F.C. Barcelona (zbiorczy) - Strona 69

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
bobi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 06 kwie 2005, 16:03

Rijkaard powinien dac szanse Iniescie. Chlopak ma talent i nadodatek powinien lepiej sie spisywac na tej pozycji niz Gio. BARCA wygra ten mecz :!: VISCA EL BARCA :!: :!: :!: :D

Awatar użytkownika
Nurni Flowenol
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nurni Flowenol » 06 kwie 2005, 19:49

Zawdi gdzie idziesz na Gran Derby? Skontaktuj się ze mną na GG, numer masz w profilu.

bodziek
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Barca King !!!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bodziek » 07 kwie 2005, 14:45

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 07 kwie 2005, 20:55

bobi77 pisze:Rijkaard powinien dac szanse Iniescie. Chlopak ma talent i nadodatek powinien lepiej sie spisywac na tej pozycji niz Gio. BARCA wygra ten mecz :!: VISCA EL BARCA :!: :!: :!: :D
Initesta raczej szansy nie dostanie, bo ma być tym 'asem z rękawa', jak w wielu innych meczach. 'Gio' na 100% nie zagra na tyle dobrze, by nadać mu miano dobrego zastępcy Deco, ale przecież nie zagra na swojej pozycji. ;) Więc nie piszcie po meczu, że był słaby. :)

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 07 kwie 2005, 21:36

Anka pisze:Initesta raczej szansy nie dostanie, bo ma być tym 'asem z rękawa', jak w wielu innych meczach. 'Gio' na 100% nie zagra na tyle dobrze, by nadać mu miano dobrego zastępcy Deco, ale przecież nie zagra na swojej pozycji. ;) Więc nie piszcie po meczu, że był słaby. :)
jak bedzie slaby, to powiem, ze trener jest slaby!!! powinien wystawic inieste, dziwie sie waszemu dziwnemu podejsciu "as z rekawa". co? teraz ma caly czas siedziec i tylko z lawki wchodzic, bo jak wejdzie to jest dobry? bez sensu!!! iniesta nie odstaje wiele deco, a gio w tym sezonie nie gral na tej pozycji, a jak przez chwile zagral to zle!

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 07 kwie 2005, 21:43

zawdi pisze:
Anka pisze:Initesta raczej szansy nie dostanie, bo ma być tym 'asem z rękawa', jak w wielu innych meczach. 'Gio' na 100% nie zagra na tyle dobrze, by nadać mu miano dobrego zastępcy Deco, ale przecież nie zagra na swojej pozycji. ;) Więc nie piszcie po meczu, że był słaby. :)
jak bedzie slaby, to powiem, ze trener jest slaby!!! powinien wystawic inieste, dziwie sie waszemu dziwnemu podejsciu "as z rekawa". co? teraz ma caly czas siedziec i tylko z lawki wchodzic, bo jak wejdzie to jest dobry? bez sensu!!! iniesta nie odstaje wiele deco, a gio w tym sezonie nie gral na tej pozycji, a jak przez chwile zagral to zle!
Ale jak Iniesta grał od pierwszych minut, to też nie prezentował się najlepiej. :wink: :wink: Andres jest najlepszym zmiennikiem Deco, ale sądzę, że Rijkaard nie postawi na niego. :x

Awatar użytkownika
qczak
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: qczak » 07 kwie 2005, 22:42

a ja jestem pewien, że Iniesta zagra od pierwszych minut, na pewno nie zagra Gio za Deco bo to dla niego byłaby w pewnym sensie nowość, a dla Andresa to jego pozycja; kombinujecie jak koń pod górę

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 07 kwie 2005, 23:14

qczak pisze:a ja jestem pewien, że Iniesta zagra od pierwszych minut, na pewno nie zagra Gio za Deco bo to dla niego byłaby w pewnym sensie nowość, a dla Andresa to jego pozycja; kombinujecie jak koń pod górę
Ja informacje o składzie Barcelony na mecz z Realem mam z dość przeciętnej polskiej strony o FCB, więc mogą być nieprawdziwe. ;) Ale co do tego, że Iniesta się lepiej od Gio zaprezentuje na miejscu Deco to się zgadzam. Oby tylko tam nie dał Maxiego Lópeza, bo to wtedy będzie 'rzeź' po tamtej stronie. :wink:

Awatar użytkownika
NowakKamil
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NowakKamil » 08 kwie 2005, 0:15

Ja mysle że na mecz zRelamel m lepiej dac dośiwatczonych zawodników niż młodzierz :) myśle że Gio spokojnie znajdzie sie w kadrze meczowej :)

mobius
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mobius » 08 kwie 2005, 13:46

wydaje mi sie ze wogole nie sledzicie meczow barcy w tym sezonie - iniesta jest generalnie 1. rezerwowym a juz na pozycji deco to zagra naz 100% (chyba ze rijkard zmieni taktyke)

..... ktos tu napisal zeby czasem nie zagral na tej pozycji maxi lopez..... nie mam pytan lopez to napastnik wiec jakim prawem mozna wogole myslec o wystawieniu go na pozycji deco...smiech na sali...

...i co znaczy "po tamtej stronie"? przeciez deco jest srodkowym pomocnikiem...peace

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 08 kwie 2005, 17:36

mobius pisze:wydaje mi sie ze wogole nie sledzicie meczow barcy w tym sezonie - iniesta jest generalnie 1. rezerwowym a juz na pozycji deco to zagra naz 100% (chyba ze rijkard zmieni taktyke)

..... ktos tu napisal zeby czasem nie zagral na tej pozycji maxi lopez..... nie mam pytan lopez to napastnik wiec jakim prawem mozna wogole myslec o wystawieniu go na pozycji deco...smiech na sali...

...i co znaczy "po tamtej stronie"? przeciez deco jest srodkowym pomocnikiem...peace
Kilka razy Maxi Lopez grał od pierwszych minut, i zazwyczaj nie grał jako napastnik, tylko ofensywny pomocnik... :roll:

herdek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 08 kwie 2005, 20:43

W meczu z Realem Madryt w Barcelonie zabraknie Albertiniego. "Deme" ma w tej chwili kontuzje i nie dostanie powołania do kadry. Według "AS", obie "11" bedą wyglądały tak:

Barca Valdes, Belletti, Marquez, Olequer, Sylvinho, Xavi, Gerard, Gio, Giuly, Ronaldinho, Eto'o

Real Madryt Casillas, Salgado, Helguera, Pavón, R. Carlos, Beckham, Gravesen, Figo, Raúl, Zidane, Ronaldo
[/b]

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 08 kwie 2005, 20:52

herdek pisze:W meczu z Realem Madryt w Barcelonie zabraknie Albertiniego. "Deme" ma w tej chwili kontuzje i nie dostanie powołania do kadry. Według "AS", obie "11" bedą wyglądały tak:

Barca Valdes, Belletti, Marquez, Olequer, Sylvinho, Xavi, Gerard, Gio, Giuly, Ronaldinho, Eto'o

Real Madryt Casillas, Salgado, Helguera, Pavón, R. Carlos, Beckham, Gravesen, Figo, Raúl, Zidane, Ronaldo
[/b]
Zapomnieli chyba o Puyolu który zagra 8)
Sam nie wiem jak to będzie dokładnie wyglądać wobec absencji Deco ale i tak będzie dobrze :wink: Osobiście wolałbym Inieste od początku niż Gio na pivocie.

Awatar użytkownika
magus
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: magus » 08 kwie 2005, 20:57

Zapomniałem, że te Gran Derby już w ten weekend :D :D :D Real gra na swoim stadionie, więc ma małą przewagę(kibiców 8) )a le Barca ma znakomity tercet ofensywny czyli Ronaldinho-Eto'o-Giuly z czego z ławki rezerwowych może jeszcze wejść równie groźny-Maxi Lopez.

mobius
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mobius » 08 kwie 2005, 21:58

Anka pisze:
mobius pisze:wydaje mi sie ze wogole nie sledzicie meczow barcy w tym sezonie - iniesta jest generalnie 1. rezerwowym a juz na pozycji deco to zagra naz 100% (chyba ze rijkard zmieni taktyke)

Kilka razy Maxi Lopez grał od pierwszych minut, i zazwyczaj nie grał jako napastnik, tylko ofensywny pomocnik... :roll:
no i znowu sie bardzo mylisz juz twierdzac ze maxi zagral kilka razy w pierwszej jedenastce bo ja nie pamietam zadnego takiego meczu a jesli juz wchodzil to na pozycje srodkowego napastnika a eto'o przechodzil wetsy na skrzydlo......

a pozycje ofensywnych/srodkowych pomocnikow obsadzaja w barcy xavi, deco i ronaldinho ktorego mozna tez umiejscowic w lini ataku

co do skladu na niedziele to mysle ze bedzie tak: valdes-beletti,puyol,oleguer,silvinho-marquez,xavi,iniesta-ronaldinho,giuly,eto'o

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”