FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2) - Strona 1258

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.

Co wygra w przyszłym sezonie Barcelona?

1. Mistrzostwo
7
23%
2. Mistrzostwo i CdR
2
7%
3. Ligę Mistrzów
0
Brak głosów
4. CdR
2
7%
5. Mistrzostwo i Ligę Mistrzów
4
13%
6. Puchar Gampera, czyli nic :)
15
50%
Awatar użytkownika
gruchalbn
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gruchalbn » 21 lis 2010, 22:51

Wielkie, ale to wielkie dzięki jordan :beer: :jupi:

Lennon
Junior
Junior
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lennon » 21 lis 2010, 23:39

Jesteś na prawdę wielki. I to jeszcze PL. :beer:

Awatar użytkownika
jordan20
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jordan20 » 21 lis 2010, 23:42

co do samego meczu..
skupie sie na jednym zawodniku co do gry,ktorego bylo ciekaw 90 % uzytkownikow-fontas
niestety (dla mnie) ten mecz nic mi w zasadzie o nim nie powiedzial
chcialem sie przekonac jak zaprezentuje sie w jakims pojedynku biegowym 1 na 1 z rywalem,jak gra cialem,jak sie ustawia
z tego co zauwazylem szybkosciowo jest na poziomie czygrynskiego (nawet pique,czyli facet o podobnych gabarytach wydaje sie szybszy),wiec nie zdziwia mnie przegrywane przez niego pojedynki biegowe
rywal nie byl wczoraj miarodajny wiec dalej nic o nim nie wiemy
ladna asysta przy bramce pedro jest tylko milym dodatkiem (o tym,ze wyprowadza pilke lepiej niz puyol czy milito bylo wiadomo juz dawno) do gry-podstawa dla mnie jest gra w obronie

prasa katalonska jest w duzej ekstazie po wczorajszej golleadzie ,prawiac juz peany pod jego adresem i tworzac na zapas parasol ochronny na przyszlosc (w razie jego slabszych wystepow)

mam jednak nadzieje,ze swoja gra pokaze mi andreu,ze zle go ocenialem

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 22 lis 2010, 23:02

Kurde nawet nie napisałem nic o tym meczu :lol: W sumie nie ma co.

Bardziej rozwalił mnie fakt, że to był szósty (!) hat-trick Messiego w tym roku kalendarzowym! :zgon:

http://www.fcbarca.com/index2.php?goto=kom&news=34405

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 01 gru 2010, 22:36

NIe ogladalem calej polowki pucharu katalonii, ale chlopaki sie nie popisali przy bramkach. Ponadto Bojan w ofensywie nawet w takim meczu nie pokazal zbyt wiele.
Chyba juz nie wygramy tego pucharu chociaz sam nie wiem jak oni licza te polowki.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 03 gru 2010, 12:16

Zbliża się spotkanie z Osasuna. Ważny krok w lidze został zrobiony w poniedziałek i teraz wypadałoby iść dalej w takim stylu. Przeciwnik nie będzie specjalnie wybitny( mało strzela, a i niespecjalnie dużo traci), więc wypada wygrać. Nie spodziewam się kolejnego zwycięstwa kilkoma bramkami, bo nie każdy jest w dołku jak Almeria i nie każdy daje się ogrywać jak Real, jednak to jest etap w sezonie kiedy ta forma miała być u pierwszego szczytu, więc spokojna w dobrym stylu wygrana może być. Występ Messiego chyba nie stoi pod znakiem zapytania, przynajmniej nic mocno niepokojącego po spotkaniu z Realem nie dochodziło z treningów. Argentyńczyk chyba trenował indywidualnie ale powinien zagrać. Nie wiem jaką zasadę zastosuje Pep, ale w tygodniu nie licząc Pucharu Katalonii zawodnicy z 11 z Realem nie grali, dlatego fajnie by było gdyby taki sam skład wyszedł w Pampelunie. Może wyjdzie Keita, może Javier tylko nie wiem kogo kosztem.
Pique chyba nadal jest zagrożony zawieszeniem, a przydałby się z Espanyolem na zakończenie tego roku w La Liga, mógłby jakąś kartę dostać tylko nie na zasadzie tej z Getafe. Jeśli nie dostanie to być może Milito zagra z Sociedad. Choć nie wiem na kiedy jest powrót się datuje. Barcelona ma po drodze spotkanie z Rubinem, spotkanie tak naprawdę o nic, bo awans już jest z 1 miejsca, więc w tym spotkaniu spodziewam się sporych zmian. Oczywiście nie przesadzając, bo Barca B nie wyjdzie.

stary rupieć
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 45

Post Wyświetl pojedynczy post autor: stary rupieć » 03 gru 2010, 22:46

Nie możemy przegrać z Osasuną, bo wtedy cała manita pójdzie na marne. Oby nie nastąpilo w drużynie rozluźnienie na zasadzie 'nikt nam nie podskoczy', jednocześnie przydałoby się dać pograć Mascherano, Keicie, Bojanowi czy Jeffrenowi. Osasuna pewnie będzie broniła się jak umie, więc obawiam się że do momentu zdobycia pierwszej bramki może być ciężko.

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 04 gru 2010, 10:51

Jak podaje Marca Barcelona ma problem z dotarciem do Pampeluny. Katalońskie lotnisko jest zablokowane z powodów warunków atmosferycznych i jeżeli nic się nie zmieni, to piłkarze wyruszą pociągiem do Saragossy, z której autokarem będą próbować przedostać się do stolicy Navarry.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 04 gru 2010, 11:34

Saragossa jest blisko wiec powinni spokojnie zdazyc chociaz to nie dobrze ze dotra tuz przed meczem

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 04 gru 2010, 12:42

Spotkanie spokojnie można by było przełożyć na jutro. Chyba Barca nie miałaby większych problemów z zaakceptowaniem takiego terminu. Fakt we wtorek spotkanie na CN w Lidze Mistrzów, ale to mecz dla Barcelony nie jest tak ważny.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 04 gru 2010, 12:43

No i niestety spotkanie nie obędzie się. Mówi się coś o 15 grudnia jako potencjalnym terminie. Real liderem :P

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 04 gru 2010, 12:46

Mentor pisze:Real liderem
W takim razie Manita :P

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 04 gru 2010, 12:59

Podobno toczy się debata nad odwołaniem całej kolejki tak więc niezłe jaja.

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 04 gru 2010, 13:00

Mentor pisze:Podobno toczy się debata nad odwołaniem całej kolejki tak więc niezłe jaja.
Jak to? No way, przecież jak chcę na Real postawić :P To jakieś fatum, jak stawiam, to przegrywają, teraz postawić chcę to kolejkę odwołują. Przecież to jest niesprawiedliwie ;(

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 04 gru 2010, 13:04

Carretero (rzecznik prasowy RFEF) jednak już zdementował te plotki. Póki co odwołane są chyba trzy mecze, ale ktoś tam na pewno będzie grał. Pojawiła się też plotka (?) o możliwym przeniesieniu meczu Barcelony na jutro, ale jakoś w to nie wierzę.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”