Ostrzeżenia - komentarze - Strona 46

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 06 kwie 2005, 17:32

SZACUNEK I ZAUFANIE - SZKODA ŻE TO JEST FORUM www.piłka.pl BO TRACI SENS POWOLI -

NARA TIFOSI CALCIO ! **FORZA MILAN** **MISTRZ WŁOCH**

POZDRO !!!

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 06 kwie 2005, 17:33

Tomusmc pisze:
Smitu już nie wróci bo dostał bana na IP
Jeżeli ma neostrade, to nawet ban na IP nic nie da;](czyt. neo ma zmienne IP)

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8783
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 06 kwie 2005, 17:36

Lakier pisze:Jeżeli ma neostrade, to nawet ban na IP nic nie da;](czyt. neo ma zmienne IP)
ano dokladnie, bo jutro sobie wejdzie juz z innego IP, najsensowniej jest banowac maila :D wtedy koles musialby zakladac ciagle nowego :D (no ale dla upartego nic trudnego) - takze wydaje mi sie ze jak ktos ma zmienny IP to nie mozna z nim nic zrobic
a tak wogole - prosze napisac dlaczego SMITU zostal zbanowany
Pozdro

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 06 kwie 2005, 17:36

Nie musze nic wyjaśniać, mieliśmy swoje powody i jak narazie to zostanie między nami. Na pewno nie dostał bana za nic więc się nie bulwersujcie tak

Awatar użytkownika
Kamilo
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 06 kwie 2005, 17:39

Tomusmc pisze:Nie musze nic wyjaśniać, mieliśmy swoje powody i jak narazie to zostanie między nami. Na pewno nie dostał bana za nic więc się nie bulwersujcie tak
No mam nadzieje, że powód jest jakiś konkretny, bo niepowinno sie banować tak zasłużonego użytkownika za nic :wink:
Może powiesz co myślisz o dwoch kontach bo to może być dla niektórych problem (jeśli dwie osoby z domu interesują sie piłką) :?

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 06 kwie 2005, 17:40

Kamilo pisze:
Tomusmc pisze:Nie musze nic wyjaśniać, mieliśmy swoje powody i jak narazie to zostanie między nami. Na pewno nie dostał bana za nic więc się nie bulwersujcie tak
No mam nadzieje, że powód jest jakiś konkretny, bo niepowinno sie banować tak zasłużonego użytkownika za nic :wink:
Może powiesz co myślisz o dwoch kontach bo to może być dla niektórych problem (jeśli dwie osoby z domu interesują sie piłką) :?
Jeśli chodzi o dwa konta Zazy to jest narazie omawiane co z tym fantem zrobić.

Awatar użytkownika
Kamilo
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 06 kwie 2005, 17:43

Tomusmc pisze:
Kamilo pisze:
Jeśli chodzi o dwa konta Zazy to jest narazie omawiane co z tym fantem zrobić.
No tak, ale myśle, że powinniscie sie zastanowic na zmianą regulaminu. Proponuje coś takiego, że jeżeli ktoś ma uzasadniony powod do posiadania dwóch kont, to powinien to zgłośic modom, a oni powinni to rozpatrzyć :wink:

Awatar użytkownika
bobi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 06 kwie 2005, 17:47

Trzeba cos zrobic bo napewno sa jacys urzytkownicy ktorzy borykaja sie z tym problemem. Jedynym chyba ich rozwiazaniem dotad bylo pisanie na 1 koncie ale napewno woleliby miec kazdy konto swoje.

Awatar użytkownika
magus
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: magus » 06 kwie 2005, 17:50

Jeszcze przecież Zaza może przecież kłamać, a wszyscy z miejsca od razu mu wierzą. Może jednak rzeczywiście stary Zazy jest wielkim kibicem futbolu.

Awatar użytkownika
dzidzius
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzidzius » 06 kwie 2005, 17:52

Ban dla Smitu:
Ostrzeżenie za link do innego forum w podpisie a później ban za spamowanie użytkownikom naszego forum (co już wielokrotnie karano banem). Smitu następnie zarejestrował sie i napisał niezbyt mądrze jako Smitu1 chociażby tutaj: http://www.swiatpilki.com/viewtopic.php?t=1848 czy tutaj: http://www.swiatpilki.com/viewtopic.php ... ght=#52663. Zgodnie z poniżej zawartym regulaminem oraz wyjątkowym brakiem podstaw kultury konto zostało zbanowane a Smitu otrzymał bana na adres IP.

Ostrzeżenie dla Doriana ode mnie za link w podpisie do innego forum.

Kwestia bana dla Zazy jest aktualnie wyjaśniana a przedstawiona wersja weryfikowana. Przypomne jednak, że posiadanie dwóch kont samo w sobie nie musi być równoznaczne z banem:
Regulamin pisze:(...)Niedozwolone jest logowanie się tej samej osoby pod różnymi nickami oraz/lub z użyciem fałszywych adresów e-mail. Takie logowania będą usuwane niezwłocznie po ich wykryciu przez Administratorów Forum. W szczególności niedozwolone jest logowanie się pod innym nickiem w celu ominięcia udzielonego bana (zakazu dostępu do Forum). W takiej sytuacji "sztucznie" stworzony nowy użytkownik zostanie usunięty z Forum, a ban użytkownika "podstawowego" zostanie przedłużony o co najmniej tydzień.(...)
Nie zmienia to faktu, że problem zauważony przez Kamilo trzeba w jakiś sposób rozwiązać i nad tym też pomyślimy.

Awatar użytkownika
Kamilo
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 06 kwie 2005, 18:00

dzidzius pisze:Ban dla Smitu:
Ostrzeżenie za link do innego forum w podpisie a później ban za spamowanie użytkownikom naszego forum (co już wielokrotnie karano banem). Smitu następnie zarejestrował sie i napisał niezbyt mądrze jako Smitu1 chociażby tutaj: http://www.swiatpilki.com/viewtopic.php?t=1848 czy tutaj: http://www.swiatpilki.com/viewtopic.php ... ght=#52663. Zgodnie z poniżej zawartym regulaminem oraz wyjątkowym brakiem podstaw kultury konto zostało zbanowane a Smitu otrzymał bana na adres IP.

Ostrzeżenie dla Doriana ode mnie za link w podpisie do innego forum.

Kwestia bana dla Zazy jest aktualnie wyjaśniana a przedstawiona wersja weryfikowana. Przypomne jednak, że posiadanie dwóch kont samo w sobie nie musi być równoznaczne z banem:
Regulamin pisze:(...)Niedozwolone jest logowanie się tej samej osoby pod różnymi nickami oraz/lub z użyciem fałszywych adresów e-mail. Takie logowania będą usuwane niezwłocznie po ich wykryciu przez Administratorów Forum. W szczególności niedozwolone jest logowanie się pod innym nickiem w celu ominięcia udzielonego bana (zakazu dostępu do Forum). W takiej sytuacji "sztucznie" stworzony nowy użytkownik zostanie usunięty z Forum, a ban użytkownika "podstawowego" zostanie przedłużony o co najmniej tydzień.(...)
Nie zmienia to faktu, że problem zauważony przez Kamilo trzeba w jakiś sposób rozwiązać i nad tym też pomyślimy.
No wreszcie ktoś sie wyowiedział. Mam nadzieje, że znajdziecie jakieś dobre rozwiązanie, które usatysfakcjonuje wszystkich :wink:

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8783
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 06 kwie 2005, 18:04

dzidzius pisze:Ostrzeżenie za link do innego forum w podpisie
czyli rozumiem ze w podpisie nie mozna miec adresow wlasnych for, ale w profilu w miejscu gdzie sie wpisuje WWW juz mozna miec ???

pozdro

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 06 kwie 2005, 18:23

Związku w wydanym przez redakcja oswiatczeniem - postanawiam:

Po 1: Dziekuje za okazani jednak jakiegoś szacunku i zaufania to moje uzytkowników nie łamiacych regulamin. Dziękije w swoim imieni i syna. Bo Nasz szacunek w strone redakcji nie wział sie z nieba .....

Po 2: Oznajmiem że konto użytkownika *_For_zaza_Milan_* jest kontem moim aktywnym i majacy juz swoja "histroie" i nie jest zalezne od syna w momecie gdy nie ma pozwolanie :D Pozwalnie ma zawsze wiec nie widze problemu .....

Po 3: Użytkownim _*For_zaza_Milan*_ to mój syn który także czynie interesuje sie piłką o czym moga świetczyć jego wypowiadzi na Tej stronie. W końcu jesteśmy rodziną i Grande Milan ponad wszytsko .....

Po 4: W razie jakiś problemów z innim jestem w stanie potwierdzic moje słowa zawarte w tym poscie. Poprzez telefon , faks lub meilem. Mam swoja skrzyna i jest ona osobna to konta i czekałem przez 4 godzini na wyjaśnienie został one tu napisane za co dziękuje

Po 5: Ta sam data urodzenie była tylko i wyłącznie dla zmyłki Urzędu Ochrony Państwa. Moje nazwisko nie istniało na liście Wilsztajna ale na liscie poszukiwany z coś innego ... paragraf 5 , pkt. 7 kodeksu o ochronie danych osobowych umożliwia mi to a jak mówi stare dobre ganstersie hasło - Mniej wiesz - dłużej żyjesz .... i tego sie trzymajcie co niektóry ..

POZDRAWIAM I ŻYCZE MIAŁEGO OGLADANIA DERBOWEGO POJEDYNKU NA SAN SRIO W MEDIOLANIE .....

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 708

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 06 kwie 2005, 19:43

Jeśli administratorom i moderatorem nie przeszkadza ,że Zaza wraz ze swym wyimaginowanym stary(lepszy taki niż żaden) robia z nich idiotów to co nam przecietnym użytkownikom ma przeszkadzać :roll:

P.S Widać po waszym ''stylu''pisania ,ze jesteście ze starym po tej samej szkole :lol:

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 06 kwie 2005, 20:10

piotrek256 pisze:Jeśli administratorom i moderatorem nie przeszkadza ,że Zaza wraz ze swym wyimaginowanym stary(lepszy taki niż żaden) robia z nich idiotów to co nam przecietnym użytkownikom ma przeszkadzać :roll:

P.S Widać po waszym ''stylu''pisania ,ze jesteście ze starym po tej samej szkole :lol:
Dokładnie... zalozyl 2 konta zeby miec limit ostrzezen rowny 20, a teraz jeszcze bezczelnie z "humorem"(kogo to smieszy :? ) klamie.

Zreszta gdybym tego nie pokazal, nikt z modow by nawet na to nie (chcial) zwrocił uwagi...

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”