Manninger
Motta, Bonucci, Legrottaglie
Krasic, Marchisio, Pepe
Del Piero Amauri?
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 03 lis 2010, 16:10
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 03 lis 2010, 16:23
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: pierroo » 03 lis 2010, 16:39
pierroo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: daniel10_15 » 04 lis 2010, 15:42
daniel10_15

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 04 lis 2010, 15:47
Nie świetna, a rozpoznawalna i znana marka. I tyle, bo dziś raczej zaliczają się do średniej europejskiej czołówki. Takie CSKA na 10 spotkań zapewne z 8 razy by ich zlało, że aż przykro patrzeć. Rankingi to mogą sobie w Bravo Sport urządzać, a w piłce to się liczą trofea. Są lub ich nie ma...daniel10_15 pisze:Według mnie Juventus Turyn to świetna drużyna... Jest w stanie walczyć o najlepsze pozycje w światowych rankingach.
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 04 lis 2010, 16:17
Zwróciłeś uwagę na ciekawy problem, nad którym się do tej pory nie zastanawiałem. Co skłoniło cię do stwierdzenia, że JUVE ma problem ze starzejącą kadrą. Kto prócz Del Piero jest staruchem z graczy pierwszej 11?daniel10_15 pisze:Według mnie Juventus Turyn to świetna drużyna... Jest w stanie walczyć o najlepsze pozycje w światowych rankingach. :DD Jednak myśle, że w najbliższym czasie powinni się troche ulepszyć w zimowym okienku transferowym bo zaczyna mieć coraz to starszy skład... ;PP
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: pierroo » 04 lis 2010, 16:58
pierroo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 04 lis 2010, 21:09
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 04 lis 2010, 22:15
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 05 lis 2010, 16:27
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 05 lis 2010, 16:37
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 05 lis 2010, 16:51
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 05 lis 2010, 17:01
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 05 lis 2010, 17:04
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 05 lis 2010, 17:12
Może i go powołają, kto to wie...Dlaczego natomiast nie może zagrać Salihamidzic, skoro ma grać Grosso?
To, że Pepe pasuje na bok obrony to się mówiło na długo przed plagą kontuzji, bo każdy zauważał, że Simone więcej pokazuje w obronie niż w ataku i że fizyką oraz agresją gry by się nadawał. Natomiast treningi zaczęły się parę dni przed Milanem. Inna sprawa, że docelowo to prędzej bym widział Pepe na prawej obronie niż Mottę, bo krócej kryje i jest mocniejszy w odbiorzeWłaściwie wpadłem do tego tematu tylko po to, by powiedzieć, że bardzo zaimponował mi Pepe w dwóch ostatnich meczach Juventusu z musu grając na boku obrony. Że to agresor nieprzeciętny pośród skrzydłowych, to wie każdy, ale żeby tak dobrze grał na boku defensywy? Jestem zaskoczony.
Z Ceseną jeszcze nie przegrali, a LE nikogo nie interesuje za bardzo.Macie pecha do tych pyrrusowych zwycięstw.
(L)oczkerson
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio