Primera Division (La Liga) - Strona 8

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP
Awatar użytkownika
Anka
One I Love
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 06 kwie 2005, 22:40

Figo11 pisze:On chce grać w Madrycie...już chyba od 2 sezonów jest bajka ze latem to on zasili szeregi Blancos...jak narazie świetnie graw Betis'ie...ale latem widze go w bieli, a nawet w błękicie oczywiscie Madryckim...Chelsea ma Joe Cole'a a on jest swietny :lol:
Cóż z tego, że Chelsea ma Cole'a, skoro Roman Abramovich za wszelką cenę chce mieć wszystkich najlepszych piłkarzy. Może nawet kupić Joaquina i przenieść go do rezerw, oby tylko na koszulce 'The Blue's' było jego nazwisko. ;)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 06 kwie 2005, 22:47

Z tym, że na takie coś nie pozwoli Mourinho. Jose będzie miał w drużynie kogo zechce (prawie) ale nic poza tym. Mourinho jest dla wszystkich w Londynie zbyt ważny żeby mogli mu się sprzeciwić. Wydaje mi się, że na pozyskanie Joaquina największe szanse ma Real chociaż wolałbym nie :P
Z jednej strony od razu na myśl przychodzi mi to, że może się tam zmarnować ale przecież to ma być 'nowy' Real (zobaczymy co z tego wyjdzie) więc może coś się i w tym aspekcie zmieni. Barcelona ma małe szanse chyba ale z wygryzieniem z pierwszego składu Giuly'ego nie miałby Joaquin problemu biorąc pod uwagę, że Ludo od dawna nie gra tak jak powinien i tak jak się od niego wymaga.

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 06 kwie 2005, 22:49

Figo11 pisze:On chce grać w Madrycie...już chyba od 2 sezonów jest bajka ze latem to on zasili szeregi Blancos...jak narazie świetnie graw Betis'ie...ale latem widze go w bieli, a nawet w błękicie oczywiscie Madryckim...Chelsea ma Joe Cole'a a on jest swietny :lol:
Przepraszam ale bez obrazy, wiem ze Joaqiun mialby pewne miejsce w skladzie ... ale cos mi tu smierdzi ze sie moze zmarnowac ...:|

Rozumiem ze Owen w Realu wogole nie gra i nie powroci chyba juz dod dawnej formy, ale na miejscu Joaquina przyszedlnym do druzyny stawiajacej na mlodziez a nei obiecujacej ze bedzie stawiac ...

Jeszcze troszke moze potargac w Betisie a potem to juz tylko Cheslea, Real albo Barca ....

Barca nie potrzebuje skrzydlowego prawego, Real zas potrzebuje bardzo :P , Cheslea jesdnak moze przebic wszystko Dola$$$$rami ... A raczej OJRO :P

Ostatnio ładne bramki strzelil Barcy Joaqin i sie nim interesuja ... nie sadze jednak zebby kupili ... ciekawe ile Betis by chcial a niego ...

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 06 kwie 2005, 22:54

Niggaz pisze:Z tym, że na takie coś nie pozwoli Mourinho. Jose będzie miał w drużynie kogo zechce (prawie) ale nic poza tym. Mourinho jest dla wszystkich w Londynie zbyt ważny żeby mogli mu się sprzeciwić. Wydaje mi się, że na pozyskanie Joaquina największe szanse ma Real chociaż wolałbym nie :P
Z jednej strony od razu na myśl przychodzi mi to, że może się tam zmarnować ale przecież to ma być 'nowy' Real (zobaczymy co z tego wyjdzie) więc może coś się i w tym aspekcie zmieni. Barcelona ma małe szanse chyba ale z wygryzieniem z pierwszego składu Giuly'ego nie miałby Joaquin problemu biorąc pod uwagę, że Ludo od dawna nie gra tak jak powinien i tak jak się od niego wymaga.
No może i nie pozwoli, ale wiesz... Z Crespo też miał Ranieri nie pozwolić, a się stało coś o wiele innego. Według mnie w Chelsea wszystko się ciągle zmienia, i nie można tam nic przewidzieć. Transfer Joaquina nie jest jeszcze w 100% pewny i coś czuję, że jeżeli tego lata nie dojdzie do jego finalizacji, to może zapomnieć o grze w klubach liczących się poza Hiszpanią. :?

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 06 kwie 2005, 23:08

Porównywanie Ranieriego i Mourinho jest bez sensu. Włoch był praktycznie nikim w drużynie w porównaniu do pozycji jaką zajmuje Jose. Romek kupował kogo chciał a Ranieri nie umiał tego dobrze poukładać (wcale nie dziwne w sumie) ale z Mourinho jest inaczej. On ma być prawdziwą i jedyną gwiazdą Chelsea a reszta ro rzemieślnicy (chociaż nie do końca tak jest). Portugalczyk nie pozwoli sobie na żadne działania wbrew jego woli. Dzisiaj podczas meczu komentatorzy powiedzieli o pewnej sytuacji. Kiedy to klub nie odwołał się od decyzji o posadzenie Mourinho na trybunach ten poudawał obrażonego, wezwał nawet managera swojego i proszę. Przestraszony zarząd Chelsea zaproponował nowy kontrakt (wiem, że i tak by przedłużyli ale nie tak szybko).
Mimo wszystko jeśli Jose 'zezwoli' na transfer Joaquina to Chelsea ma spore szanse.

Awatar użytkownika
qczak
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: qczak » 07 kwie 2005, 8:06

Figo11 pisze:Ja uważam, że Real będize dla niego odpowiednim miejscem, bo na prawej flance Figo odejdzie zostanie Becks który teskni za Anglia (oby odszedł)wiec Joaquin będzie miał pierwszy plac...najwieksze szanse jak narazie ma Real... oby przyszedł 8)
a czy Figo nie gra przypadkiem za napastnikami :roll: :?: tak przynajmniej mówił Luxemburgo w wywiadach, że znalazł nową pozycję dla niego

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 07 kwie 2005, 8:08

qczak pisze:
Figo11 pisze:Ja uważam, że Real będize dla niego odpowiednim miejscem, bo na prawej flance Figo odejdzie zostanie Becks który teskni za Anglia (oby odszedł)wiec Joaquin będzie miał pierwszy plac...najwieksze szanse jak narazie ma Real... oby przyszedł 8)
a czy Figo nie gra przypadkiem za napastnikami :roll: :?: tak przynajmniej mówił Luxemburgo w wywiadach, że znalazł nową pozycję dla niego
Ja osobiscie widze Figo tylko na flance bo on nie ma takiego przegladu pola .... Jezeli Real mialby Zidana z przed lat to to bylby dobry kandydat :D:D:D

A Figo ?????? NIEEEEE

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 07 kwie 2005, 14:56

Tak gra za napastnikami ale jak wiemy to ostatni jego sezon...
Owen nie ma formy :?: najczęściej trafiający gracz w PD :!:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 14 kwie 2005, 21:13

http://www.blaugrana.pl/index.php?goto=news&news=12891

Przeczytajcie i sami oceńcie ale jak dla mnie to jest troche szokujące. Takie rzeczy można praktykować na poziomie 2 ligi polskiej ale nie w La Liga :!: :evil: :roll: Taka motywacja nie powinna mieć miejsca. Real może sobie pozwolić na takie 'premie motywacyjne' ale czy to jest fair :?: Moim zdaniem nie. Oby Barcelona nie dała się namówić na podobne pomysły.

Piłka nożna schodzi na psy :(

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 14 kwie 2005, 21:25

No, no, no... Ciekawe. :wink: Tylko Real coś takiego mógł wymyśleć. :lol: Dla mnie to chore, i mam nadzieję, że włodarze Barcelony nie zbeszczeszczą honoru drużyny takimi pomysłami. ;)

bartek99
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartek99 » 14 kwie 2005, 22:12

uwazam jestem pewien ze wygra BARCAA

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 14 kwie 2005, 22:14

nie przesadzajmy. nic takiego sie nie stalo. nie widze nic zlego w takim motywowaniu, nie jest to zakazane. jezeli mamy wygrac to wygramy z czy tez bez dodatkowej motywacji dla getafe.

to jest nic w porownaniu z tym ile real musial zabulic romie, by awansowac do 1/8 LM. to dopiero musiala byc gruba kasa. za sam awans sie dostaje kokosy, takze real musial sie niezle szarpnac.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 17 kwie 2005, 18:51

zawdi pisze:
to jest nic w porownaniu z tym ile real musial zabulic romie, by awansowac do 1/8 LM. to dopiero musiala byc gruba kasa. za sam awans sie dostaje kokosy, takze real musial sie niezle szarpnac.
Tylko ze Roma nie miała już szans na awans nawet do UEFA więc zagrali składem rezerwowym...nie sadze by Real kupil ten mecz...

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 17 kwie 2005, 18:58

Czy to są prawdziwe informacje??? W innych serwisach nawet o tym nie burknęli, a sprawa dość ciekawa, ja osobiście w to nie wierze.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 17 kwie 2005, 19:08

Ja uważam, że Real tego emczu na bank nie kupił...poprostu roma się poddała wystawili rezerwowy skład...zresztą Real aby wygrac z Romą nie msui płacić :wink: takie są stosunki między tymi klubami 8) :lol: zreszta ROma ostatnio ma kryzys :?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”