Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 19 paź 2010, 16:35
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 19 paź 2010, 16:46
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 19 paź 2010, 16:53
Czasami mam wrażenie, że wszyscy sądzą iż medialne gwiazdy Czerwonych Diabłów mają coś do powiedzenia w klubie. Otóż nie! Tam jedynym wielkim i decyzyjnym jest SAF i dla niego nie ma znaczenia, czy ktoś nazywa się Keane, Ronaldo, Beckham czy Rooney. Prawda jest taka, że jak Szkot uzna iż czas pewnego grajka się kończy, to basta - czas na wystawienie delikwenta na listę transferową. Chyba nikt tak prostolinijnie nie potrafi sprzedawać gwiazd, a potem udowadniać wszystkim, że nie ma ludzi niezastąpionych.Kamil232 pisze:Cóż chyba dobrze skumałem i jeśli tak jest to Rooney okazuje się być bardzo małym człowiekiem...
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 19 paź 2010, 16:58
Fajnie. Tylko o ile dla Beckhama znalazł się godny, czy nawet dużo lepszy, następca w postaci C. Ronaldo, o tyle dla samego Portugalczyka, Keane'a i Rooney'a w zespole następców nie widać od lat/nie słychać o nich na przyszłość.Chyba nikt tak prostolinijnie nie potrafi sprzedawać gwiazd, a potem udowadniać wszystkim, że nie ma ludzi niezastąpionych.
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 19 paź 2010, 17:07
Proponuje byś nie pouczał mnie w kwestii tego co się dzieje w United, bo jednak jakoś nieskromnie powiem, że raczej będzie siedzę w tym wszystkim od Ciebie.Czasami mam wrażenie, że wszyscy sądzą iż medialne gwiazdy Czerwonych Diabłów mają coś do powiedzenia w klubie. Otóż nie!
Każdy z tych przypadków był inny i sprowadzanie tego do wspólnego mianownika, że Fergie uznał, że np. Ronaldo czas sie kończy i czas go sprzedać jest jakimś kompletnym absurdem.Tam jedynym wielkim i decyzyjnym jest SAF i dla niego nie ma znaczenia, czy ktoś nazywa się Keane, Ronaldo, Beckham czy Rooney. Prawda jest taka, że jak Szkot uzna iż czas pewnego grajka się kończy, to basta - czas na wystawienie delikwenta na listę transferową.
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 19 paź 2010, 17:18
Pouczać nie mam zamiaru, ale chyba chciałeś napisać dłużej/bardziej...Kamil232 pisze:Proponuje byś nie pouczał mnie w kwestii tego co się dzieje w United, bo jednak jakoś nieskromnie powiem, że raczej będzie siedzę w tym wszystkim od Ciebie.
Na ten transfer wpłynęło wiele czynników, ale nie chyba nie chcesz zaprzeczyć, że pozwolenie na odejście Portugalczyka było jednoznaczne ze stwierdzeniem przez Szkota, że jest w stanie zastąpić ten ubytek?Kamil232 pisze:Każdy z tych przypadków był inny i sprowadzanie tego do wspólnego mianownika, że Fergie uznał, że np. Ronaldo czas sie kończy i czas go sprzedać jest jakimś kompletnym absurdem.
Kuźwa, a co ma powiedzieć? Mam napastnika, który potrafi grać, o którego zaraz będzie biło się pół Europy, ale mam go w dupie, bo posuwał prostytutki i nie może się teraz odnaleźć? Nikt nie pali za sobą mostów, bo tu chodzi o grubą kasę. Daje Wayne`owi wolną rękę, choć wielu na jego miejscu błagałoby Roo o pozostanie w klubie.Kamil232 pisze:Widać, że Fergie jest rozczarowany i nawet mówi, że jak Roo zmieni zdanie to drzwi są otwarte, więc o co w ogóle ma do rzeczy to co napisałeś?
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 19 paź 2010, 17:27
A co miał zrobić trzymać go na siłę? Ronaldo chciał odejśc już rok wcześniej i tak go Fergie przekonał do pozostania jeszcze jeden sezon. Nic nie dało się zrobić chciał odejść za wszelką cenę i to wszystko, miał go trzymać, aż ten zacznie strajkować? Dopiero byłby cyrk.Na ten transfer wpłynęło wiele czynników, ale nie chyba nie chcesz zaprzeczyć, że pozwolenie na odejście Portugalczyka było jednoznaczne ze stwierdzeniem przez Szkota, że jest w stanie zastąpić ten ubytek?
Jak to co miał powiedzieć? A jak było ze Stamem jeden z najlepszych obrońców na świecie u szczytu kariery dostał kopniaka w dupę, za to że ujawnił pewne prywatne sprawy i tajemnice szatni i zresztą on jakoś specjalnie nie palił się do transferu. Tutaj nie ma takiego przypadku, Ferguson nie mówi, że kończy się czas Roo bo posuwał prostytutki, mówi, że nie wie dlaczego chce odejść, że jest rozczarowany, zszokowany i że jakby zmienił zdanie to drzwi są otwarte. To jest całkiem kompletnie inna sytuacja.Kuźwa, a co ma powiedzieć? Mam napastnika, który potrafi grać, o którego zaraz będzie biło się pół Europy, ale mam go w dupie, bo posuwał prostytutki i nie może się teraz odnaleźć? Nikt nie pali za sobą mostów, bo tu chodzi o grubą kasę. Daje Wayne`owi wolną rękę, choć wielu na jego miejscu błagałoby Roo o pozostanie w klubie.
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 19 paź 2010, 17:32
Więc należy rozgraniczyć pozycję SAF od całej sytuacji. Roo chce odejść, bo wie że np w Hiszpanii nie będzie musiał znosić brytyjskich paparazzich. Chłopak po prostu chce odciąć się od tej całej nagonki...Kamil232 pisze:Ferguson nie mówi, że kończy się czas Roo bo posuwał prostytutki, mówi, że nie wie dlaczego chce odejść, że jest rozczarowany, zszokowany i że jakby zmienił zdanie to drzwi są otwarte. To jest całkiem kompletnie inna sytuacja. Jeśli tego nie dostrzegasz to cóż zrobić.
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 19 paź 2010, 17:59
YhyMaciek (interista) pisze:Na pewno dodalbym Barcelone, szczegolnie, ze ostatnimi czasy co roku wymieniaja napastnikow a najnowszy nabytek - Villa sobie nie radzi.
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: smurano » 19 paź 2010, 18:05
smurano
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 19 paź 2010, 18:06
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 19 paź 2010, 18:16
taaa tylko, że nagonka się rozpoczęła bodaj na jesienii a on już w lecie powiedział, ze chce odejść, więc to nie ma nic do rzeczy. Jak ma chłop jaja niech wyjdzie i powie o co tu biega. Bo w tej chwili kolejny występ w naszych barwach jest dla mnie nie do pomyślenia.Więc należy rozgraniczyć pozycję SAF od całej sytuacji. Roo chce odejść, bo wie że np w Hiszpanii nie będzie musiał znosić brytyjskich paparazzich. Chłopak po prostu chce odciąć się od tej całej nagonki...
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 19 paź 2010, 19:11
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 19 paź 2010, 19:26
Pawel875

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sigane pepe » 19 paź 2010, 19:32
sigane pepe
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio