Re: Eliminacje EURO 2012

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Re: Eliminacje EURO 2012

Post autor: czeher » 09 paź 2010, 13:19

Tylko nie wiem kto byl bardziej zenujacy... komentatorzy z roznego rodzaju babolami czy Poulsen
Rozjebali mnie jak powiedzieli, ze byl to pilkarz Juventusu, ktory zawsze prezentowal sie na poziomie (ciekawe jaki), byl waznym stalym ogniwem zespolu - czy cos w desen :boruta:
Inne babole to Kornilenko otrzymal czerwona bramke ale tego bylo naprawde sporo
Dr.Football1 pisze:Takich terenow jest teraz w cholere i ciut,a ten wynik nalezy uznac za spora niespodzianke,bo Slowacy pilkarsko przewyzszaja Ormian przynajmniej o klase.
Salas11 pisze:Porażka nawet na wyjeździe to niespodzianka. Nie sensacja, ale niespodzianka.
Sensację to strzelili dziś Estończycy :shock:
Dla mnie to niespodzianka nie jest, ja osobiscie w tym spotkaniu upatrywalem 1x. Slowacja to nie jest klasowy zespol, oni moga sie skompromitowac jak i wygrac z kazdym, co o przewyzszaniu to czy Portugalia czy Hiszpania a nawet Polska nie przewyzszala Armenii ? potencjalem ?
Dla mnie sensacji w dzisiejszej pilce juz nie ma (no chyba ze San Marino, Luksemburg wygra z brazylia badz hiszpania), niespodzianki sa i za to uwazam wczorajsze wyniki Bialorusi oraz Estonii ale Armenii juz nie, ze wzgledu ze grali u siebie

Wróć do „Piłka nożna na świecie”