Re: Wszystko o Pro Evolution Soccer

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 249

Re: Wszystko o Pro Evolution Soccer

Post autor: ddemon » 09 paź 2010, 18:46

Niestety muszę się z Wami zgodzić wtym roku PES 2011 tak upadł że FIFA w tym roku zwycięża i to zdecydowanie w moim przypadku..Do sterowania i ustalania sił może bym się przyzwyczaił(2 rozegrane mecze) ale cała ta otoczka- ustawienie zespołu,kamera i wdodatku jak ktoś wspomniał transfery wchodzę do składu Barcelony i zonk Ibra w I składzie myślę sobie hm..ostatnie dni okienka może niezdążyli ale jak widziałem wskładzie Hleba,Marqueza,Henry myślę sobie coś tu niegra :D Ogólnie jak rozegrałem 2 mecze tak chyba raczej poprzestane na tym i stanowczo niepolecam jeśli chodzi o koszt owszem zdaje sobie sprawę że fan kupi bezwzględu tą grę jednak po tylu krytycznych opiniach zwolenników powinno być mniej... :)

FIFA w tym roku miła dla oka lecz widać furtkę ponieważ jest to ewidentna wersja z 2010 zkonsol...brakuje ocen zmienionych zawodników,statystyk(asysty)zawodnik się traci(zostaje sama piłka) ba głównym boisku-niema gry bramkarzem ale niezniechęca a to najważniejsze..Mimo że mam jakiś lipną wersje-często przeskakuje zbyt szybki wybór jezyków lub z crackiem problemy(wyskakuje błąd fifa.exe) ale rzadko to mimo wszystko wtym roku na PC rządzi gra EA Sports i zdecydowanie polecam ten produkt :)

Wróć do „Hyde Park”