Wasze prywatne typy - Strona 972

Sprawy związane z bukmacherką, typowaniem wyników oraz stawkami.

Ile standardowo zdarzeń grasz na jednym kuponie?

Tylko single
36
9%
Dwa do czterech zdarzeń
170
42%
Pięć do ośmiu
153
38%
Puszczam wyłącznie pociągi
21
5%
Brzydzę się bukmacherką
21
5%
Awatar użytkownika
martins6
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Re: Wasze prywatne typy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: martins6 » 01 lis 2010, 11:20

Roda, Atletico ['] niedziela byla rownie fatalna co sobota niestety, jutro kolejna szansa na wygrana bo liga mistrzow duzo rzadziej mnie zawodzi :)

Awatar użytkownika
baziu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: baziu » 02 lis 2010, 12:01

Al Rayyan
Man UTD.
Southampton

Myśłałem jeszcze nad Chesterfield ale odpuściłem.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 02 lis 2010, 12:06

ponoć Cambiasso i Julio Cesar mają dziś nie grać ?
W ekipie Spurs zabraknie Kinga, Dawsona i Gomesa. Cudicini to znacznie słabszy bramkarz, więc można się znów spodziewać wielu bramek.
over 2,5 Kurs 1,85

TS borys IFC
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 79

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TS borys IFC » 02 lis 2010, 14:03

bursa - man utd 2

kopenhaga- fcb 2

chelsea - spartak 1

szachtar - arsenal 2

cska - palermo 1

sevilla - karpaty 1

psv - debrecen 1

co sadzicie? myslalem nad man city ale to wyglada tak jakby chcieli mancia wypierniczyc z klubu moga lecha ponadto zlekcewazyc a ci na fali po zwyciestwie nad kochana wiselka wiec nie ryzykuje :lol:

Awatar użytkownika
Sammyy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 129

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 02 lis 2010, 14:06

Jeśli chodzi o puchary to gram jedynie singlem Romę.
Nie grają oni wielkiej piłki w tym sezonie, jednak to ostatnia szansa dla nich by jeszcze powalczyć w LM. Jak dla mnie nie mogą tego meczu przegrać. Poza tym spotkaniem nie widzę nic ciekawego i nic nie wydaje się pewne, a niektóre kursy są takie że szkoda ryzyka.

TS borys IFC
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TS borys IFC » 02 lis 2010, 14:08

jeszcz benfica ma maly nozyk na gardle i myslalem o niej ale w kopncu sie nei zdecydowalem bo lyon to jednak nie jest slaby team mimo nawet pewnych niepowodzen. w lm nie zawodza wiec odpuscilem ryzyko bo kasa need ;p

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 02 lis 2010, 14:11

Doby kurs na Arsenal, ale nie bez kozery taki dobry. Wielu waznych graczy nie zagra (Vermaelen, Song, Fabregas, van Persie - czyli kregosłup drużyny) do tego Almunia i Ramsey, a dodatkowo urazy mają Denilson i Arshavin, więc kolejne ewentualne osłabienia.
Są oczywiście Nasri, Rosicky, Koscielny, Diaby, Theo, Jacek, Nicklas ... no ale remis w tym meczu nie będzie katastrofą dla Arsenalu, bo sytuacja jest niezła. Przypomnę, że Arsenal nigdy na Ukrainie nie wygrał

TS borys IFC
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TS borys IFC » 02 lis 2010, 14:14

wlasnie wiedzialem ze to jest obarczone pewnym ryzykiem ale wczesniej pykneli ich 5-0 no i nie sadze zeby szachtar byl jakis mega grozny. kurde no zawsze sa te pieprzone dylematy pewnie jak zwykle gowno wygram ale moglbym tu przeciez siedziec 3godziny a i tak bym nigdy nie mial zadnych gwarancji

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 02 lis 2010, 14:19

TS borys IFC pisze:ewnie jak zwykle gowno wygram
to nie graj tylu meczów na 1 kuponie, będzie mniejsze ryzyko wpadki

Nie wiem co z CSKA. niby gromią rywali, u siebie mają chyba sztuczną murawę i ogólnie są lepsi, ale ... mają już praktycznie awans pewny, więc kto wie czy nie będzie kilku zmian w składzie, jakiejś rotacji.
Pewniakiem wydaje się być na pewno Chelsea. Carlo chce koniecznie wygrać i zapewnić sobie awans, by później grać rezerwami. Powinni na luzie pyknąć Ruskich.
Sevilli bym nie grał po ostatnim blamażu,grali oczywiście z innym rywalem :P no ale Karapty z tego co pamiętam z Dortmundem kilka goli zdołali strzelić. Over 2,5 mi bardziej pasuje.
Debrecen też chyba zaskoczył już wcześniej, nie mówie ze nie wygrają, ale tam jest chyba kurs w granicy 1,20 i ja osobiscie bym nie ryzykował, ale to takie luźne spostrzeżenia, bo nie orientuję się w żadnej z tych lig :)

TS borys IFC
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TS borys IFC » 02 lis 2010, 14:25

cska zagralem bo palermo olewa LE totalnie. a nawet jesli w cska beda zmiany to chlopaki pewnie beda sie chcieli pokazac wic moze to i lepiej. gram kilka spotkan bo stawiam po 5zl zawsze i troche ich musi byc zeby wygrana byla przyzwoita. sevilla gra jednak z klubem z ukrainy i twoja argumentacja niby jest ok ale ja ja zbije tym ze moze beda chcieli zmyc plame i mnozemy sie tak bawic w nieskonczonosc :P. o psv sie raczej nie boje barca z man utd tez sobie powinny raczej poradzic.

Awatar użytkownika
martins6
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: martins6 » 02 lis 2010, 14:56

Kopenhaga - Barcelona 2
Bursaspor - Manchester U 2
Chelsea - Spartak handicap 1
Porto - Besiktas 1
CSKA - Palermo 1

te mecze mam na oku na najblizsze 3 dni.. jakies sugestie/porady? :D

Awatar użytkownika
pierroo
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pierroo » 02 lis 2010, 15:01

fieldy pisze: więc można się znów spodziewać wielu bramek.
over 2,5 Kurs 1,85
Jak najbardziej sie zgadzam. W prawie każdym meczu tej grupy padał over (chyba tylko Twente - Brema 1-1). Etoo w formie, wraca Milito więc napewno będzie ciekawie :twisted:

Spurs - Inter over 2,5
Jokerit - Ilves goście powyżej 2,5

Awatar użytkownika
Enjo
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2256
Kibicuję: AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 02 lis 2010, 15:16

Ja myślę, że można DNB na Spurs zagrać po 1.88 jest także fajny kurs.

Dalej mówiąc statystycznie to Benitez na WHL podczas gdy Redknappe prowadzi Tottenham nie wygrał - trzy mecze przegrał.

Awatar użytkownika
pierroo
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pierroo » 02 lis 2010, 15:34

EnJoy's pisze:Ja myślę, że można DNB na Spurs zagrać po 1.88 jest także fajny kurs.

Dalej mówiąc statystycznie to Benitez na WHL podczas gdy Redknappe prowadzi Tottenham nie wygrał - trzy mecze przegrał.
Na oficjalnej Spurs podają, że Van der Vaart i Huddlestone mają zagrać . Może warto zaryzykować :?:

Awatar użytkownika
Aker
Very Important Person
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 02 lis 2010, 15:52

ja tam unikam united i barcy, na terenie tureckim gra sie ciężko a united nie blyszczy ostatnio, zwłaszcza na wyjazdach. barca natomiast mocna u siebie ale na wyjazdach zdazy im sie zgbic punkty (np. z rubinem) a duńczycy są mocni na ostatnei 15 meczy wygrali 12 nie udalo sie wygrac m.in. z barcą i odnieśli porażkę najwidoczniej po zlekcewazeniu przeciwnika w pucharze danii. wciąż mam w głowie jak rok czy 2 temu duńczycy pokonali united 1-0 u siebie. mnie interesuje:

real - kurs ok 2,25 uwazam za prezent
schalke - trzeba wygrać bo sytuacja w grupie nie jest specjalnie wesoła po za tym rywal słaby
chelsea - fieldy juz pisał o tym meczu
werder 1x - jak mnie pamiec nie myli to na stadionie twente werder gral lepiej ale chyba byl remis, twente to zespol swojego boiska a i tak byli slabsi od werderu teraz nie wierze by ich pokonali, werder ostatnio dał dupy z nurembergą 2-3 ale juz nie powinno sie to powtorzyc bo trzeba powalczyc z kogutami o 2 miejsce i awans
rubin - mecz o wszystko dla nich a grecy to przeciętny zespół, rubin za to u siebei bardzo mocny tutaj nawet barca nei wygrała
ronaldo strzeli - tak jak przewiduje real wygra z milanem wieck ktos musi strzelac gole a kto ma strzelac jak nie cristiano, cala gra kreci sie tam wokol niego i to on oddaje najwiecej strzalow na bramke rywali, pewnie znowu trafi
koguty-inter o2,5 - pisano juz o tym

LE:
cska - palermo leje na le cska mocne u siebie
dortmund x2 - trzeba się brać do roboty bo borussia z grupy nie wyjdzie jak tak dalej pójdzie, potencjał ta ekipa ma ogromny jeśli zagrają tak jak potrafią to nawet wygrają

jak sądzicie?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Bukmacherka”