Re: Gran Derby // FC Barcelona - Real Madrid CF

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2328
Kontakt:

Re: Gran Derby // FC Barcelona - Real Madrid CF

Post autor: Magnum » 30 lis 2010, 4:15

Cóż, Barceolna zagrała dzisiaj kosmos. Spodziewałem się, że będzie niewesoło dla Mourinho ale nie że aż tak. I teraz nie wiem - czy to Real jest jednak taki słaby czy to może Barcelona jest po prostu tak nieziemska? Pewnie trochę tego i tego. Tak czy inaczej, w perspektywie losowania 1/8 LM w tej chwili Arsenal ma 25% szans na wylosowania Barcelony i ja się tego panicznie boję :lol: Za to nie wiem, co sądzić o Realu. Myślę, że z nimi dałoby się powalczyć.

Wydaje mi się, że Mourinho potrzeba w Realu czasu mimo wszystko. W moje urodziny (wtedy jest następny GD :P )może być już inaczej chociaż nie spodziewałbym się cudów na kiju. Mourinho popracuje rok, zobaczy, kogo trzeba wyjebać i w lecie zdecyduje. Póki co cudów od niego spodziewać się nie można.

Zachowania pod koniec niektórych zawodników Realu nie skomentuje. Valdes miał farta że to był koniec meczu bo jakby nie był, to mógł wylecieć.

Bojan :lol: Tak jak w lecie myślałem, że sprowadzenie jego na Emirates nie byłoby złym pomysłem tak teraz dziękuję.

Aha jeszcze jedno - Barcelona pokazała, że Cesca nie potrzebuje. Weźcie już go zostawcie w spokoju bo naprawde gracie nieziemski futbol i bez niego :lol: ;)

Wróć do „Hiszpania”