Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 07 kwie 2005, 20:49
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 07 kwie 2005, 20:51
Jak go ogladalem to kurde mi sie wydawal taki malyCorinthians pisze:Byko z niego to niezły![]()
![]()
. Może będzietakiej postury jak Stam czy Adrianom, pamiętajmy, że on ciągle rośnie...
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 07 kwie 2005, 20:55
Corinthians

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 07 kwie 2005, 20:55
metol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 07 kwie 2005, 20:58
U mnie w klasie jest podobny ciota, na dodatek ma na imię Edmund.metol pisze:Chłopaki czym wy się tak zachwycacie? Jeżeli on ma "tylko" 180cm to nie jest nic nadzwyczajnego! Znam gościa-mój rocznik tzn 15 lat- gosć ma ok 2 mA najlepsze jest to ze się wszyscy nad nim znęcają
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 07 kwie 2005, 20:58
A niby co to takiego ?? Moze nei ma jakis tam walorow silowych i wogole, ale powinien jednemu mlota sprzedac innemu w szczene i by ich poazmiatal .. A co do Adu to on bedzie kims takim jak Etoo czyli za napastnikiem, aden z niego snajper ... on lubi kiwac itd .. pewniei nei umie za dobrze glowkowac, ale jest silny i sie w tloku moze latwo przepychacmetol pisze:Chłopaki czym wy się tak zachwycacie? Jeżeli on ma "tylko" 180cm to nie jest nic nadzwyczajnego! Znam gościa-mój rocznik tzn 15 lat- gosć ma ok 2 mA najlepsze jest to ze się wszyscy nad nim znęcają
RoRo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 07 kwie 2005, 21:02
metol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 07 kwie 2005, 21:03
Corinthians

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 07 kwie 2005, 21:09
HEHEHE... Mocne słowa, panie Corinthias..Corinthians pisze:Tak, widziałem kilka dryblingów Adu to spadłem z fotela, a jak zobaczyłem jak on potrafi zmarnować okazję to nie mogłem się z podłogi podnieść.
metol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 07 kwie 2005, 21:49
Fakt faktem ze nie jest jakis strasznie skuteczny ... gole wiekszosc z karniakow ... no i czasem z akcji cos wpadnie ....metol pisze:HEHEHE... Mocne słowa, panie Corinthias..Corinthians pisze:Tak, widziałem kilka dryblingów Adu to spadłem z fotela, a jak zobaczyłem jak on potrafi zmarnować okazję to nie mogłem się z podłogi podnieść.
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 07 kwie 2005, 22:41
bobi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 07 kwie 2005, 23:02
MLSoccer

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NowakKamil » 08 kwie 2005, 0:20
NowakKamil
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 08 kwie 2005, 9:24
A ja na jego miejscu powiedzialbym TAKNowakKamil pisze:Lepiej żeby na razie sie nie pchał do europy an arazie sie ograł do 20 do USA.Bo jak sie wepcha to kariera prysnie w proch.
Więc na jego miejscu gdyby było pytanie czy chcesz grać w Interze odpowiedział bym... NiE!
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 08 kwie 2005, 9:52
wy tu walicie ze ma z 190 a ti prosze troszke ponizej 175 cm a co do europki to mysle ze w interze go nie zmarnujaMLSoccer pisze:Teraz pare slow o warunkach fizycznych i danych Freddy Adu.Chlopak skonczy 2 czerwca 2005 roku 16 lat dopiero a wazy okolo 69 kg przy ok. 174 cm wzrostu..
mathiasek12
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio