Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 09 lis 2010, 1:03
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 10 lis 2010, 19:31
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 10 lis 2010, 19:33
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 10 lis 2010, 19:37
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 10 lis 2010, 19:39
Dziwisz się kibicom? Idą na City i jest wygrana (choć ja i tak sądzę, że piłkarze MC olali mecz i trenera), idą na ligę i w ryj.cloner pisze:Lech jest żenujący, spadek by im się przydał.
A co do kibicowania, to trybuny pełne nie są, właśnie przez takich którzy wolą w TV pooglądać spotkanie.
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 10 lis 2010, 19:47
Nie, nie mamy zawsze kompletu, wręcz przeciwnie, w tym sezonie na mecze chodzi mniej osób niż w poprzednim (z wielu powodów). I jest to powód do wstydu. Ale nie dla mnie, tylko dla tych, co nie chodzą a twierdzą że są kibicami. Jest to też powód do wstydu dla władz miasta, którym nie zależy na ładnym stadionie, etc. Ale to temat o Lechu, bytomskim klubem tu się nikt nie interesuje.bartbuks pisze:Co poradzisz, że Czarne Koszule nie przyciągają fanów, a stadion jest tylko zapełniany przy elektryzujących markach? W Bytomiu zawsze macie komplet?
No to ja wiembartbuks pisze:Stary nie chcę Cię złościć, ale nie masz na to wpływu.
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: baziu » 10 lis 2010, 20:02
Wiesz cloner, tutaj nawet nie chodzi o wyniki o ktorych wspominal bartbuks (choć na pewno ma to jakiś wpływ), ale jak wiesz wielu kibiców nie jest z Poznania i nie są w stanie jechać na każdy mecz bo studia,praca itd. a to co zrobił Lech w ManCity czyli sprzedaż ponad połowy biletów sponsorom było żenujące, potraktowali kibiców jak śmieci. Moim zdaniem sponsor powinien ingerować i skupywać wejściówki w takich meczach własnie jak z Polonią gdzie stadion nie jest pełen a nie w meczach gdzie na 40tys biletów jest 100tys. ludzi chętnych. I co z tego, że połowa z nich jedzie by zobaczyć w akcji Adebayora i reszte ekipy a nie by kibicować poznańskiemu Lechowi? To jest dla ludzi którzy po takim meczu (jaki pozostało bynajmniej mi słuchać w radiu) wrócili by na ten stadion. Ja mam 160km do Poznania byłem na meczu z Legią, z Udinese i wielu innych ale teraz by zobaczyć nowy stadion pozostaje mi jechać na reprezentacje.cloner pisze:A co do kibicowania, to trybuny pełne nie są, właśnie przez takich którzy wolą w TV pooglądać spotkanie.
baziu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 10 lis 2010, 22:45
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lech98 » 25 lis 2010, 15:25
lech98
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 25 lis 2010, 16:38
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lech98 » 25 lis 2010, 23:11
lech98
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Filipczak » 26 lis 2010, 15:41
Filipczak

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 26 lis 2010, 16:11