Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 07 kwie 2005, 20:47
metol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NowakKamil » 07 kwie 2005, 21:04
NowakKamil

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 07 kwie 2005, 21:08
No to chyba mam rację z tym Beckhamem, co?NowakKamil pisze:Jezu przereklamowanii piłkarze to ci co piłki nie umią kopać albo dawno umieli a wystepują ciągle w jakiś reklamówkach...
metol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 07 kwie 2005, 21:09
nie no bez przesady tez go zbytnio nie lubie ale troche szcunku za chociazby to co zrobil juz kiedysmetol pisze:No to chyba mam rację z tym Beckhamem, co?NowakKamil pisze:Jezu przereklamowanii piłkarze to ci co piłki nie umią kopać albo dawno umieli a wystepują ciągle w jakiś reklamówkach...
mathiasek12

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 07 kwie 2005, 21:19
Ale co on zrobił takiego wielkiego kiedyś? Coś wielkiego to w przeszłości zrobił (fanfary!!!) Zidane lub Ronaldo. Oni zrobili bardzo wiele dla swoich klubów/krajów. Ja rozumiem ze dawniej był dobry i wszyscy się nim zachwycali. Ale on się po prostu zeszmacił! Teraz już tak naprawde nic nie gra... Lepiej gra w reklamach niż na boisku...mathiasek12 pisze:nie no bez przesady tez go zbytnio nie lubie ale troche szcunku za chociazby to co zrobil juz kiedysmetol pisze:No to chyba mam rację z tym Beckhamem, co?NowakKamil pisze:Jezu przereklamowanii piłkarze to ci co piłki nie umią kopać albo dawno umieli a wystepują ciągle w jakiś reklamówkach...
metol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NowakKamil » 07 kwie 2005, 21:20
Nie masz racji z Beckhamem ponieważ to dalej wielki piłkarz nawet że nie gra tak jak od niego oczekiwano ale gra: przykładem przereklamowania piłkarza jest np Alex Del Piero : co on ostatnio zrobił dla włoskiej piłki i dla JUVE? nic poza strzeleniem jednego gola z Piacenzom.On tylko by w tych reklamówkach występował...metol pisze:No to chyba mam rację z tym Beckhamem, co?NowakKamil pisze:Jezu przereklamowanii piłkarze to ci co piłki nie umią kopać albo dawno umieli a wystepują ciągle w jakiś reklamówkach...
NowakKamil

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 07 kwie 2005, 21:25
metol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NowakKamil » 07 kwie 2005, 21:26
NowakKamil

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 07 kwie 2005, 21:32
metol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 07 kwie 2005, 21:46
Sacuneczek, ale Bergkamp nie jest przereklamowany ... on nigdy nie wychodzil przed szereg nie byl wielkim kozakiem. Dla repry zrobil wiele, dla kanonierow bardzo wiele, a wplywow z reklam jakis nei ma ogromnych... on zarabia graniem dla swojego ukochanego klubikuNowakKamil pisze:Reyes Ljunberg Berkamp i Cole ...
RoRo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NowakKamil » 07 kwie 2005, 21:51
ale ja nie napisałem że on jest przereklamowanyRoRo pisze:Sacuneczek, ale Bergkamp nie jest przereklamowany ... on nigdy nie wychodzil przed szereg nie byl wielkim kozakiem. Dla repry zrobil wiele, dla kanonierow bardzo wiele, a wplywow z reklam jakis nei ma ogromnych... on zarabia graniem dla swojego ukochanego klubikuNowakKamil pisze:Reyes Ljunberg Berkamp i Cole ...:D:
Kidys gral w Interze![]()
![]()
NowakKamil

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 07 kwie 2005, 21:51
On tylko wymienia zawodników którzy ponoć grają lepiej niż Henry w ArsenaluRoRo pisze:Sacuneczek, ale Bergkamp nie jest przereklamowany ... on nigdy nie wychodzil przed szereg nie byl wielkim kozakiem. Dla repry zrobil wiele, dla kanonierow bardzo wiele, a wplywow z reklam jakis nei ma ogromnych... on zarabia graniem dla swojego ukochanego klubikuNowakKamil pisze:Reyes Ljunberg Berkamp i Cole ...:D:
![]()
metol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 07 kwie 2005, 21:53
Ah tak to moje lenistwo, nidoczytalemNowakKamil pisze:ale ja nie napisałem że on jest przereklamowanyRoRo pisze:Sacuneczek, ale Bergkamp nie jest przereklamowany ... on nigdy nie wychodzil przed szereg nie byl wielkim kozakiem. Dla repry zrobil wiele, dla kanonierow bardzo wiele, a wplywow z reklam jakis nei ma ogromnych... on zarabia graniem dla swojego ukochanego klubikuNowakKamil pisze:Reyes Ljunberg Berkamp i Cole ...:D:
![]()
ja napisalem tych gości bo metol sie pytal kto jest lepszy od Henr'ego ! rozumiesz ...?
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 07 kwie 2005, 22:21
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 07 kwie 2005, 22:32
Popieram!! Henry jest świetnym piłkarzem, a nie przereklamowanym. Jeżeli on jest przereklamowany, a Beckham nie, to Barcelona nie zdobędzie Mistrzostwa Hiszpanii.Niggaz pisze:Beckham nie jest przereklamowany bo to dalej wielki piłkarz![]()
Co takiego wielkiego pokazuje Beckham na boisku (żeby nie było, że w reklamach)Kiedy ostatnio grał na poziomie wielkiego piłkarza
Może w czasach gry w Manchesterze był bardzo dobry a dla niektórych nawet wielki. Ale to tyle jeśli chodzi o jego grę. Tam należał mu się szacunek ale po transferze do Realu zmienił się i jest przereklamowany z tego względu, że uważa się go za kogoś wielkiego w Realu a nie jest taką osobą. Wogóle to szkoda nawet dyskutować na ten temat bo wiele osób się już na jego temat wypowiadało i ja też. Jeśli ktoś uważa, że Dawid nie jest przereklamowany to niech zapoda argumenty sensowne.
Thierry Henry przereklamowany![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Czy jest na Wyspach lepszy napastnikCzy jest ktoś w Arsenalu kto zapewniłby drużynie w pojedynkę tyle punktów co Henry
Jeden zawodnik nie poprowadzi drużyny do sukcesów. Ciekawe kto tu woli reklamy niż gre w piłkę
Czyż nie boski Dawid
To dopiero wielki piłkarz który uznaje, że jest na tyle dobry aby darować sobie trening na rzecz pokazu mody
![]()
Wogóle szkoda dyskutować. Podajcie argumenty, że Becks nie jest przereklamowany a Henry jest jeśli tak uważacie. Ciekawe bardzo doprawdy.
Anka
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio