Post Wyświetl pojedynczy post autor: Alkoholiko » 09 kwie 2005, 13:51
Alkoholiko
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 09 kwie 2005, 14:04
Uchi_UfFy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tardelli » 09 kwie 2005, 14:16
Tardelli

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 09 kwie 2005, 14:17
Salomon Kalou odmówił gry w reprezentacji Wybrzeza Kości Słoniowej, w najbliższym czasie ma dostać holenderskie obywatelstwo i prawdobodobnie zostanie powołany do reprezentacj pomarańczowychUchi_UfFy pisze:Zapomniałeś jeszcze o Salomonie Kalou z Feyenoordu, napastnik, lat 20.Jest wielkim talentem, tylko chyba jeszcze nie zagrał w reprezentacji.
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 09 kwie 2005, 14:24
piotrek256 pisze:Salomon Kalou odmówił gry w reprezentacji Wybrzeza Kości Słoniowej, w najbliższym czasie ma dostać holenderskie obywatelstwo i prawdobodobnie zostanie powołany do reprezentacj pomarańczowychUchi_UfFy pisze:Zapomniałeś jeszcze o Salomonie Kalou z Feyenoordu, napastnik, lat 20.Jest wielkim talentem, tylko chyba jeszcze nie zagrał w reprezentacji.
Uchi_UfFy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Alkoholiko » 09 kwie 2005, 14:53
on już zagrał dla Włochów!!Tardelli pisze:...
Christian Manfredini - Lazio Rzym
....
Alkoholiko
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tardelli » 09 kwie 2005, 15:07
Wiesz co specjalnie sprawdzałem i NIE zagrał. Może chodzi Ci o innego gracza pochodzenia afrykańskiego - Liverani'ego?Alkoholiko pisze:on już zagrał dla Włochów!!Tardelli pisze:...
....
Tardelli
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 09 kwie 2005, 15:07
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Alkoholiko » 09 kwie 2005, 15:15
moze i nie zagrał - ale byłem pewny ze zagrał!Tardelli pisze:Wiesz co specjalnie sprawdzałem i NIE zagrał. Może chodzi Ci o innego gracza pochodzenia afrykańskiego - Liverani'ego?Alkoholiko pisze:on już zagrał dla Włochów!!Tardelli pisze:...
....
Alkoholiko
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 09 kwie 2005, 15:32
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 09 kwie 2005, 18:58
mathiasek12
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 09 kwie 2005, 19:15
Anka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tardelli » 09 kwie 2005, 19:20
Manfredini urodził się we Włoszech, ale ma także obywatelstwo WKS. Jest wychowankiem Juventusu, ale wypromował się pare lat temu w Chievo Werona. Jest on graczem uniwersalnym, może grać na prawym i lewym skrzydle. Uważam, że piłkarz ten bardzo przydałby się reprezentacji, gdzie mógłby centrować piłki na głowę Drogby.Alkoholiko pisze:moze i nie zagrał - ale byłem pewny ze zagrał!Tardelli pisze:Wiesz co specjalnie sprawdzałem i NIE zagrał. Może chodzi Ci o innego gracza pochodzenia afrykańskiego - Liverani'ego?Alkoholiko pisze:
on już zagrał dla Włochów!!
pozatym on raczej nie dostanie powołania z WKS bo on nie ma chyba obywatelstwa.....chyba sie juz we Włoszech urodził! Nie wiem! w reprezentacji WKS nie gra napewno!
Tardelli
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 08 paź 2005, 19:22
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 09 paź 2005, 19:42
snake
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio