Wasze prywatne typy - Strona 960

Sprawy związane z bukmacherką, typowaniem wyników oraz stawkami.

Ile standardowo zdarzeń grasz na jednym kuponie?

Tylko single
36
9%
Dwa do czterech zdarzeń
170
42%
Pięć do ośmiu
153
38%
Puszczam wyłącznie pociągi
21
5%
Brzydzę się bukmacherką
21
5%
Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1799
Kibicuję: Internazionale Serie A

Re: Wasze prywatne typy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 25 paź 2010, 8:05

Weszło Ci coś chociaż bartbuks w ten weekend, czy plecy po całości? :>

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 25 paź 2010, 8:17

Salas11 pisze:Weszło Ci coś chociaż bartbuks w ten weekend, czy plecy po całości?
Od czwartku nędza. Jak się w czwartek Dortmund postawił, tak dupa.

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 25 paź 2010, 8:32

Siedzisz w La Liga, to bedziesz wiedział. Wypatrzyłem na dziś Real Sociedad - Deportivo. Kurs jest bardzo dobry, a sytuacja wydaje się być klarowna, bo ekipa z La Corunii gra straszny piach. Nie wygrali jeszcze meczu w tym sezonie, strzelili tylko trzy bramki na siedem spotkań. Real Sociedad może nie zachwyca formą, ale u siebie potrafili wygrać z Villarreal, więc z Deportivo powinni sobie poradzić. Podeprzeć to Porto i Brannem z Tippeligean i do przodu :think:

Awatar użytkownika
baziu
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: baziu » 25 paź 2010, 10:28

Napoli - AC Milan X2 1.40
Steaua Bucharest - Pandurii 1 1.30
Le Havre - Nîmes 1 1.80
FC Porto - Leiria 1 1.19

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 25 paź 2010, 11:16

Będzie korekta co do meczu Porto - Leiria. Zajrzałem w tabelę i okazuje się że bilans bramkowy gości po siedmiu kolejkach to 5 - 4. Prawdopodobnie całe spotkanie będzie "obroną Częstochowy" i jeśli Smoki szybko ich nie napoczną, może być ciężko. Zastanawiam się tu nad under 2.5 :think:

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 25 paź 2010, 11:21

Salas11 pisze:Siedzisz w La Liga, to bedziesz wiedział. Wypatrzyłem na dziś Real Sociedad - Deportivo.
Sociedad gra u siebie na poziomie Barcelony, Sevilli, bądź Valencii. Tak słabego Deportivo nie widziałem dawno. Od ośmiu spotkań bez zwycięstwa. Kurs jest piękny i sam postawię jedyneczkę (2,0). Powiem nawet, że jakbym nie był trochę w plecy po weekendzie, to wolną stówkę zainwestowałbym w Sociedad (-1) po kursie 4.0. Zaraz przejrzę ofertę na dziś i dorzucę kilka spotkań.

Beitar Jerusalem v Hapoel Bnei Sakhnin
Na hasło Beitar zapewne większości przypomina się 0:5 w ryj od Wisły. No to powiem wam, że warto zwrócić uwagę na ten mecz. Goście ostatnie miejsce w tabeli, wszystkie mecze w tym sezonie na wyjeździe w plecy. U siebie też żenada, więc wychodzi na to, kto nie kopnie ich w tyłek, ten frajer. Co prawda jest zawsze jakieś ale, a w tym przypadku może nas zszokować jeden malutki niuans - Beitar zdobył dopiero 4 pkt w 6 meczach! Czas więc ogolić jeszcze większego frajera, który dziś odwiedza Jerozolimę.
Jedyneczka po kursie 1,57

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 25 paź 2010, 11:43

OK, naszperałem się po necie trochę, a teraz przedstawiam pomysł mej chorej wyobraźni na dzisiejszy kupon :lol:

Real Sociedad - Deportivo 1
Porto - Leiria under 2.5
Brann - Kongvinger 1
Steaua - Pandurii (0:1) 1
Kayserispor - Besiktas 1

Jako że nie chciało mi się wpisywać uzasadnień pod każdym zdarzeniem, zgłaszać wszystkie "ale" i "dlaczego tak?" o ile takowe będą, wtedy wyjaśnię :P

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 25 paź 2010, 11:54

mnie nie przeszkadza, że ktoś korzysta z moich wskazówek do gry, o ile mi nie marudzi później, że przeze mnie mu kupon nie wszedł.

Nie widzę sensu zakładania nowego tematu, dostępnego tylko dla wybranych.

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 25 paź 2010, 12:05

fieldy pisze:mnie nie przeszkadza, że ktoś korzysta z moich wskazówek do gry, o ile mi nie marudzi później, że przeze mnie mu kupon nie wszedł.

Nie widzę sensu zakładania nowego tematu, dostępnego tylko dla wybranych.
Mi też nie przeszkadza, ale miło by było, jak ktoś np wie coś o danym meczu i mógłby się ową ważną wiedzą podzielić, to skrobnąłby, tak aby umilić życie innym. Przy pierwszych debatach zakładaliśmy, że nie ma narzekań. Nikt nikomu nie przystawia do głowy broni i nie każe na to lub tamto stawiać. Grasz na własne ryzyko ;)

Le Havre - Nimes
Le Havre pięć spotkań u siebie i 4 zwycięstwa i jeden remis. Goście lustrzane odbicie na wyjazdach. 0-1-4, czyli ten bilansik skazuje Nimes na rolę dostarczyciela punktów. Do tego przyjezdni nie wygrali od 3 spotkań, a Le Havre od 9 spotkań u siebie jest niepokonane.
Jedynka przy kursie 1.80
Ostatnio zmieniony 25 paź 2010, 12:09 przez bartbuks, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 25 paź 2010, 12:08

we wtorek i środę mecze Pucharu Ligi,
od razu zaznaczam, ze trzymam się od tego z daleka (jeśli chodzi o grę na poważnie, bo w pewniaku moze coś wrzucę :P)

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 25 paź 2010, 12:15

Erzgebirge - Oberhausen
Ercośtamcośtam komplet zwycięstw na własnym stadionie, a do tego przegrali na nim ostatnio 19 spotkań temu. Goście wyjeździe grają w kratkę.

Kod: Zaznacz cały

22nd May 05		L	 Oberhausen	v	Erzgebirge	1 - 1
12th Dec 04		L	 Erzgebirge	v	Oberhausen	2 - 0
14th Mar 04		L	 Oberhausen	v	Erzgebirge	1 - 4
28th Sep 03		L	 Erzgebirge	v	Oberhausen	1 - 1
Dla odważnych 1(2.0), a dla ludzi bardziej asekuracyjnych 1X(1.25)

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 25 paź 2010, 12:20

bartbuks pisze:Nikt nikomu nie przystawia do głowy broni
Poczekaj ze dwa miesiące i zaczniesz wygrane z zakładów przeznaczać na kevlarowe ciuchy :lol:
fieldy pisze:we wtorek i środę mecze Pucharu Ligi,
od razu zaznaczam, ze trzymam się od tego z daleka (jeśli chodzi o grę na poważnie, bo w pewniaku moze coś wrzucę :P)
Ja wykorzystam te mecze do eksperymentów pod tytułem "traf niespodziankę" :lol:

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 25 paź 2010, 12:27

Litex - Levski Sofia
Czwarta drużyna ligi bułgarskiej kontra lider. Dla odważnych pozostawiam typowanie zwycięzcy, gdyż pewniejsze jest rzucenie na kupon over 2,5. Kurs 2,0.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 25 paź 2010, 12:30

Otóż to fieldy. Naprawdę nie rozumiem o co niektórym chodzi. Po to jest ten temat, aby właśnie dyskutować na temat typów. Im poważniejsza, bardziej merytoryczna dyskusja tym lepiej a sami robicie z tematu nowy 'Domek'. Jeżeli ktoś nie chce, aby postronne osoby korzystały z jego typów to niech tychże typów nie ujawnia na publicznym forum :roll:

Jeśli chodzi o samą ideę wspólnych analiz to pomysł jest dobry i następnym razem (znaczy się w następny weekend kiedy będzie z czego wybierać bo nie będę raczej grać na siłę) może sam wezmę w takiej akcji aktywniejszy udział, ale szczerze mówiąc nie robię robić zbyt wielkiego halo wokół takich analiz bo tak na dobrą sprawę to i tak 90% niespodzianek nie sposób przewidzieć. Najrozsądniejszym wyjściem wydaje się być granie małej ilości spotkań na kuponach przy wielu zakładach z różnymi kombinacjami.

Sociedad kusi kursem, ale co z tego skoro tam żaden rezultat nie będzie niespodzianką? Depor jest fatalne póki co, ale Sociedad ma raptem 3 pkt więcej po tym jak bardzo silny w tym sezonie Villarreal skompromitował się w pierwszej (!) kolejce. Pierwsza kolejka może być jakimkolwiek wyznacznikiem? Żółta Łódź Podwodna od tamtej pory gra bardzo dobrze. Poza tym Baskowie wygrali jeszcze z beznadziejnym na wyjazdach Espanyolem no i mieli remis z Almerią. Wyniki ogólnie w porządku jak na nich, ale Depor nie będzie wiecznie przegrywać. Do tej pory grali już z Realem (klęska), Villarrealem (minimalna porażka miesiąc temu) i Sevillą (remis).

Suma summarum gdybym miał upatrywać faworyta to wskazałbym na gospodarzy, ale nie uważam, aby był to szczególnie łakomy kąsek. Pewniak z tego żaden i nawet jeżeli 'wejdzie' to nie będzie oznaczało, że jednak pewniakiem był.

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 25 paź 2010, 12:39

Mentor pisze:Suma summarum gdybym miał upatrywać faworyta to wskazałbym na gospodarzy, ale nie uważam, aby był to szczególnie łakomy kąsek. Pewniak z tego żaden i nawet jeżeli 'wejdzie' to nie będzie oznaczało, że jednak pewniakiem był.
Zgodzę się z Tobą, ale przy pewnych analizach trzeba też brać pod uwagę serie. Inaczej na jakiej podstawie to określać? Sociedad ma tą przewagę, że gra przed własną publicznością. Takie małe + 10 do osiągnięcia dobrego wyniku... :P

ODPOWIEDZ

Wróć do „Bukmacherka”