bartbuks pisze:Wczoraj zgadałem się z kumplem. Po 3 lata wyszło, że tworzył dla pilka.pl, choć odszedł po dużej aferze. Opowiadał mi o zlotach i Mentorze, który zdemolował Domek nr 10...
Będzie organizowany jakiś zlot latem
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 11 lis 2010, 13:39
bartbuks pisze:Wczoraj zgadałem się z kumplem. Po 3 lata wyszło, że tworzył dla pilka.pl, choć odszedł po dużej aferze. Opowiadał mi o zlotach i Mentorze, który zdemolował Domek nr 10...
kaczy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 11 lis 2010, 13:40
No pewnie, mam mieszkanie 40 metrów kwadratowych, z 20 osób może spaćkaczy pisze:Będzie organizowany jakiś zlot latem ?
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 11 lis 2010, 13:40
Lisek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 11 lis 2010, 13:47
Tak tylko, że tam się zjechali kibice z całej Europy, z Polski 100 a ja mam na myśli jeżdżenie w Hiszpanii.Bienias pisze:http://www.fcbarcelona.cat/web/english/ ... 13787.htmlRezus pisze:Żeby jeszcze te ich hiszpańskie drużyny jeździły w jakiś rozsądnych liczbach.
.
oczywiscie nie bede sie osmieszal i pisal ze to sa kozaki itp. Zupelnie inna kultura kibicowania tym bardziej w czasach gdy grupy kibicowskie na CN nie istnieja.
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 11 lis 2010, 13:52
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 11 lis 2010, 14:40
Co oczywiście uważasz za coś normalnego. Ponoć na tą wielką Barcelonę chodzi więcej osób u siebie, a na wyjazdy nie potrafią się wybrać? Chodzi mi o stosunek procentowy, który w przypadku FCB może być tragicznie niski.Bienias pisze:Na Getafe tez ich bylo duzo. Mysle ze srednia nie jest gorsza niz w wielu Polskich klubach.
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 11 lis 2010, 14:47
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 11 lis 2010, 15:15
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 11 lis 2010, 15:57
RealFan pisze:Ważne jest jeszcze to, ile kibice gości dostaną z puli biletów. Zazwyczaj nie jest to bardzo dużo.
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 11 lis 2010, 16:15
Marco Van Basten
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 11 lis 2010, 16:35
kaczy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 11 lis 2010, 16:38
To jest przesada. Mamy Święto Niepodległości, a bandy faszystowskie skandują o potrzebie spałowania homoseksualistów. Mówię oczywiście o tym, co się dzieje teraz w stolicy.To jest przesada. Mamy Święto Niepodległości, a bandy lewackie skandują o równości dla gejów i lesbijek. Mówię oczywiście o tym co się dzieje teraz w stolicy.
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 11 lis 2010, 16:59
kaczy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 11 lis 2010, 16:59
W tym roku nie zlekceważyli ONR, well done. Mam nadzieję, że jak narodowcy będą w kwietniu blokować masz gejów na Rynek w Krakowie, to też powie: "chodziłem wtedy za tymi młodymi ludźmi, którzy próbowali zablokować marsz gejów. Miałem poczucie kompletnej samotności tych młodych ludzi. Stali na deszczu, policja ich szarpała, a parada szła spokojnie". W końcu blokowanie mającej pozwolenie demonstracji i dążenie do konfrontacji jest ok. Chyba, że to są jakieś podwójne standardy i z jednymi zgodnymi z prawem demonstracjami można walczyć, a z drugimi nie...Chodziłem wtedy za tymi młodymi ludźmi, którzy próbowali zablokować marsz ONR-u. Miałem poczucie kompletnej samotności tych młodych ludzi. Stali na deszczu, policja ich szarpała, a narodowcy szli spokojnie - wspominał Seweryn Blumsztajn.
Jak dodał wszystko przez to, że manifestacje narodowców "uznaliśmy za marginesową, bo demonstrowało kilkadziesiąt, czy sto osób".
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 11 lis 2010, 17:07
arek_ahig
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio