Najbardziej Przereklamowani Pilkarze Swiata - Strona 15

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 3
Kibicuję: Everton
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 07 kwie 2005, 20:47

Taaa... wybrany ostatnio najlepszym piłkarzem roku i czaruje praktycznie co mecz tam w Barcelonie... Przereklammowany to jest Beckham!! Nie ma nikogo bardziej przereklamowanago na całym bożym swiecie

Awatar użytkownika
NowakKamil
Skład B
Skład B
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NowakKamil » 07 kwie 2005, 21:04

Jezu przereklamowanii piłkarze to ci co piłki nie umią kopać albo dawno umieli a wystepują ciągle w jakiś reklamówkach...

Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 07 kwie 2005, 21:08

NowakKamil pisze:Jezu przereklamowanii piłkarze to ci co piłki nie umią kopać albo dawno umieli a wystepują ciągle w jakiś reklamówkach...
No to chyba mam rację z tym Beckhamem, co?

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 07 kwie 2005, 21:09

metol pisze:
NowakKamil pisze:Jezu przereklamowanii piłkarze to ci co piłki nie umią kopać albo dawno umieli a wystepują ciągle w jakiś reklamówkach...
nie no bez przesady tez go zbytnio nie lubie ale troche szcunku za chociazby to co zrobil juz kiedys

Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 07 kwie 2005, 21:19

mathiasek12 pisze:
metol pisze:
nie no bez przesady tez go zbytnio nie lubie ale troche szcunku za chociazby to co zrobil juz kiedys
Ale co on zrobił takiego wielkiego kiedyś? Coś wielkiego to w przeszłości zrobił (fanfary!!!) Zidane lub Ronaldo. Oni zrobili bardzo wiele dla swoich klubów/krajów. Ja rozumiem ze dawniej był dobry i wszyscy się nim zachwycali. Ale on się po prostu zeszmacił! Teraz już tak naprawde nic nie gra... Lepiej gra w reklamach niż na boisku...

Awatar użytkownika
NowakKamil
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NowakKamil » 07 kwie 2005, 21:20

metol pisze:
Nie masz racji z Beckhamem ponieważ to dalej wielki piłkarz nawet że nie gra tak jak od niego oczekiwano ale gra: przykładem przereklamowania piłkarza jest np Alex Del Piero : co on ostatnio zrobił dla włoskiej piłki i dla JUVE? nic poza strzeleniem jednego gola z Piacenzom.On tylko by w tych reklamówkach występował...

Nastepny przykład Thierry Henry :może i ostatnio strzelił Hattricka ale co zrobił dla reprezentacji?Dla Arsenalu nie pomógł im w awansie do dalszej rundy ... A jak włączam Sky SPort czy nawet BBC to ciagle jakies platki korki dresy piwa ciastka Pepsi reklamuje głowa juz od tego boli...

Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 07 kwie 2005, 21:25

Z Del Piero się zgodze. Jest przereklamowany.
A o Thierry Henry'm ciężko jest powiedzieć ze jest przereklamowany. Może i występuje w wielu reklamach [nie wiem tego bo ja oglądam tylko polskie kanały(dobre bo polskie)] ale on gra duzo lepszy futbol. Nie dosc ze będzie prawdopodobnie królem strzelców w Premiership, to on na dodatek gra najlepiej w Arsenalu. No bo kto gra tam od niego lepiej?

Awatar użytkownika
NowakKamil
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NowakKamil » 07 kwie 2005, 21:26

Reyes Ljunberg Berkamp i Cole ... :wink:

Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 07 kwie 2005, 21:32

Oj nie zgodze się z Tobą. Myśle ze Cole gra tam bardzo dobrze, Ljunberg zresztą też ale Reyes i Bergamp raczej nie grają tak dobrze jak Henry...

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 07 kwie 2005, 21:46

NowakKamil pisze:Reyes Ljunberg Berkamp i Cole ... :wink:
Sacuneczek, ale Bergkamp nie jest przereklamowany ... on nigdy nie wychodzil przed szereg nie byl wielkim kozakiem. Dla repry zrobil wiele, dla kanonierow bardzo wiele, a wplywow z reklam jakis nei ma ogromnych... on zarabia graniem dla swojego ukochanego klubiku :D:D:

Kidys gral w Interze :wink: :wink: :wink:

Awatar użytkownika
NowakKamil
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NowakKamil » 07 kwie 2005, 21:51

RoRo pisze:
Sacuneczek, ale Bergkamp nie jest przereklamowany ... on nigdy nie wychodzil przed szereg nie byl wielkim kozakiem. Dla repry zrobil wiele, dla kanonierow bardzo wiele, a wplywow z reklam jakis nei ma ogromnych... on zarabia graniem dla swojego ukochanego klubiku :D:D:

ale ja nie napisałem że on jest przereklamowany :wink: ja napisalem tych gości bo metol sie pytal kto jest lepszy od Henr'ego ! rozumiesz ...?

Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 07 kwie 2005, 21:51

RoRo pisze:

On tylko wymienia zawodników którzy ponoć grają lepiej niż Henry w Arsenalu :wink:

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 07 kwie 2005, 21:53

NowakKamil pisze:
RoRo pisze:

ale ja nie napisałem że on jest przereklamowany :wink: ja napisalem tych gości bo metol sie pytal kto jest lepszy od Henr'ego ! rozumiesz ...?
Ah tak to moje lenistwo, nidoczytalem :D:D:D wielkie sorry ... :D:D:D

Ja uwazam ze Alex Del Piero stracil forme kilka lat temu gdy zlapal kontuzje ... kiedys on duzo goli strzelal, ale teraz to juz nic ... tylko on nie jest marionetka jak Beckham ...

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 07 kwie 2005, 22:21

Beckham nie jest przereklamowany bo to dalej wielki piłkarz :lol:
Co takiego wielkiego pokazuje Beckham na boisku (żeby nie było, że w reklamach) :?: Kiedy ostatnio grał na poziomie wielkiego piłkarza :?: Może w czasach gry w Manchesterze był bardzo dobry a dla niektórych nawet wielki. Ale to tyle jeśli chodzi o jego grę. Tam należał mu się szacunek ale po transferze do Realu zmienił się i jest przereklamowany z tego względu, że uważa się go za kogoś wielkiego w Realu a nie jest taką osobą. Wogóle to szkoda nawet dyskutować na ten temat bo wiele osób się już na jego temat wypowiadało i ja też. Jeśli ktoś uważa, że Dawid nie jest przereklamowany to niech zapoda argumenty sensowne.
Thierry Henry przereklamowany :?: :!: :shock: :roll: :lol:
Czy jest na Wyspach lepszy napastnik :?: Czy jest ktoś w Arsenalu kto zapewniłby drużynie w pojedynkę tyle punktów co Henry :?: Jeden zawodnik nie poprowadzi drużyny do sukcesów. Ciekawe kto tu woli reklamy niż gre w piłkę :lol: Czyż nie boski Dawid :?: To dopiero wielki piłkarz który uznaje, że jest na tyle dobry aby darować sobie trening na rzecz pokazu mody :lol:

Wogóle szkoda dyskutować. Podajcie argumenty, że Becks nie jest przereklamowany a Henry jest jeśli tak uważacie. Ciekawe bardzo doprawdy.

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 07 kwie 2005, 22:32

Niggaz pisze:Beckham nie jest przereklamowany bo to dalej wielki piłkarz :lol:
Co takiego wielkiego pokazuje Beckham na boisku (żeby nie było, że w reklamach) :?: Kiedy ostatnio grał na poziomie wielkiego piłkarza :?: Może w czasach gry w Manchesterze był bardzo dobry a dla niektórych nawet wielki. Ale to tyle jeśli chodzi o jego grę. Tam należał mu się szacunek ale po transferze do Realu zmienił się i jest przereklamowany z tego względu, że uważa się go za kogoś wielkiego w Realu a nie jest taką osobą. Wogóle to szkoda nawet dyskutować na ten temat bo wiele osób się już na jego temat wypowiadało i ja też. Jeśli ktoś uważa, że Dawid nie jest przereklamowany to niech zapoda argumenty sensowne.
Thierry Henry przereklamowany :?: :!: :shock: :roll: :lol:
Czy jest na Wyspach lepszy napastnik :?: Czy jest ktoś w Arsenalu kto zapewniłby drużynie w pojedynkę tyle punktów co Henry :?: Jeden zawodnik nie poprowadzi drużyny do sukcesów. Ciekawe kto tu woli reklamy niż gre w piłkę :lol: Czyż nie boski Dawid :?: To dopiero wielki piłkarz który uznaje, że jest na tyle dobry aby darować sobie trening na rzecz pokazu mody :lol:

Wogóle szkoda dyskutować. Podajcie argumenty, że Becks nie jest przereklamowany a Henry jest jeśli tak uważacie. Ciekawe bardzo doprawdy.
Popieram!! Henry jest świetnym piłkarzem, a nie przereklamowanym. Jeżeli on jest przereklamowany, a Beckham nie, to Barcelona nie zdobędzie Mistrzostwa Hiszpanii. :P :P Francuz nie mówi o sobie, że jest wspaniałym piłkarzem! On nie gra w pierwszej lepszej reklamie, nie mówi, że będzie w przyszłości gwiazdorem filmowym. Laury, jakie zbiera nie są spowodowane tym, że ma sławne nazwisko. ;)

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”