Manchester United (zbiorczy) (cz.2) - Strona 468

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Eryka ten Haga należy:

Zwolnić
5
20%
Wypie****
11
44%
Wywieźć na taczkach
9
36%
Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 19 paź 2010, 14:41

Pamiętaj, że teraz Roo potrzeba wsparcia i zaufania, a wszyscy wiedzą, że Mourinho to mistrz psychologicznych zagrywek i dla niego nie będzie zbyt trudno przekonać Roo do przełożenia swojego dobra nad dobro drużyny, a przywrócenie Anglika do odpowiedniej formy to już pikuś.

Awatar użytkownika
Maciek (interista)
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 19 paź 2010, 14:59

Hmm chodzi mi o to, ze JM na 95% bedzie nastepca Fergusona w United wiec raczej bylby to glupi ruch z jego strony tak oslabiac ich kadre, ktora i tak ostatnimi czasy stracila dwoch wybitnych ofensywnych grajkow (Teveza i Cristiano).

Awatar użytkownika
Inferno
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 62

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Inferno » 19 paź 2010, 15:04

A kiedy (za ile czasu) miałby wg Ciebie Mourinho zmienić Fergusona na stanowisku trenera MU? O ile dobrze pamiętam to Szkot narazie nie planuje przejścia na emeryturę... A w takim razie co miałoby zdecydować o takiej zmianie, złe decyzje personalne, wyniki, transfery Fergusona?

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 19 paź 2010, 15:12

Wiek.
I tu jest cały pies pogrzebany wg. mnie. United za czasów Fergiego przeżywało odejścia wielu ważnych zawodników to i Roo przeżyje, ale czy wiek i czas pozwoli Fergiemu na zbudowanie znowu od podstaw kapitalnego zespołu?

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 19 paź 2010, 15:16

Roo w biografi pisał jak kocha żone jak uwielbia spędzać z nią czas po treningu,jakim to nie jest domatorem,jakim to się nie cieszy z dziecka. Rozumiem jego wybryki w burdelach, byl młody i głupi a to ze lubiał mocno starsze to jego problem i jego zobacznie, nie bądzmy aniołkami. Jednak wydawanie autobiografi i pieprzenie jakiś dziwek w momencie gdy żona jest w ciązy to szczyt podłości w stosunku do niej jak i czytelnikow ktory sprzedawał swoje kłamstwa. Teraz media przestały mu lizać rowa,przestały pisac o białym pele vel popularniejszy od Boga i okazało się ze Roo słabiutki psychicznie.

Dla mnie osobiści ikoną MU nigdy nie będzie, bo za taką uważam Giggsa czy rudego, w porównaniu z Keanem czy Cantona jest niedojarzalym smarkaczem bez jaj, piłkarsko daleko za swoim przyjacielem Ronaldo i nie zmieni to poprzedni swietny sezon. Za długo był świetą krową, za długo mu wmawiano że jest genialny, jest bardzo bardzo dobrym piłkarzem ale nie jest genialny jak Ronaldo czy wybitny jak Messi.Będzie go szkoda ale płakać za nim nie będe, wiem że w każdej lidze da sobie spokojnie rade a takie Jose z pewności się połasi na niego. Za dobrą kase może iść. Mam tylko nadzieje że nikt nie będzie go stawiał obok Keana czy Cantony...

Awatar użytkownika
Maciek (interista)
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 19 paź 2010, 15:18

Przeciez to nie jest zadna tajemnica, ze Mourinho zostal juz namaszczony na jego nastepce. Sneijder w jedym z wywiadow wyznal, ze Portugalczyk sam o tym mowi otwarcie.
http://www.sport.pl/pilka/1,65080,83085 ... _jego.html
Kiedy to sie stanie? Jose moze w w kazdej chwili odejsc z Realu, ma tak podobno w kontrakcie.
http://www.realmadrid.pl/index.php?co=a ... i&id=30435
Jednak oczywiscie najpierw bedzie musial cos wygrac w Hiszpanii, takie sa jego ambicje.

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 19 paź 2010, 15:22

Maciek (interista) pisze:Hmm chodzi mi o to, ze JM na 95% bedzie nastepca Fergusona w United wiec raczej bylby to glupi ruch z jego strony tak oslabiac ich kadre, ktora i tak ostatnimi czasy stracila dwoch wybitnych ofensywnych grajkow (Teveza i Cristiano).
Nie no bez jaj. Przecież Mou nie będzie rezygnował z napastnika w promocji, bo kiedyś może zawędruje na Old Trafford. Jak nie on, to ktoś inny go zatrudni, proste i logiczne...
Maciek (interista) pisze:Przeciez to nie jest zadna tajemnica, ze Mourinho zostal juz namaszczony na jego nastepce. Sneijder w jedym z wywiadow wyznal, ze Portugalczyk sam o tym mowi otwarcie.
http://www.sport.pl/pilka/1,65080,83085 ... _jego.html
Kiedy to sie stanie? Jose moze w w kazdej chwili odejsc z Realu, ma tak podobno w kontrakcie.
http://www.realmadrid.pl/index.php?co=a ... i&id=30435
Jednak oczywiscie najpierw bedzie musial cos wygrac w Hiszpanii, takie sa jego ambicje.
Ja marze, aby zagrać na jednej scenie z Metallicą, a to nie znaczy, że do tego dojdzie. Drugi link odnośnie kontraktu niczego nie potwierdza. Bardziej to Real się zabezpieczył, niż Mou. Wyniki będą fatalne, to kopną Portugalczyka w dupsko za darmo...
Ostatnio zmieniony 19 paź 2010, 15:26 przez bartbuks, łącznie zmieniany 1 raz.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 19 paź 2010, 15:22

Oficialnie: Rooney chce odejśc z MU :lol:

Awatar użytkownika
Nebula RN
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 920

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nebula RN » 19 paź 2010, 15:28

źródło?

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 19 paź 2010, 15:31

Fergie powiedział na konferencji, że Roo jutro nie zagra, uraz stawu skokowego [i to ponoć prawda :D] a później dodał, że Roo chce odejść.
czyli mamy jasność.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 19 paź 2010, 15:32

Krzyż na drogę. Powodzenia.

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 19 paź 2010, 15:34

Lekko szokująca informacja. Ciekawe jak zakończy się cała sprawa i ewentualnie jaki kierunek obierze Rooney.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 19 paź 2010, 15:35

To City i Real zaszaleje,będzie godna licytacja :mrgreen:

Mnie jakoś odejście Roo nie dziwi, czułem że przy 1 lepszym problemie i suszarce Alexa ucieknie z tego klubu.Okazał się większa pizdą(dosłownie) od Ronaldo.

Teraz pytanie czy są jakies inne kluby ktore wymieniałem na początku ktore stać na niego.

Awatar użytkownika
Maciek (interista)
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 19 paź 2010, 15:37

Dobra, nie chce sie spierac o rzeczy, ktore w sumie malo mnie interesuja. :P
Ale osobiscie jestem calkowicie przekonany, ze Mourinho szybciej czy pozniej wyladuje w United.
Przyszlosc Ronneya juz jest dla mnie bardziej zamglona, ale raczej nie widze jej w Realu, przynajmniej nie jezeli chodzi o ta najblizsza przyszlosc.
Teraz pytanie czy są jakies inne kluby ktore wymieniałem na początku ktore stać na niego.
Wydaje mi sie, ze jezeli faktycznie odejdzie to jednak poza Anglie. Na pewno dodalbym Barcelone, szczegolnie, ze ostatnimi czasy co roku wymieniaja napastnikow a najnowszy nabytek - Villa sobie nie radzi.

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 19 paź 2010, 15:46

Maciek (interista) pisze:Ale osobiscie jestem calkowicie przekonany, ze Mourinho szybciej czy pozniej wyladuje w United.
Maciek (interista) ale ja się nie chcę kłócić, bo nie neguje, że tak się nie stanie. Tylko nie chce mi się wierzyć, że dlatego nie zechce teraz sprowadzić Roo na Santiago Bernabeu. :beer:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”