W przerwie meczu dyrektor ligi ogłosi nowy format rozgrywek play off i nowy terminarz. Bardzo prawdopodobna jest zmiana terminarzu na europejski - tj. sezon od sierpnia do maja. Zobaczymy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 21 lis 2010, 20:44
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 22 lis 2010, 22:32

Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 22 lis 2010, 23:14
Pawel875

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 22 lis 2010, 23:31
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Unista » 24 lis 2010, 22:47
Nie ma federacji piłkarskiej, która nie miałaby ligi. Nawet San Marino ma, już pomijam to, że w Kanadzie jest 3 razy wiecej zarejestrowanych piłkarzy niż w Polsce... to tak na marginesie.emdżej pisze:Kanadyjczycy nie mają swojej ligi?
Unista
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 29 lis 2010, 16:52
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Alfonso » 29 lis 2010, 17:17
Unista pisze:Nie ma federacji piłkarskiej, która nie miałaby ligi. Nawet San Marino ma, już pomijam to, że w Kanadzie jest 3 razy wiecej zarejestrowanych piłkarzy niż w Polsce... to tak na marginesie.emdżej pisze:Kanadyjczycy nie mają swojej ligi?
To, że w USA nie ma żadnych spadków i awansów to taki ich dziwny model. Głupi, ale niech sobie to organizują jak chcą.
Alfonso

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 21 gru 2010, 1:56
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 18 mar 2011, 2:38
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 27 mar 2011, 5:32

Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 14 maja 2011, 17:39
League

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 14 maja 2011, 17:50
ekhm...także na tym forum znajdziesz przykłady,że status moderatora niekoniecznie idzie w parze z rzetelną wiedzą tudzież zdrowym rozsądkiemLeague pisze: MLS>Serie A obecnie i trochę mnie to zdziwiło tym bardziej, że moderator tak tam twierdzi.
MazurXIII

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 14 maja 2011, 18:13
MLS>Serie A
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Alfonso » 16 maja 2011, 16:47
Jakby mls byla lepsza liga niz Serie A to nawet nie zadawalbyc takiego pytania.Oczywiscie ze jest gorsza.Mls jest bardzo malo znana na swiecie ludzie tylko slyszeli ze cos takiego jest ale nie maja pojecia co to jest.Wystarczy poogladac mecze mls aby przekonac sie jaki jest poziom i to wszystko.Poziom jest przecietny technika ogolnie slaba tempo z reguly wolne a poziom poszczegolnych druzyn w miare bardziej wyrownany niz w ligach europejskich.W mls kazdy moze wygrac z kazdym a nierzadko wynik zalezy od dnia.Mls wcale nie jest liga silowa i agresywna bo wszystko jest na przecietnym poziomie nawet i dynamika,szybkosc sila czy agresja w grze.Ot taka sobie liga jak co trzecia w Europie.League pisze:Widzę, że tylko Magnum interesuje się MLS;) Ja jestem zielony w tym temacie a mam pytanie, na jakim poziomie stoi ta liga i czy można ją porównać do poziomu lig europejskich i jakich?
Znalazłem na jednym forum zagranicznym drużyny z Włoch temat w którym twierdzą ze MLS>Serie A obecnie i trochę mnie to zdziwiło tym bardziej, że moderator tak tam twierdzi.
Alfonso

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 20 maja 2011, 1:33
Magnum
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio