Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moff » 19 cze 2004, 16:49
Moff
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 19 cze 2004, 16:50
mam ich pare kawałków na dysku....Pisakk pisze:No rzeczywiscie moze Brian Molko wyglada troche dziwnie, ale celna uwaga - ma ciekawy glos. Rzeczywiscie koncert Placebo w Polsce byl calkiem niedawno bo 6 wrzesnia 2003 roku (czas to wartosc wzglednakostek pisze: słyszałem, wokalista wygląda dziwnie, również ma bardzo ciekawy głosmieli chyba koncert w Polsce w niedalekiej przeszłości....
)
kostek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 19 cze 2004, 17:00
Pisakk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moff » 19 cze 2004, 17:02
Moff
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 19 cze 2004, 17:04
spoko mam rodzine pod częstochową.....Pisakk pisze:
Kostek - masz u mnie duze piwo!!
kostek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 19 cze 2004, 17:16
Pisakk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moff » 19 cze 2004, 17:19
Według mnie to on to robi dla rozgłosu i popularnościPisakk pisze:Powiedzial i jest to calkiem mozliwe, ze kiedys byl z....Marlinem Mansonem!!
Moff
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 19 cze 2004, 17:19
Pisakk pisze:...A i wlasnie!! Powiedzial i jest to calkiem mozliwe, ze kiedys byl z....Marlinem Mansonem!! To mnie dobilo totalnie....Ale nie wplywa to (no moze troche) na jego muzyke....![]()
kostek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moff » 19 cze 2004, 17:21
Taki mały, taki duży, taki chudy, taki gruby może w Mansona wejśćkostek pisze:ja nie wiem co oni ze sobą zrobili jeden duży drugi mały........![]()
Moff
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 19 cze 2004, 17:23
Moff pisze:Taki mały, taki duży, taki chudy, taki gruby może w Mansona wejśćkostek pisze:ja nie wiem co oni ze sobą zrobili jeden duży drugi mały........![]()
Więc sobie wybrał odpowiedniego
kostek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moff » 19 cze 2004, 17:27
Też o tym słyszałem, niby po to żeby się bardziej mógł wygiąć i schylać po swoje klejnotykostek pisze:a słyszeliście o tym, ze Manson sobie żebra dwa wyciął.....
![]()
![]()
![]()
![]()
Moff
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 19 cze 2004, 17:29
Moff pisze:Też o tym słyszałem, niby po to żeby się bardziej mógł wygiąć i schylać po swoje klejnotykostek pisze:a słyszeliście o tym, ze Manson sobie żebra dwa wyciął.....
![]()
![]()
![]()
![]()
Sam sobie chciał ustami dogadać
![]()
![]()
![]()
Lecz wydaje mi się to po prostu plotką
kostek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moff » 19 cze 2004, 17:33
Moff
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 19 cze 2004, 17:36
też słyszałem od kumpla, że niby jest inteligenty, kto go tam wie....Moff pisze:Człowiek podobno bardzo mądry, oczytany posiadający swoje poglądy które są bardzo trafne... Lecz swoją postawą przypomina człowieka nie do końca świadomego swoich czynówLecz takie są gwiazdy
kostek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 19 cze 2004, 22:59
Pisakk
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio