Limit graczy z... UE?bartbuks pisze:Jesteś blisko, choć ten przepis obejmuje chyba wszystkie ligi...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 27 lis 2010, 2:19
Limit graczy z... UE?bartbuks pisze:Jesteś blisko, choć ten przepis obejmuje chyba wszystkie ligi...
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 27 lis 2010, 2:20
Mhm... I na pewno chcialby podpisac kontrakt z Piacenza czy innym ElcheToż Khrin jest do wyciągnięcia z Interu za około pół miliona ojro z tego co kojarzę. Z tanich i dobrych, a nawet bardzo dobrych - Victor Irineu z Pescary (jak wróci z wypożyczenia) i Razvan Ochirosii ze Steauy Bukareszt.
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 27 lis 2010, 2:21
Nie... Podpowiem - Bakero, Szatałow...Salas11 pisze:Limit graczy z... UE?
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ulynif » 27 lis 2010, 2:30
ulynif

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 27 lis 2010, 2:35
Mam go w Sportingu jako drugiego bramkarza i choć staty ma świetne, nie dorównuje Tamangaro - światowej klasy bramkarzowi rodem z... Nowej ZelandiiDr.Football1 pisze:Silviu Lung Jr.
Poddaję siębartbuks pisze:Nie... Podpowiem - Bakero, Szatałow...
Tssss... Rzecz gustu, dla mnie zabawa dopiero się zaczyna. Messi już 30 lat, większość gwiazd pokończyła karierę i wschodzą nowe, które trzeba odkryć, sprowadzić i cieszyć się ich grą.ulynif pisze:Jak widzę że ktoś grywa po 10 sezonów to podziwiam że Was to nie nudzi.
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 27 lis 2010, 2:39
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ulynif » 27 lis 2010, 2:44
Odpuszczałem bo z sukcesami jako takimi rosły wymagania a pozyskanie funduszy na naprawdę już czołowych zawodników światowych było ograniczone dlatego przerywałem bo więcej już się nie dało zrobić, no chyba że jakimś fartem czy patch'em, nie wiem ale tak to wtedy wyglądało.Salas11 pisze:Tssss... Rzecz gustu, dla mnie zabawa dopiero się zaczyna.
ulynif

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 27 lis 2010, 2:45
Moim najwiekszym idolem zawsze byl,jest i bedzie legendarny trener Auxerre - Guy Roux,dlatego tez wyznaje zasade: jeden save = jeden klub i grac ile tylko sie daJak widzę że ktoś grywa po 10 sezonów to podziwiam że Was to nie nudzi.
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 27 lis 2010, 3:04
Dla chcącego nic trudnego. Klub rozwija się wraz z sukcesami. Masz wpływ na całą infrastrukturę, więc nic tylko zakasać rękawy i do przodu. Wiadomo że klub klubowi nierówny. Gdyby nie sukcesy i moja polityka transferowa, Sporting sezon w sezon miałby straty. Umiejętnie je jednak niweluję. Ba, rok rocznie zarabiam minimum 50 baniek na czysto no i trzymam płace twardą ręką, to podstawa. Obecnie moją największą gwiazdą w SCP jest peruwiański skrzydłowy - Jose Santos. Dorobił się globalnej marki a wartość rynkowa oscyluje wokół 35 milionów euro. W Realu czy innych finansowych hegemonach dostałby tygodniówkę rzędu około 160 - 170 tysięcy. U mnie zarabia 65 co nie nadwyręża budżetu a ja unikam zbytnich dysproporcji w zarobkach kluczowych zawodników. Veloso i Moutinho (nota bene legendy klubu) zarabiają po 50 tysięcy z racji wieku. Mogę teraz śmiało stwierdzić, że odjebałem kawał dobrej robotyulynif pisze:Odpuszczałem bo z sukcesami jako takimi rosły wymagania a pozyskanie funduszy na naprawdę już czołowych zawodników światowych było ograniczone dlatego przerywałem bo więcej już się nie dało zrobić, no chyba że jakimś fartem czy patch'em, nie wiem ale tak to wtedy wyglądało.
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fejkenq » 27 lis 2010, 9:16
fejkenq
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marq » 27 lis 2010, 10:09
Marq
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fejkenq » 27 lis 2010, 10:12
fejkenq
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ulynif » 27 lis 2010, 10:24
ulynif

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 27 lis 2010, 11:07
THEMANIEK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 27 lis 2010, 12:49