no podobno po tym sezonie ma wejść taki przepis, wtedy jeszcze 5 sezonów i...Etus2 pisze:ponoć niedługo za wygranie ligi macie dostawać dwa tytuły żeby to trochę szybciej nastąpiło
po pierwsze nie napisałem, że niedługo przegonimy Real, po drugie to nie pisałem tego na poważnie, ale w sumie jeśli chodzi o ogół trofeów (tak tak, już widzę oczyma wyobraźni komentarz typu: "taaa pewnie policzyliście Puchar Gampera i Miast Targowych hahahahahah") to kiedyś widziałem takie zestawienie o różnicy bodajże 2 tytułów. Oczywiście nie o to chodzi, bo co mi po tym, że w 59' zdobyliśmy ligę kiedy tego nie mogłem świętować? Dla mnie ważne jest to, co dzieje się za mojego życia i co mogę zobaczyć, reszta to "tylko" prestiż i chwała dla klubu, co też jest bardzo ważne, ale tak naprawdę to co by mi było po tym (gdybym był kibicem Nottingham Forrest) że moja drużyna ma na koncie 2 PE skoro gra na zapleczu ekstraklasy? 'Nic', oprócz wspomnianych przeze mnie wcześniej chwały i prestiżu.
Czyli skłądając do kupy:
-historia historią, a tak na prawdę liczy się to co tu i teraz, chyba to chciałem napisać