Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 22 paź 2010, 15:05
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 22 paź 2010, 15:25
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 22 paź 2010, 15:30
Gdybym kibicowal MU to moje podejscie byloby identyczne.MGiggs pisze:Dla mnie jest zwyczajnym wyrobnikiem , niech nigdy nie caluje koszulki i niech nie pierd... o miłosci do klubu.Niech gra,strzela gole i tyle.Dzieki temu jeszcze bardziej kocham Giggsa i Scholsa.
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 22 paź 2010, 15:38
Paolo Maldini. Kojarzysz możeJa tam Giggsa i Scholsa nie kocham ale Walijczyk poza pilkarzami FCB jest dla mnie numerem 1 jezeli chodzi o barwy.
gilardino11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 22 paź 2010, 15:55
Kojarze ale z zawodnikow z Serie A tylko i wylacznie Alex. Pewnie dlatego ze on odpokutowal za afery w rodzimej lidze.gilardino11 pisze:Paolo Maldini. Kojarzysz możeJa tam Giggsa i Scholsa nie kocham ale Walijczyk poza pilkarzami FCB jest dla mnie numerem 1 jezeli chodzi o barwy.![]()
![]()
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 22 paź 2010, 16:01
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 22 paź 2010, 16:13
Tylko że Paolo od początku swojej gry był Milanistą. W wieku kilku lat Ojciec przyprowadził go na trening i całe życie w jednych barwach, Alexowi przy całym szacunku to nie grozi bo Juventus to nie jego rodowity klub więc porównania z nim nie mają żadnego sensu.Kojarze ale z zawodnikow z Serie A tylko i wylacznie Alex. Pewnie dlatego ze on odpokutowal za afery w rodzimej lidze.
gilardino11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 22 paź 2010, 16:20
Ponoć 180 tys, czyli dwa razy więcejWiadomo już czy ile będzie zarabiał Rooney??
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 22 paź 2010, 16:38
miłosc kosztuje pamiętaj.Moze jedynym plusem tego wszystkiego beda jakies transfery w zimie.Kamil232 pisze:Ponoć 180 tys, czyli dwa razy więcejWiadomo już czy ile będzie zarabiał Rooney??
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 22 paź 2010, 16:40
No to buba. Buffon też nie zostanie nigdy legendą JUVE...gilardino11 pisze:Tylko że Paolo od początku swojej gry był Milanistą. W wieku kilku lat Ojciec przyprowadził go na trening i całe życie w jednych barwach, Alexowi przy całym szacunku to nie grozi bo Juventus to nie jego rodowity klub więc porównania z nim nie mają żadnego sensu.Kojarze ale z zawodnikow z Serie A tylko i wylacznie Alex. Pewnie dlatego ze on odpokutowal za afery w rodzimej lidze.
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 22 paź 2010, 16:45
To naprawdę dziwię się jak na to mógł się zgodzić Ferguson. Ciekawe jak na taki rozwój sytuacji zareaguje reszta drużyny.Ponoć 180 tys, czyli dwa razy więcej
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 22 paź 2010, 17:03
grzegorzfcb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 22 paź 2010, 18:18
Źle zrozumiałeś, kolega wyżej pisał o zawodnikach i przywiązaniu do barw klubowych ja tylko próbowałem nakreślić że takiemu Paolo nic nie brakowało w tej kwestii do Alexa a już chyba jak coś to bardziej na odwrót.No to buba. Buffon też nie zostanie nigdy legendą JUVE...
gilardino11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 22 paź 2010, 18:28
wszystko dobrze zrozumiałem, ale dla mnie takie pitolenie, że Malidini jest wychowankiem, a Del Piero nie i dzięki temu Paolo ma jakieś bonusy to czysta głupota. Co zacząłeś się utożsamiać z Maldinim jak miał 12 lat i grał w kadetach? Czy może Alex ma JUVE mniej w sercu niż Maldini bo nie grał w JUVE jako dzieciak?Źle zrozumiałeś, kolega wyżej pisał o zawodnikach i przywiązaniu do barw klubowych ja tylko próbowałem nakreślić że takiemu Paolo nic nie brakowało w tej kwestii do Alexa a już chyba jak coś to bardziej na odwrót.
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 22 paź 2010, 18:31
Nie ma tu co porównywać Rooneya do Maldiniego, Del Piero czy Zanettiego bo to zawodnicy z kilkunastoletnim stażem w jednym klubie. Wayne nawet o to nie zahacza i po prawdzie raczej go za pięć lat szeregach ManU widzieć nie będziemy, bo to działo się wokół jego osoby ciągnąć się będzie za nim jeszcze długo, być może do końca kariery.gilardino11 pisze:Źle zrozumiałeś, kolega wyżej pisał o zawodnikach i przywiązaniu do barw klubowych ja tylko próbowałem nakreślić że takiemu Paolo nic nie brakowało w tej kwestii do Alexa a już chyba jak coś to bardziej na odwrót.
Salas11
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio