Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 05 gru 2010, 0:17
Enjo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 05 gru 2010, 0:27
Kuźwa, bo mi tylko to zostało na kuponie...EnJoy's pisze:Jutro o 15.00 mają zagrać.
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 05 gru 2010, 10:27
Ostateczna decyzja ma zapaść o 11. Rozumiem, że jeśli się dziś odbędzie, to na kupon nie ma to wpływu. A jeśli nie zagrają też dziś?EnJoy's pisze:Jutro o 15.00 mają zagrać.
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 05 gru 2010, 10:42
KajoFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: walen92 » 05 gru 2010, 12:00
walen92
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 05 gru 2010, 12:04
Mecz odwołany.KajoFC pisze:Venlo - Roda - remis= zwrot 2
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 05 gru 2010, 12:31
No pisali, że mecz o 15.00, ale jeszcze o 11.00 będą wizytować stadion.emdżej pisze:Ostateczna decyzja ma zapaść o 11.
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 05 gru 2010, 12:53
nieobecnośc Titusa to raczej wzmocnienie Sunderlanduwalen92 pisze:co myślicie? martwi mnie jedynie sunderland, zagrają bez brambel'a i turnera
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 05 gru 2010, 16:19
Widzicie co tam się dzieje? Najpierw Saw i Gameiro ścigali się kto strzeli więcej, a teraz jest wymiana ciosów. Na razie 4:3 dla Lillebartbuks pisze:Kuźwa, bo mi tylko to zostało na kuponie...
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 05 gru 2010, 16:52
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 05 gru 2010, 16:54
no szkoda. śnieg uprzykrza życie wszystkim.emdżej pisze:Mecz odwołany.KajoFC pisze:Venlo - Roda - remis= zwrot 2
KajoFC

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 05 gru 2010, 17:32
Dziękiemdżej pisze:bartbuks - no to gratulacje![]()

Przy 4:3 wkurwiłem się i poszedłem poszusować na górce na Moczydle. Wytrzymałem 45 min i przyszedłem sprawdzić wynik.KajoFC pisze:Niezły festiwal goli zaprezentowało Lille 6-3 !!
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 05 gru 2010, 17:55
Aker

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 05 gru 2010, 20:49
Tzn ja też mam internet w telefonie, ale w piątek plus zrobił mi suprise i do jutra mam zablokowany telefon. Otóż mam go na firmę, więc zbiorcza faktura przychodzi do domu rodziców. Kompletnie o niej zapomniałem, ojciec też i w piątek przyszedł mi sms, że jeżeli do soboty nie zapłacę to mi zablokują. No i znając już z smsa kwotę, wszedłem na konto i przelałem pieniądze. Niestety do północy ich nie zaksięgowano w Plusie i do jutra rana mam odcięty telAker pisze:bartbuks polecam kupić pakiet internetu do telefonu, ja kupuje sobie co miesiac za 6 zł pakiet 125 mb do plusa i mam wyniki na bierząco pod ręką, ale także forum pilka.pl czy tez wiadomosci ogolnie
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 05 gru 2010, 20:55
Ogólnie weekend na plusemdżej pisze:PSG - Brest 1
Twente - De Graafschap 1
PSV - Heracles 1
Lille - Lorient 1
Groningen - Vitesse 1
I drugi kupon:
Norymberga - Borussia D. 2
Wolfsburg - Werder 1
emdżej
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited