FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2) - Strona 1263

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.

Co wygra w przyszłym sezonie Barcelona?

1. Mistrzostwo
7
23%
2. Mistrzostwo i CdR
2
7%
3. Ligę Mistrzów
0
Brak głosów
4. CdR
2
7%
5. Mistrzostwo i Ligę Mistrzów
4
13%
6. Puchar Gampera, czyli nic :)
15
50%
Etus2
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 04 gru 2010, 20:16

ALE JESTEM ZŁY FUCK KURDE JUZ MYSLALEM ZE BEDZIE WALKOWER! ARGHHHHHHHHHHH ARGHHHHHHHHHHHHH JARZINHO NAS ROZGRYZL PANOWIE ! NST RAZEM KIEROWCA AUTOBUSU BD MADRIDISTA! JUZ FLORENTINO O TO ZADBA!

hahaha :D drugi tydzien wkurwieni ;D ja bede chodzil przez miesiac teraz ! :haha:

sama relacja troche pathetic choc to dobry patent gdyby robili takie cos i opisywali ogolny przebieg innych spotkan BBVA i spotkan przeciwników z LM i Pucharu Króla + klubów w których grają byli pilkarze Realu.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2416
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 04 gru 2010, 20:17

No relacja na rm.pl to jakaś żenada. Mogli napisać o tym newsa, bo o dość niecodzienna sytuacja, ale robienie jakiejś relacji to głupota. Ja tam się nastawiam, że Barcelona i tak dzisiaj wyjdzie, zrobi swoje na luzie i pojedzie. Chyba, że śnieg postanowi wrócić na murawę to może będzie ciekawie.

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 04 gru 2010, 20:19

Oglądam rozgrzewkę Mallorki. Jak piłkarze na nią wychodzili, to tak trochę byli zdezorientowani i nie wiedzieli co się dzieje. Transmisja w stylu TVN24 :P Sędziowie też się rozgrzewają, tylko jakoś... nie ma Barcy :P

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 724

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 04 gru 2010, 20:20

Oglądam rozgrzewkę Mallorki.
Chyba Osasuny.

Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 04 gru 2010, 20:22

Spiker poinformował, że mecz rozpocznie się o 20:45.

P.S. na fcbarca.com ponad tysiąc komentarzy pod transmisją z podróży. Ludziom się nudzi? :lol:
Ostatnio zmieniony 04 gru 2010, 20:25 przez emdżej, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 04 gru 2010, 20:25

Taaa, mój błąd, bo w trakcie czytałem o problemach Mallorki. Wiecie może, czy Laudrupowi udało się wrócić z Danii?

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 04 gru 2010, 20:26

Skład taki jak z Realem. Pep chyba pierwszy raz czegoś takiego dokonał, choć mogę się mylić. Cieszy mnie to. Oby tylko nikt nie ucierpiał przez brak porządnej rozgrzewki, przygotowania, czy czegoś co normalnie przed samym meczem ma miejsce. Reszta pogra z Rubinem, więc nie będą musieli narzekać. Iniesta się odgrażał - mam nadzieję, że reszta także jest naładowana, ale jest to pozytywna sportowa złość. :lol:
Ostatnio zmieniony 04 gru 2010, 20:31 przez Jarzinho, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
BarcaQzYN
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 93

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 04 gru 2010, 20:30

Jarzinho pisze:Skład taki jak z Realem. Pep chyba pierwszy raz czegoś takiego dokonał, choć mogę się mylić.
No, ale teoretycznie ostatni mecz to był w Pucharze Katalonii, więc nie można powiedzieć, że delegował takie same wyjściowe jedenastki w dwóch kolejnych meczach. Do tej pory chyba nigdy tak nie zrobił.

Awatar użytkownika
MeToYou
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 35

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MeToYou » 04 gru 2010, 20:38

Jarzinho pisze:Skład taki jak z Realem.
4 raz w tym sezonie zagra nasza najlepsza 11stka. Pep widać chce zniszczyć Osasune :boruta:
Dotychczasowe spotkania w tym składzie - 5-1 z Panathinaikosem, 5-0 z Sevilla i High Five z Realem.

Awatar użytkownika
fejkenq
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fejkenq » 04 gru 2010, 20:42

dekoder cyfrowy on :) teraz to mozna ogladac.

Awatar użytkownika
Keres
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1528
Kibicuję: FC Barcelona

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Keres » 04 gru 2010, 21:42

Jak dzisiaj nie sprezentujemy Osasunie gola, to będzie cud. Nie wiem czy nasi piłkarze są jeszcze w autokarze, czy to zły stan murawy, ale tyle niecelnych podań to już dawno nie widziałem... I ta prawie asysta VV. :? Chociaż jednak to chyba płyta boiska nie jest do końca dobra, bo gospodarze również mają problem czasem z przyjęciem piłki. W ogóle to podania jakieś dziwne, piłka czasem zwalnia, tak było jak Dani podawał do Abidala i Francuz musiał wykopać łaciatą w trybuny bo mogłoby się to źle skończyć.
Na szczęście Messi ładnie podał do skutecznego ostatnio Pedro i prowadzimy. Dołożyć jednego gola, coby się graczom z Pampeluny odechciało grać i dziękuje. Już po bramce FCB grali z mniejszym zaangażowaniem.
A co do karnego z 13min to imo był.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 04 gru 2010, 21:55

FCB keres pisze:A co do karnego z 13min to imo był.
Dla mnie ok. 10 sekund wcześniej był faul na Messim i stąd poszła ta akcja, ale po meczu będą powtórki, bo gdyby akcja miała miejsce z boku to takie wejście barkiem nie zaliczyłbym jako faul, ale w polu karnym to zawsze inaczej.
Barcelona z minuty na minutę nabiera spokoju, wygląda lepiej, automatyzm zaczyna być większy. Słabo z koncentracją, bo nie licząc trio z napadu, to każdy wykładał przeciwnikowi piłkę albo na groźną kontrę albo świetną okazję do rozegrania przed polem karnym. Barca mogła dobrze rozpocząć spotkanie, ale zabrakło centymetrów Villi, później po strzeleniu bramki także było kilka okazji, ale brakuje skuteczności i dokładności. Oby w drugiej połowie było skuteczniej i spokojniej z tyłu.

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 04 gru 2010, 22:33

Barca prosto z autokaru tak dobra jak Romario prosto z burdelu :P Słyszałem, że w drodze powrotnej do Katalonii mają zahaczyć o Madryt i zrobić Królewskim trening :P

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 04 gru 2010, 22:48

W drugiej połowie Barcelona opanowała swoją grę, nie było już głupich, niecelnych, nieprzemyślanych zagrań. Szczególnie jeśli chodzi o tyły. Szkoda kilku sytuacji, szczególnie Villa dzisiaj miał problem z wykorzystaniem świetnych okazji do strzelenia bramki. Messi także w 2-3 sytuacjach zagrał bardzo egoistycznie, on w ciężkich akcjach wybiera podanie, a jak prosi się o nie to idzie i strzela. Dobry wynik i to cieszy. Kontrowersje pewnie rozłożą madryckie gazety i jestem pewny, że najlepszą klatkę wyszczególnią. W drugiej połowie były 2 takie same wejścia(min. w Pedro) i sędzia ich nie odgwizdał. Przynajmniej trzymał się tego, czy był faul niech oceniają inni, bo ja nie jestem neutralny. :wink:

Awatar użytkownika
grzegorzfcb
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 174

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 04 gru 2010, 22:52

Villa pudłował, ale jego asysty Xavi by sie nie powstydził :D
Mesi po raz kolejny zniszczył system, jemu nic nie przeszkadza :shock:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”