Post Wyświetl pojedynczy post autor: dziki » 12 paź 2010, 19:02
dziki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 12 paź 2010, 21:39
Ósmy sezon ma być wyemitowany latem 2011 roku. Będzie składać się z 6 odcinków i będą to ostatnie odcinki. Taką informację potwierdził Mark Wahlberg. Doug Ellin, jeden z producentów, dodał, że zamierza po 8 sezonie nakręcił film długometrażowy, który wyjaśni wszystkie wątki i zakończy przygodę z Ekipą.dziki16 pisze:ktoś się orientuje czy będzie 8 sezon Entourage??
Bo 7 sezon sie kijowo skonczyl,wiele niewyjasnionych watkow.
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 27 paź 2010, 0:36
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dziki » 30 paź 2010, 13:29
dziki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 02 lis 2010, 13:52
Ja z ciekawości obejrzałem i powiem szczerze, że liczyłem na niezły kicz, a jest nawet spoko. Zobaczymy czy wymyślą coś fajnego, bo jeden odcinek to zbyt mało, aby ocenić. Na razie to jest mix I am Legend/The Road/Resident Evildziki16 pisze:Oglądał może już ktoś The Walking Dead??
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 08 lis 2010, 1:08
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 08 lis 2010, 8:54
Rezus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Keres » 10 lis 2010, 12:44
Dobrze, że dopisałeś drugie zdanie - bez niego nie zabrałbym się za oglądaniebartbuks pisze:Ogląda ktoś z Was Treme? Gwoli ścisłości - nowy serial producentów The Wire.
Na początku można pomyśleć, co może być fajnego w serialu o muzykach grających na puzonie, trąbce czy skrzypcach? Co może być ciekawego w serialu, gdzie pewnie z połowa czasu będzie poświęcona na granie i śpiewanie? Co prawda jest dużo scen muzycznych, że to tak ujmę, ale to żaden musicalTytułowe "Treme" to jedna z dzielnic Nowego Orleanu, będąca ośrodkiem muzyki. Serial opowiada o mieszkających tam muzykach, którzy po huraganie Katrina próbują odbudować swoje życie.
Keres

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 20 lis 2010, 2:30
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ulynif » 20 lis 2010, 2:35
ulynif

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 20 lis 2010, 8:22
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 20 lis 2010, 11:36
Jak dla mnie moze byc chociaz czekam az sie skupia na watku zombiakow.Dr.Football1 pisze:Ogladal juz ktos 'The Walking Dead'Warto sie wciagnac czy to kolejna niskobudzetowka dla TV
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 20 lis 2010, 11:36
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 23 lis 2010, 0:00
Jestem po trzecim odcinku i rowniez musze przyznac,ze serial jak na razie daje rade.Mentor pisze:Dr.Football1 ja obejrzałem póki co pierwsze dwa odcinki i jest OK. Oczywiście to trochę zbyt mało, aby ferować jakieś konkretniejsze opinie, ale pierwsze wrażenia pozytywne. Zawsze to coś innego niż House, Boardwalk Empire czy Dexter
No wlasnie w trzecim odcinku prawie nie widac zombiakow,ale ja sie tam specjalnie nie nudzilem,chociaz nie ukrywam,ze w nastepnych epizodach chcialbym zobaczyc troche wiecej krwi i truposzyJak dla mnie moze byc chociaz czekam az sie skupia na watku zombiakow.
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 23 lis 2010, 0:04
Ja dziś przed snem pyknę sobie 4 odc. Na razie jest ok i powiem szczerze, że jest to lekka odskocznia od innych seriali. Co prawda czekam na ostatni sezon Ekipy. BTW fajnie, że Turtle i Drama reklamują najnowszego NFS.Dr.Football1 pisze:Jestem po trzecim odcinku i rowniez musze przyznac,ze serial jak na razie daje rade.
bartbuks
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio