Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 06 kwie 2005, 16:03
bobi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nurni Flowenol » 06 kwie 2005, 19:49
Nurni Flowenol
bodziek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 07 kwie 2005, 20:55
Initesta raczej szansy nie dostanie, bo ma być tym 'asem z rękawa', jak w wielu innych meczach. 'Gio' na 100% nie zagra na tyle dobrze, by nadać mu miano dobrego zastępcy Deco, ale przecież nie zagra na swojej pozycji.bobi77 pisze:Rijkaard powinien dac szanse Iniescie. Chlopak ma talent i nadodatek powinien lepiej sie spisywac na tej pozycji niz Gio. BARCA wygra ten meczVISCA EL BARCA
![]()
![]()
![]()
Anka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 07 kwie 2005, 21:36
jak bedzie slaby, to powiem, ze trener jest slaby!!! powinien wystawic inieste, dziwie sie waszemu dziwnemu podejsciu "as z rekawa". co? teraz ma caly czas siedziec i tylko z lawki wchodzic, bo jak wejdzie to jest dobry? bez sensu!!! iniesta nie odstaje wiele deco, a gio w tym sezonie nie gral na tej pozycji, a jak przez chwile zagral to zle!Anka pisze:Initesta raczej szansy nie dostanie, bo ma być tym 'asem z rękawa', jak w wielu innych meczach. 'Gio' na 100% nie zagra na tyle dobrze, by nadać mu miano dobrego zastępcy Deco, ale przecież nie zagra na swojej pozycji.Więc nie piszcie po meczu, że był słaby.
Handsome Boy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 07 kwie 2005, 21:43
Ale jak Iniesta grał od pierwszych minut, to też nie prezentował się najlepiej.zawdi pisze:jak bedzie slaby, to powiem, ze trener jest slaby!!! powinien wystawic inieste, dziwie sie waszemu dziwnemu podejsciu "as z rekawa". co? teraz ma caly czas siedziec i tylko z lawki wchodzic, bo jak wejdzie to jest dobry? bez sensu!!! iniesta nie odstaje wiele deco, a gio w tym sezonie nie gral na tej pozycji, a jak przez chwile zagral to zle!Anka pisze:Initesta raczej szansy nie dostanie, bo ma być tym 'asem z rękawa', jak w wielu innych meczach. 'Gio' na 100% nie zagra na tyle dobrze, by nadać mu miano dobrego zastępcy Deco, ale przecież nie zagra na swojej pozycji.Więc nie piszcie po meczu, że był słaby.
Anka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: qczak » 07 kwie 2005, 22:42
qczak
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 07 kwie 2005, 23:14
Ja informacje o składzie Barcelony na mecz z Realem mam z dość przeciętnej polskiej strony o FCB, więc mogą być nieprawdziwe.qczak pisze:a ja jestem pewien, że Iniesta zagra od pierwszych minut, na pewno nie zagra Gio za Deco bo to dla niego byłaby w pewnym sensie nowość, a dla Andresa to jego pozycja; kombinujecie jak koń pod górę
Anka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NowakKamil » 08 kwie 2005, 0:15
NowakKamil

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mobius » 08 kwie 2005, 13:46
mobius
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 08 kwie 2005, 17:36
Kilka razy Maxi Lopez grał od pierwszych minut, i zazwyczaj nie grał jako napastnik, tylko ofensywny pomocnik...mobius pisze:wydaje mi sie ze wogole nie sledzicie meczow barcy w tym sezonie - iniesta jest generalnie 1. rezerwowym a juz na pozycji deco to zagra naz 100% (chyba ze rijkard zmieni taktyke)
..... ktos tu napisal zeby czasem nie zagral na tej pozycji maxi lopez..... nie mam pytan lopez to napastnik wiec jakim prawem mozna wogole myslec o wystawieniu go na pozycji deco...smiech na sali...
...i co znaczy "po tamtej stronie"? przeciez deco jest srodkowym pomocnikiem...peace
Anka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 08 kwie 2005, 20:43
herdek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 08 kwie 2005, 20:52
Zapomnieli chyba o Puyolu który zagraherdek pisze:W meczu z Realem Madryt w Barcelonie zabraknie Albertiniego. "Deme" ma w tej chwili kontuzje i nie dostanie powołania do kadry. Według "AS", obie "11" bedą wyglądały tak:
Barca Valdes, Belletti, Marquez, Olequer, Sylvinho, Xavi, Gerard, Gio, Giuly, Ronaldinho, Eto'o
Real Madryt Casillas, Salgado, Helguera, Pavón, R. Carlos, Beckham, Gravesen, Figo, Raúl, Zidane, Ronaldo
[/b]
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: magus » 08 kwie 2005, 20:57
magus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mobius » 08 kwie 2005, 21:58
no i znowu sie bardzo mylisz juz twierdzac ze maxi zagral kilka razy w pierwszej jedenastce bo ja nie pamietam zadnego takiego meczu a jesli juz wchodzil to na pozycje srodkowego napastnika a eto'o przechodzil wetsy na skrzydlo......Anka pisze:Kilka razy Maxi Lopez grał od pierwszych minut, i zazwyczaj nie grał jako napastnik, tylko ofensywny pomocnik...mobius pisze:wydaje mi sie ze wogole nie sledzicie meczow barcy w tym sezonie - iniesta jest generalnie 1. rezerwowym a juz na pozycji deco to zagra naz 100% (chyba ze rijkard zmieni taktyke)
..... ktos tu napisal zeby czasem nie zagral na tej pozycji maxi lopez..... nie mam pytan lopez to napastnik wiec jakim prawem mozna wogole myslec o wystawieniu go na pozycji deco...smiech na sali...
...i co znaczy "po tamtej stronie"? przeciez deco jest srodkowym pomocnikiem...peace
mobius
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio