Najbardziej Przereklamowani Pilkarze Swiata - Strona 14

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 05 kwie 2005, 22:17

Niggaz pisze:Qrde szkoda, że tak późno zauważyłem co się tutaj dzieje :lol:
Koby~FCBM sieje prawdziwe spustoszenie swoimi poglądami i zbieraną skrzętnie przez 9 (chyba się nie pomyliłem :wink: ) lat wiedzą. Szkoda tylko, że argumenty nic tutaj nie dadzą. Tutaj potrzeba już chyba tylko egzorcysty :lol:
Bundesliga najlepsza :!: W końcu widać jak na dłoni, że niemiecki drużyny regularnie wygrywają LM. Spójrzcie na taki Werder. Jego dwumecz z Lyonem. Jaki tam był wynik? Oj niepamiętam ale to chyba zły przykład bo akurat tam niemiecka drużyna przegrała z francuzką co oznacza według Twojej teorii, że francuskie drużyny są lepsze a co za tym idzie liga też. Oj to był zły przykład. Przepraszam. Ale Bayern Monachium to jest bezsprzecznie najlepszy w historii. I wiem nawet dlaczego. Jest najlepszy ... bo tak :!: Teraz oddam może już głos księdzu bo nic nie wskuram :wink:
Wogóle to Deutschland Deutschalnd uber alles specjalnie dla Ciebie Koby~FCBM.
Jeśli przeginam to proszę o WP bo ja nie mogę z takimi ludźmi :?
Zgadzam sie z Niggazem. A co do tego Koby`ego~FCBM to nie wiedziedziałem, że Primiera Division jest aż tak słaba hmmmmm.... :roll:
nie chce mi się pisać już więcej na ten temat, bo robi się z niego kłótnia i jest już nudny, bo niektórzy użytkownicy źle przeczytali temat jako "Moi najbardziej znienawidzeni piłkarze"

Dziękuje

Pozdrawiam

Miłej pogadanki

Idę oglądać mecz.

8) 8) 8) 8) 8)

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 06 kwie 2005, 16:56

tak ogolnie to nie wiem czy ktos tutaj pamieta jeszcze jak brzmi temat

Awatar użytkownika
lucass
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lucass » 06 kwie 2005, 23:49

najbardziej przereklamowany piłkarz świata - to

DAVID BECKHAM

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 07 kwie 2005, 8:01

Wg mnie to Nicolas Anelka jest bardziej przereklamowany od Beckhama, Jak przeszedl z Arsenalu do Realu za gigantyczne pieniadze to ciagle siedzial na lawie i gral slabo, a okrzykneli go jakims tam mistrzuniem :|

Teraz w ManCity tez nie blyszczy i zawodnik ktorego media wykreowaly na gwiazde zostal zwyklym kopaczem pilki... tylko ze duzo zarabia :P

mathiasek12

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 07 kwie 2005, 15:26

RoRo pisze:Wg mnie to Nicolas Anelka jest bardziej przereklamowany od Beckhama, Jak przeszedl z Arsenalu do Realu za gigantyczne pieniadze to ciagle siedzial na lawie i gral slabo, a okrzykneli go jakims tam mistrzuniem :|

Teraz w ManCity tez nie blyszczy i zawodnik ktorego media wykreowaly na gwiazde zostal zwyklym kopaczem pilki... tylko ze duzo zarabia :P
no znowu tak az slabo teraz nie gra a czy on gra teraz w mam city cos mi sie obilo o uszy ze gdzies do turcji przeszedl do fenerbace chyba

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 07 kwie 2005, 16:01

mathiasek12 pisze:
RoRo pisze:Wg mnie to Nicolas Anelka jest bardziej przereklamowany od Beckhama, Jak przeszedl z Arsenalu do Realu za gigantyczne pieniadze to ciagle siedzial na lawie i gral slabo, a okrzykneli go jakims tam mistrzuniem :|

no znowu tak az slabo teraz nie gra a czy on gra teraz w mam city cos mi sie obilo o uszy ze gdzies do turcji przeszedl do fenerbace chyba
Dokładnie. Anelka przeszedł do Fenerbahce Stambuł za 7 milionów funtów i miało to miejsce w styczniu w zimowym okinku transferowym.

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 07 kwie 2005, 16:26

Tomusmc pisze:
mathiasek12 pisze:

Dokładnie. Anelka przeszedł do Fenerbahce Stambuł za 7 milionów funtów i miało to miejsce w styczniu w zimowym okinku transferowym.
Nie no rozkojazylem sie :D:D ale oczywiscie gra w Fenerbahce .. z tym ze jak gral w ManCity w ataku z bodajze Fowlerem to nie strzelal jakos duzo bramek ...

Mowie tylko ze kiedys byl bardzo dobrze zapowiadajacym sie zawodnikiem, ale pieniadze mu walnely do glowy, stal sie gwiazdka i bach .. czar prysl :D:D:D juz Anelka nie jest swietny tylko przecietny .. chyba sie zgodzicie ??

mathiasek12

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 07 kwie 2005, 17:37

RoRo pisze:
Tomusmc pisze:
mathiasek12 pisze:no znowu tak az slabo teraz nie gra a czy on gra teraz w mam city cos mi sie obilo o uszy ze gdzies do turcji przeszedl do fenerbace chyba
Nie no rozkojazylem sie :D:D ale oczywiscie gra w Fenerbahce .. z tym ze jak gral w ManCity w ataku z bodajze Fowlerem to nie strzelal jakos duzo bramek ...

Mowie tylko ze kiedys byl bardzo dobrze zapowiadajacym sie zawodnikiem, ale pieniadze mu walnely do glowy, stal sie gwiazdka i bach .. czar prysl :D:D:D juz Anelka nie jest swietny tylko przecietny .. chyba sie zgodzicie ??
no ja sie zgodze ale tez szkoda ze w reprezentacji nie gra bo sie poklocil

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 07 kwie 2005, 18:03

Nawet jakby był super aniolkiem i pupilkiem to nie ma szans na gre w reprezentacji ....

Owen, Rooney, Vassel .. jakos nie widze Anelki w podstwowym skladzie ....

moze kilka lat temu, ale teraz to nie ...

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 07 kwie 2005, 18:17

RoRo pisze:Nawet jakby był super aniolkiem i pupilkiem to nie ma szans na gre w reprezentacji ....

smita juz nie ma wiec przejmuje jego role!
anelka nie jest anglikiem tylko francuzem roro, twa wiedza jest porazajaca

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 07 kwie 2005, 19:00

Kiedyś jako 18-latek grywał w szeregach Blancos...nie powiem że jest słaby bo coś tam wtych nogach ma...solidny napadzior :)

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 07 kwie 2005, 20:14

zawdi pisze:
RoRo pisze:Nawet jakby był super aniolkiem i pupilkiem to nie ma szans na gre w reprezentacji ....

smita juz nie ma wiec przejmuje jego role!
anelka nie jest anglikiem tylko francuzem roro, twa wiedza jest porazajaca
A chcesz sie zalozyc ze mam wieksza wiedze pilkarska od Ciebie ?? Popieprzylo mi sie po prostu bo pamietam go z meczu Anglia - Francja jak strzelil dwie bramki i skojazylo mi sie z Anglikami, czy to taki wielki grzech ??

Jak chesz to mozemy sprawdzic kto ma wieksza wiedze pilkarska .... tylko wybierz sposob pojednyku :P ... ale tak na serio, chyba ze sie boisz ... sam mowiles ze jestes lkepszy ode mnie ....

wiec jak ??

juventus
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: juventus » 07 kwie 2005, 20:37

Wg mnie najbardziej przereklamowanym piłkarzem jest Ronaldinho!!!
Gra jak ostatnia szmata w tej Barcelonie, lepiej by było jak by został w PSG!!! To było moje zdanie.
:o :o :o :o :o :o :o :o

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 07 kwie 2005, 20:39

juventus pisze:Wg mnie najbardziej przereklamowanym piłkarzem jest Ronaldinho!!!
Gra jak ostatnia szmata w tej Barcelonie, lepiej by było jak by został w PSG!!! To było moje zdanie.
Gra jak szmata bo zostal najlepszym pilkarzem swiata ??

Puknij sie w glowe :P:P:P Jak tak mozesz myslec ?? Przeciez to bzdura..on jest gwiwada PD :roll: :roll: :roll:

mathiasek12

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 07 kwie 2005, 20:41

juventus pisze:Wg mnie najbardziej przereklamowanym piłkarzem jest Ronaldinho!!!
kazdy moz emiec swoje zdanie ale wedlug mnie nie masz racji on jest z pewnoscia gwiazda swiatowego formatu

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”