Oj, nie będzie co zbieraćFilipczak pisze:Jeżeli Barca wygra,po tym co napisałem,Bartek mnie zbluzga...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 25 lis 2010, 22:51
Oj, nie będzie co zbieraćFilipczak pisze:Jeżeli Barca wygra,po tym co napisałem,Bartek mnie zbluzga...
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 25 lis 2010, 22:52
Człowieku zastanów się nad tym co piszesz a potem tu wróć - nie nabijajFilipczak pisze:Jeżeli Barca wygra,po tym co napisałem,Bartek mnie zbluzga...
majer13
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 25 lis 2010, 22:52
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 25 lis 2010, 22:56
Jeden Sandro wystarczybartbuks pisze: E tam, jak tylko dbam o dobre relacje na linii Barcelona - Real
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 25 lis 2010, 23:05
bartbuks
Etus2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 26 lis 2010, 2:35
Lekko nie trzyma się to kupy. Dawno nie było, że obie drużyny były w dobrej formieRealFan pisze:Mourinho robi wielką różnicę. Dlatego, że jest po prostu najlepszy w swoim fachu. Barcelonę zawsze jest cholernie ciężko pokonać, bo nikt nie ma takiego materiału ludzkiego co oni, zwłaszcza w pierwszym składzie, a Guardiola też nie był miękkim [ch**] robiony i on urodził się do pracy w tym miejscu, w którym jest. Nie da się jednak ukryć, że Real ma obecnie w stosunku do Barcy konkurencyjny skład i z tego powodu Mou ma chyba spore szanse, by nie przegrać na Camp Nou. Barcelona pozostaje faworytem tego Gran Derbi, ma po prostu lepsze zgranie i gra na pamięć, lecz dawno nie było sytuacji, że obie drużyny są w bardzo dobrej formie.
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 26 lis 2010, 6:59
To nie jest raczej kwestia samych wyników. To kwestia gry i wysiłku jaki się wkłada w zwycięstwo. Tak łatwo Real nie wygrywał meczu za meczem w ostatnich dwóch sezonach, częściej wymagało to sporego wysiłku. Czyżbyś przypadkiem ciągle narzekał, że jak słabo Real by nie grał, to i tak wygra?Jarzinho pisze:Lekko nie trzyma się to kupy. Dawno nie było, że obie drużyny były w dobrej formie Za Ramosa przed łomotem na Bernabeu Real miał chyba sporą serię spotkań bez porażki. Za Pellegriniego przystępowaliście do spotkania także w dobrej sytuacji- naciskając na Barcelonę do właśnie tego spotkania.
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 26 lis 2010, 12:00
Nie przypominam sobie żeby w zeszłorocznym meczu na CN Pellegrini postawił autobus. W sumie to z tego co kojarzę to w ostatnich czasach tylko Ramos się na to zdecydował i to z całkiem niezłym skutkiem, bo gdyby pajac Drenthe wykorzystał setkę to byśmy pewnie wygrali. W zeszłym roku świetny mecz zagrał Kaka, teraz go nie ma ale jest za to jeszcze lepszy od Brazylijczyka Ozil.Jarzinho pisze:Lekko nie trzyma się to kupy. Dawno nie było, że obie drużyny były w dobrej formieZa Ramosa przed łomotem na Bernabeu Real miał chyba sporą serię spotkań bez porażki. Za Pellegriniego przystępowaliście do spotkania także w dobrej sytuacji- naciskając na Barcelonę do właśnie tego spotkania.
Czy Jose zrobi większą różnicę- pewnie tak, za poprzedników autobusy były rodem z naszego PKS, teraz może najlepszy z możliwych. Real jest liderem. Mou na ławce tak sam z siebie nie pokona Barcelony. Do tego potrzebuje min. przełamania Ronaldo, świetnie grającej pomocy i zgranej, pewnej defensywy. Wiele może powiedzieć w szatni, ale to zawodnicy zdecydują jak będzie te spotkanie wyglądać.
brylancik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 26 lis 2010, 12:35
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 26 lis 2010, 16:02
To jedna akcja. Kto oglądał blamaż Hiszpanów ten wie, ze akurat Pique grał świetnie na tle pozostałych zawodników, a co najważniejsze pomijając tą akcję kasował akcje Ronaldo.brylancik pisze:W każdym razie trzeba w końcu wygrać bo 4 przegrane mecze z rzędu to zdecydowanie za dużo.Ronaldo pokazał już ostatnio Pique jak się jeździ na dupie
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 26 lis 2010, 16:16
Z tego co mi wiadomo, to Mourinho a nie Guardiola, znany jest z "zabijania futbolu".RealFan pisze:
Ciekawi mnie, czy Guardiola będzie grał swoją standardową taktyką, czy z obawy przed szybkimi atakami Realu zdecyduje się "zabić futbol" i postawi na dwójkę Busquets - Mascherano w środku pola.
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 26 lis 2010, 16:16
MGiggs

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 26 lis 2010, 16:35
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mourinho888 » 27 lis 2010, 11:50
Mourinho888
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio