Ok, to ja się nie wpierdalam, gdyż nie dotyczy mnie to.Aker pisze:Bienias bardzo słuszna uwaga,

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 08 lis 2010, 13:28
Ok, to ja się nie wpierdalam, gdyż nie dotyczy mnie to.Aker pisze:Bienias bardzo słuszna uwaga,
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 08 lis 2010, 13:42
Aker pisze:Dr Football1 wygrał w ten weekend z Vianuchem 3:1
wianuch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 08 lis 2010, 14:05
Aker
Post Wyświetl pojedynczy post autor: baziu » 08 lis 2010, 14:53
baziu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 08 lis 2010, 14:58
Powiem tak. Ja w BPP też zastosowałem system, że ze stworzonej tabeli 4 najgorsze zespoły grają u siebie pierwsze mecze, ale to jest tylko zabieg kosmetyczny, aby ustalić na dzień dobry gospodarzy. W obu meczach zasady są takie same, więc w dwumeczu każdy ma identyczne szanse. Nie wydaje mi się, aby to miało wpływ na to kto ma większe szanse na awans. Ja zastosowałem ten system, aby po prostu ustalić gospodarzy w NIEPRZYPADKOWY sposób. Jest to logiczne i ma sens, ale nikogo wg mnie nie faworyzuje.Aker pisze:dlatego też bartbuks chciałbym zobaczyć inne opinie odnośnie tego systemu by piersi gospodarzami byli gracze z drugich miejsc, my z kaczym po prostu zapomnielismy o tym i nie zwrocilismy uwagi
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 08 lis 2010, 15:34
Aker

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 08 lis 2010, 15:35
A te wyniki przy parach to dlaczego?Aker pisze:jest już rozpiska, najpierw gospodarzami są drugie miejsca...
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 08 lis 2010, 15:43
Marco Van Basten
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 08 lis 2010, 15:45
bartbuks pisze:O czym ty piszesz? Jakby było odwrotnie, to też tamci mogliby narzekać, bo wtedy Ci z 2 miejsca rewanże graliby na wyjeździe i tyle. Szanse są identyczne, zasady jednakowe dla każdego, więc nie wiem czemu narzekasz. Najpierw wygraj u siebie, a nie już myślisz o rewanżu...Bienias pisze:dziwnie wyglada ta drabinka pucharowa. Tym z 1 miejsc w grupach bedzie trudniej awansowac bo drugie mecze rozgrywane sa na wyjezdzie gdzie stawki sa korzystniejsze dla gospodarzy. Beda mogli latwiej odrobic ewentualne straty.
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 08 lis 2010, 15:54
Ja mam inne zdanie, bo i Ty grasz u siebie i Twój rywal potem też. Szanse macie identyczne. Możesz jedynie mówić o komforcie psychicznym, ale to też może zgubić. Kiedyś Milan dźgnął u siebie Deportivo 4:1, i jechał do Hiszpanii pewny awansu. Niestety dostał 4:0 i było po frytkachBienias pisze:Oczywscie ze ma to wplyw na oddawane typy. Przeciez latwiej strzelic wiecej bramek u siebie a w rewanzu moze to miec duze znaczenie
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 08 lis 2010, 16:02
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 10 lis 2010, 16:03
Aker
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 11 lis 2010, 19:13
Aker
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 11 lis 2010, 19:55
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 11 lis 2010, 20:25
Aker
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited