o klase.
Salas11 pisze:Porażka nawet na wyjeździe to niespodzianka. Nie sensacja, ale niespodzianka.
Sensację to strzelili dziś Estończycy :shock:
Dla mnie to niespodzianka nie jest, ja osobiscie w tym spotkaniu upatrywalem 1x. Slowacja to nie jest klasowy zespol, oni moga sie skompromitowac jak i wygrac z kazdym, co o przewyzszaniu to czy Portugalia czy Hiszpania a nawet Polska nie przewyzszala Armenii ? potencjalem ?
Dla mnie sensacji w dzisiejszej pilce juz nie ma (no chyba ze San Marino, Luksemburg wygra z brazylia badz hiszpania), niespodzianki sa i za to uwazam wczorajsze wyniki Bialorusi oraz Estonii ale Armenii juz nie, ze wzgledu ze grali u siebie

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1802
Kibicuję: Internazionale Serie A

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 09 paź 2010, 13:20

No właśnie panowie, przepisy mówią jasno że zawodnik celebrujący zdobycie bramki zdjęciem koszulki zostaje ukarany żółtą kartką, ale jak to jest w przypadku spodenek? :lol: Mirko kartkę za swą radość dostał, może jakaś poprawka w ustawie na nietypową okoliczność? :lol2:

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 09 paź 2010, 13:24

dla mnie to niesportowe zachowanie i manifestowanie bramki w sposob ostentacyjny - zolta

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 09 paź 2010, 13:36

czeher pisze:Dla mnie sensacji w dzisiejszej pilce juz nie ma (no chyba ze San Marino, Luksemburg wygra z brazylia badz hiszpania), niespodzianki sa i za to uwazam wczorajsze wyniki Bialorusi oraz Estonii ale Armenii juz nie, ze wzgledu ze grali u siebie
Ależ są. Wiadomo że im dłużej siedzi się w bukmacherce, tym mniej wierzy się w tzw pewniaki i poszczególne nietypowe rozstrzygnięcia spotkań nie zaskakują tak jak kiedyś. Wcale nie muszą się do owych sytuacji przyczyniać ekipy pokroju San Marino czy Luksemburgu, czyli piłkarskiego dna Europy. Należy odpowiednio interpretować zdarzenia, o ile Armenia sprawiła niespodziankę pewnie pokonując Słowację 3:1, mimo iż kadrowo dzielą obie ekipy lata świetlne, o tyle zwycięstwo Estonii w identycznym rozmiarze nad Serbami, i to na wyjeździe jak najbardziej kwalifikuje się do miana sensacji. Już samo postawienie "dwójki" przy tym zdarzeniu dałoby przepyszny kurs, a co dopiero hadicap 1:0? (pewnie nie było nawet takiej opcji u buków)

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 12 paź 2010, 18:40

Azerbejdżan bije Turków 1-0. Jeśli taki stan się utrzyma, dzisiejsze spotkanie Austriaków w Belgii będzie ciekawe i zacięte.

Armenia potwierdza iż zbicie Słowaków nie było przypadkowe, wbijając teraz 4 bramki Andorze.

Na 10 minut przed końcem Wyspy Owcze remisują z Północnymi Irolami. Ktoś dawał taki typ w pewniaku ;)

Adam Szalai zdobywa kolejną bramkę :D Dobrze że mamy opcję pierwokupu na niego

http://pl.uefa.com/uefaeuro2012/matches/index.html

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 12 paź 2010, 19:02

W reprezentacji Armenii wyroznia sie Henrikh Mkhitaryan,ktory w meczu z Andora strzelil drugiego juz bodajze gola w tych eliminacjach. W poprzednim sezonie ze swietnej strony pokazal sie w Metalurgu co zaowocowalo transferem do Szachtara. Warto zwrocic uwage na tego pilkarza.

Azerbejdzan uciszyl wszystkie tureckie kafejki na mojej ulicy :twisted:

janek92
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: janek92 » 18 paź 2010, 20:02

Cóż, z Austrią mogli mieć lepszy wynik (może remis, ale to niezbyt możliwe), ale fatalne krycie i strata gola na początku meczu ustawiły spotkanie. Z Turkami (źle im idzie) już się udało. Pomogła na pewno własna publiczność. Myślę, że z Kazachami sobie poradzą i zajmą przynajmniej 5. miejsce w grupie. ;)

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 03 cze 2011, 21:42

Tureccy farciarze :maruda: Nic nie graja,a malo brakowalo prowadziliby do przerwy. Strasznie podoba mi sie ten radosny futbol Belgow,ale trzeba by bylo do tego dorzucic troche skur...a i wyrachowania,bo za styl nikt punktow nie daje. Tak czy owak,przyjemnie sie patrzy na Czerwone Diably,a szczegolnie na ich pomoc.

Kolejna reprezentacyjna bramka Ogunjimiego :brawo:

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 03 cze 2011, 21:53

Belgia dupy w troki :won: Brakuje Fellainiego, co by Turków w drugiej linii trochę przetyrał :P Ale jest przewaga gospodarzy, mam nadzieję że jeszcze coś wcisną :pray: Chorwaci jednak wyciągnęli trzy punkty. Gruzini byli bliscy wywiezienia punktów z jednym celnym strzałem :lol:

Awatar użytkownika
Ebi
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 03 cze 2011, 21:58

Ja sobie oglądam ecz w Wiedniu. Generalnie pierwsza połowa standardowa - wpierw toszke przewagi Niemców, potem Austria ciśnie na bramę, pudłuje w doskonałych sytuacjach i kiedy naszym sąsiadom szło coraz gorzej to strzelili gola - szmata po rzucie rożnym. Ale w drugiej połowie Friedrich (który normalnie jest 4-5 w koljce do stopera) wbił samobója i zapowiada się na remis. Swoją drogą Niemcy mogliby wygrać, bo inaczej Austrai nas przeskakuje w rankingu i będziemy losowani z piątego koszyka.

Awatar użytkownika
Ebi
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 03 cze 2011, 22:19

A patrząc na taką se grę Niemiszków brakuje mi tylko ich zwycięskiego gola w 90. minucie.

Pawel875
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 29

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 03 cze 2011, 22:20

Dr.Football1 pisze:Tureccy farciarze :maruda: Nic nie graja,a malo brakowalo prowadziliby do przerwy. Strasznie podoba mi sie ten radosny futbol Belgow,ale trzeba by bylo do tego dorzucic troche skur...a i wyrachowania,bo za styl nikt punktow nie daje. Tak czy owak,przyjemnie sie patrzy na Czerwone Diably,a szczegolnie na ich pomoc.

Kolejna reprezentacyjna bramka Ogunjimiego :brawo:
Niechaj Turcja przegra, mam nadzieję, że wtedy turecka federacja zwolni Guusa :lol:

Awatar użytkownika
Sammyy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 131

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 03 cze 2011, 22:24

Ebi pisze:A patrząc na taką se grę Niemiszków brakuje mi tylko ich zwycięskiego gola w 90. minucie.
:lol:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Piłka nożna na świecie”