Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 19 paź 2010, 14:41
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 19 paź 2010, 14:59
Maciek (interista)
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Inferno » 19 paź 2010, 15:04
Inferno
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 19 paź 2010, 15:12
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 19 paź 2010, 15:16
MGiggs

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 19 paź 2010, 15:18
Maciek (interista)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 19 paź 2010, 15:22
Nie no bez jaj. Przecież Mou nie będzie rezygnował z napastnika w promocji, bo kiedyś może zawędruje na Old Trafford. Jak nie on, to ktoś inny go zatrudni, proste i logiczne...Maciek (interista) pisze:Hmm chodzi mi o to, ze JM na 95% bedzie nastepca Fergusona w United wiec raczej bylby to glupi ruch z jego strony tak oslabiac ich kadre, ktora i tak ostatnimi czasy stracila dwoch wybitnych ofensywnych grajkow (Teveza i Cristiano).
Ja marze, aby zagrać na jednej scenie z Metallicą, a to nie znaczy, że do tego dojdzie. Drugi link odnośnie kontraktu niczego nie potwierdza. Bardziej to Real się zabezpieczył, niż Mou. Wyniki będą fatalne, to kopną Portugalczyka w dupsko za darmo...Maciek (interista) pisze:Przeciez to nie jest zadna tajemnica, ze Mourinho zostal juz namaszczony na jego nastepce. Sneijder w jedym z wywiadow wyznal, ze Portugalczyk sam o tym mowi otwarcie.
http://www.sport.pl/pilka/1,65080,83085 ... _jego.html
Kiedy to sie stanie? Jose moze w w kazdej chwili odejsc z Realu, ma tak podobno w kontrakcie.
http://www.realmadrid.pl/index.php?co=a ... i&id=30435
Jednak oczywiscie najpierw bedzie musial cos wygrac w Hiszpanii, takie sa jego ambicje.
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 19 paź 2010, 15:22
MGiggs
Nebula RN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 19 paź 2010, 15:31
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 19 paź 2010, 15:32
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 19 paź 2010, 15:34
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 19 paź 2010, 15:35
MGiggs

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 19 paź 2010, 15:37
Wydaje mi sie, ze jezeli faktycznie odejdzie to jednak poza Anglie. Na pewno dodalbym Barcelone, szczegolnie, ze ostatnimi czasy co roku wymieniaja napastnikow a najnowszy nabytek - Villa sobie nie radzi.Teraz pytanie czy są jakies inne kluby ktore wymieniałem na początku ktore stać na niego.
Maciek (interista)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 19 paź 2010, 15:46
Maciek (interista) ale ja się nie chcę kłócić, bo nie neguje, że tak się nie stanie. Tylko nie chce mi się wierzyć, że dlatego nie zechce teraz sprowadzić Roo na Santiago Bernabeu.Maciek (interista) pisze:Ale osobiscie jestem calkowicie przekonany, ze Mourinho szybciej czy pozniej wyladuje w United.
bartbuks
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio