Wasze prywatne typy - Strona 1020

Sprawy związane z bukmacherką, typowaniem wyników oraz stawkami.

Ile standardowo zdarzeń grasz na jednym kuponie?

Tylko single
36
9%
Dwa do czterech zdarzeń
170
42%
Pięć do ośmiu
153
38%
Puszczam wyłącznie pociągi
21
5%
Brzydzę się bukmacherką
21
5%
Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3328

Re: Wasze prywatne typy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 25 lis 2010, 23:17

Dzieki za opinie. Zarejestrowalem sie jednak w expekt. Zwracaja pierwszy zaklad do 50 zl nie trzeba kasa pare razy obrocic. Tylko nie wiem czy to obowiazuje tylko na singla czy akumulowany zaklad tez. Coz przekonam sie jak obstawie.

Awatar użytkownika
Darkman1948
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 229

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Darkman1948 » 26 lis 2010, 9:53

Salas11 pisze:Są już na którymś z buków kursy na ostatnią kolejkę ligi rosyjskiej? Już czwartek i nic :think: Czyżby obawa przed wałkami? Ja póki co wyszperałem Amkar Perm - CSKA Moskwa. Gospodarze muszą wygrać aby nie spaść z ligi, gościom ten mecz już raczej na pohybel :P
Dzisiaj na expekcie, sportingbecie jest. Na Amkar kurs 1,50

Awatar użytkownika
Kaka_ACM
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaka_ACM » 26 lis 2010, 10:48

bayern, city x2, juventus kurs 3.08 za 200 poszlo.

valenciennes, marsylia, united, dortmund.

mallorca, city , (?) do systemu 2/3

słucham panstwa ? :wink:

Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 26 lis 2010, 10:59

Salas11 pisze:Breda - PSV 2
Breda bardzo dobrze gra u siebie. Gdyby ułożyć tabelę Eredivisie pod względem meczów rozgrywanych na własnym obiekcie, to Breda zajmowałaby w niej trzecie miejsce z bilansem 6-1-1. Ustępuje pod tym względem tylko PSV (bilansem bramkowym) i Groningen. 18 z 19 swoich punktów zdobyli u siebie. Cztery ostatnie wizyty PSV w Bredzie to remis i trzy wygrane gospodarzy. Dwa tygodnie temu Breda wygrała z Twente. Ale ja cię nie straszę :lol:

P.S. Na dziś:
Cracovia - Bełchatów X2
Polonia B. - Legia X2
Ostatnio zmieniony 26 lis 2010, 14:12 przez emdżej, łącznie zmieniany 1 raz.

zenio17-7
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: zenio17-7 » 26 lis 2010, 12:53

Witam Bardzo ciekawe jest to forum więc postanowiłem się zalogować.:)

Co sądzicie o meczu Aston Villa-Arsenal

Jaki jest wasz faworyt. Ostatnio Arsenal nie gra za dobrze głupio traci bramki,a goście z Aston grają bardzo dobrze u siebie bez porażki od dłuższego czasu.Analizowałem ten mecz i nie wiem czy postawić na ASTON VILLE CO wy radzicie ?

Awatar użytkownika
MeToYou
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 35

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MeToYou » 26 lis 2010, 14:50

Kolejny dzien zamierzam pobawić się wyłącznie underami/overami. Za rozsądną stawkę puszczam :
Arminia Bielefeld - Fortuna Dusseldorf over 0.5 do przerwy
VfL Bochum - SC Paderborn 07 over 1.5 na koniec
Jeśli wejdzie to coś na wieczór zmontuje konkretniejszego z PSV w roli głownej. Nie zagram na nich 2( emdżej wyjaśnił dlaczego nie warto), pewnie pokombinuje też z liczbą goli.

zenio-jeśli analizowałeś mecz przez dłuższą chwilę i nie masz dalej zielonego pojęcia kto w tym spotkaniu ma większe szanse to odpuść sobie i poszukaj czegoś bardziej klarownego. Osobiście tego spotkania nie zamierzam kijem ruszać.

Awatar użytkownika
fejkenq
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fejkenq » 26 lis 2010, 14:52

Chlopaczek pisze:Dzieki za opinie. Zarejestrowalem sie jednak w expekt. Zwracaja pierwszy zaklad do 50 zl nie trzeba kasa pare razy obrocic. Tylko nie wiem czy to obowiazuje tylko na singla czy akumulowany zaklad tez. Coz przekonam sie jak obstawie.
Polecam ci tez Betway :) i Unibet jesli chodzi o freebety

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1799
Kibicuję: Internazionale Serie A

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 26 lis 2010, 15:16

emdżej pisze:Breda bardzo dobrze gra u siebie. Gdyby ułożyć tabelę Eredivisie pod względem meczów rozgrywanych na własnym obiekcie, to Breda zajmowałaby w niej trzecie miejsce z bilansem 6-1-1. Ustępuje pod tym względem tylko PSV (bilansem bramkowym) i Groningen. 18 z 19 swoich punktów zdobyli u siebie. Cztery ostatnie wizyty PSV w Bredzie to remis i trzy wygrane gospodarzy. Dwa tygodnie temu Breda wygrała z Twente. Ale ja cię nie straszę :lol:
Nie no OK, właśnie po to prosiłem o sugestie. Zawsze znajdzie sie ktoś bardziej obeznany w realiach danej ligi i przedstawi konkretny mecz w zupełnie innym świetle :wink: Normalnie wrzuciłbym za PSV Ajax, ale oni są w tym sezonie boscy i nawet takie Venlo u siebie może sprawić im kłopoty.
BTW, widzę że mój plan wyszperania ciekawego kąska z ligi rosyjskiej spalił na panewce :maruda: Kursów długo nigdzie nie było, a jak się pojawiły to pozaniżane. Buki jednak się pozabezpieczały :roll:

Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 26 lis 2010, 15:30

Też bym nie ruszał Ajaksu. Są w tym sezonie nieprzewidywalni, a przecież grają jeszcze bez Suareza. Ja się zastanawiam na underem w meczu Willem II - Excelsior. Gospodarze strzelili tylko 12 goli w 15. kolejkach, a Excelsior na wyjazdach pięć w siedmiu.

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 26 lis 2010, 15:38

emdżej pisze:Ja się zastanawiam na underem w meczu Willem II - Excelsior. Gospodarze strzelili tylko 12 goli w 15. kolejkach, a Excelsior na wyjazdach pięć w siedmiu.
No nie wiem, Willem II nie tak dawno potrafiło dostać na własnym terenie od niewiele lepszego Venlo 1:4. Cholera wie czy im się tam Tillburgu jeszcze chce grać, czy już pogodzili się ze spadkiem :think:

Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 26 lis 2010, 15:40

Dlatego mówię, że się zastanawiam. Zresztą pamiętam jak w meczu dwóch najmniej strzelających zespołów drugiej ligi zachodniej postawiłem na under i skończyło się 3:1. Niby słaba ofensywa, ale z drugiej strony defensywa też.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 26 lis 2010, 15:49

Bolton - Blackpool 1
Dortmund - Mönchengladbach over 2,50

co myślicie ? Borussia ma sporą siłę rażenia, a goście ostatnio też sporo strzelają. Kurs na gospodarzy niski, bo 1,35, ale na over już 1,50 chyba powinno wejść bez problemu ?

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 26 lis 2010, 15:50

Jeśli chcesz jakiś dobry under, to polecam grać Inter - Parma. Bez zawieszonego Eto'o w Interze nie będzie miał już kto strzelać, a Parma do mocarzy nie należy, więc biorąc pod uwagę wciąż beznadziejną sytuację kadrową nie sądzę aby padło na San Siro więcej niż dwie bramki. Osobiscie widzę 1:0 dla którejś ze stron.

Awatar użytkownika
Enjo
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2259
Kibicuję: AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 26 lis 2010, 15:59

fieldy pisze: chyba powinno wejść bez problemu ?

Owszem powinno być, ale nie zagra Barioss, za niego Lewy w pierwszym.

szczena125
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: szczena125 » 26 lis 2010, 16:55

Witajcie,to mój pierwszy post tutaj,właśnie się zalogowałem,ale wasze forum śledzę już od bardzo dawna i bardzo mi się podoba,sporo tu ludzi znających się na piłce nożnej i nie tylko :D Tak jak i wy bawię się w bukmacherke,trochę drobnych wpadło na LM,gdyby nie podpórki na Real i Milan i gdyby Chelsea wygrała z handi byłoby jeszcze lepiej:)Na weekend planuję zagrać za 50 zł: Bilbao 1,Lazio 1,Manchester City x2,Manchester United 1,Anderlecht z handi,plus jeszcze jeden mecz....Zastanawiam się nad Bayernem,Bvb,Celticiem,Boltonem i Juventusem,jeden z nich chcę dołożyć do kuponu ale nie wiem który wybrać :D Może wy pomożecie?Jakieś sugestie?Pozdrawiam wszystkich forumowiczów

ODPOWIEDZ

Wróć do „Bukmacherka”