Manchester United (zbiorczy) (cz.2) - Strona 488

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Eryka ten Haga należy:

Zwolnić
5
20%
Wypie****
11
44%
Wywieźć na taczkach
9
36%
Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 01 gru 2010, 0:08

Problem jednak w tym, ze on nigdy nie prezentowal odpowiedniego poziomu, wiec nie ma do czego wracac.

Radze go jak najszybciej sprzedac, poki jakies Stoke go jeszcze chce.

A teraz ide spac, bo rano trzeba wstac do pracy.

Pozdrawiam wszystkich fanow Czerwonych Diablow!

Dobranoc

Etus2
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 01 gru 2010, 0:10

przeciez slychac w tle jak ktos krzyczy "OSZI DAWAJ WRZUTE" no to wrzucił :<

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 01 gru 2010, 0:24

Mistyk widze ma swoje piekne dni, najpierw popijawa po derbach europy....ale to nic dopiero dzisaj ma radoche ,MU przegrało 1 mecz w sezonie... :rotfl:

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 01 gru 2010, 0:32

Myśle, iż Obertan dostał już chyba wystarczająco dużo szans żeby go sprzedać, ponoć nawet Bayern go chce :lol:
Chętnie bym spotkał tego kogoś kto wymyśla takie plotki, bo one już nawet nie są śmieszne a co najwyżej żenujące. Ostatnio słyszałem też coś o tym, że United chce Lahma i Schweinsteigera, gdzie tego drugiego za 12 mln funtów. Generalnie śmiechu warte wszystkie te plotki, poziom podobny do komentarzu Hajty na Eurosporcie.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 01 gru 2010, 0:49

Mnie ciekawi czy Tosic gra obecnie lepiej od Obertana bo jak go widzialem w Bundeslidze to grał ladnie..

Cieszy mnie gra Smalinga,dobrze czyta gre,dobrze sie ustawa, swietny w przepychankach....w powietrzu juz teraz jest znakmity, co dzisaj wygrał za głowke :shock: , 2 pietro i to z takim impetem-brawo.
Cieszy mnie dobry mecz Andiego ale on zawsze dobrze grał z Carling, martwi mnie za to slaba gra Fletchera...nie nie jest ten sam zawodnik co sezon temu.....

Gdzies czytalem ze Young jest do kupienia w styczniu ze dobra kase...naprawde bym się nie zatanawiał, jesli Naniemu(odpukac) coś sie stanie to lezymy i kwiczymy..

Awatar użytkownika
majer13
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 53

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 01 gru 2010, 10:02

MGiggs pisze:nie nie jest ten sam zawodnik co sezon temu.....
Na szczęście jest jeszcze Carrick który jest w formie i na dzień dzisiejszy nasz środek powinni tworzyć Anderson i Carrick właśnie.
mistyk pisze:Problem jednak w tym, ze on nigdy nie prezentowal odpowiedniego poziomu, wiec nie ma do czego wracac.
Tak dlatego Ferguson postawił na niego a nie na Pique :roll: Evans nigdy nie prezentował odpowiedniego poziomu - mistyk nie wiem czy jesteś żałosny czy gul Ci skacze z powodu tego iż United przegrali pierwszy mecz w sezonie :roll:

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 60

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 01 gru 2010, 13:55

No WH wygrało dość wysoko nie spodziewałem się tego prawdę mówiąc, ale to chyba tylko korzyść dla takiego klubu jak MU gdyż będą się mogli skupić na trochę ważniejszych priorytetach niż Puchar Pocieszenia.

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 01 gru 2010, 14:20

Raptem 3 mecze więcej. Takie samo tłumaczenie zawsze było w Arsenalu- Wenger wystawiał słabszy skład, żeby reszta odpoczęła, bo "są ważniejsze mecze". I co? gówno z tego. Chelsea grała silnym składem, MU także, a przecież walczyliście na wszystkich frontach...

W ogóle zwycięstwo WHU jest dla mnie zaskoczeniem, do tego jeszcze tak wysokie... Oglądałem bramki i nie wiem czego jest taka nagonka na Evansa. Przy pierwszej bramce Carltona nie wyskoczył, ale szanse miał i tak znikome. No przy drugiej trochę dramat, bo Cole z łatwością się obrócił z piłka i strzelił, ale imo tragedii nie ma. Brak ogrania- to wszystko. Potencjał ma i ogarnie się.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 01 gru 2010, 14:26

Przy 1 bramce Cola był zle ustawiony, przy 2 wiadomo, dodatkowo był bardzo niepewny i znowu bramkarz ratował mu tylek , bo znowu zle obliczyl wyjscie bramkarza, podbnie było w Glasgow.
Z Blackubern wchodzi przy stanie 7-0 gra bardzo niepewnie, dodatkowo nawet nie wyskakuje do Samby.O innych jego błedach z sezonu nawet nie będe pisał, przypomne ze 2 sezony temu grał czasami lepiej od Vidica i Rio a teraz jest gorszy od Browna i daleko za Smallingiem.

Awatar użytkownika
Fishbone
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 28
Kibicuję: GKS Katowice

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 01 gru 2010, 17:07

Według mnie jest to efekt mieszanie w składzie non stop a pierwsza porażka musiała kiedyś przyjść. Nie rozumiem tylko, dlaczego Sir Alex Ferguson w tym składzie tak "majstruje". Ma bardzo liczny skład, więc niech gra żelazną drużyną, jak wypadnie pojedynczy zawodnik, to kadra na tyle szeroka, że jest od zaraz równorzędny zawodnik. Tomasz Kuszczak niepotrzebnie gada cały czas o tym pierwszym składzie, bo wczoraj Edwin Van Der Sar przynajmniej 2 bramki Kuszczaka by obronił. Według mnie jak jest taki ambitny, to niech odjedzie do innego klubu, bo na Old Trafford nigdy nie będzie podstawowym bramkarzem.

Awatar użytkownika
Bassu
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 682
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 01 gru 2010, 17:43

Z całym szacunkiem do Barcelony, która zagrała kosmiczny mecz i wbiła mnie swoją grą w ziemię, pragnę zaznaczyć że Mou to nie byle kto i podpisuję się, że trzeba mu oddać szacunek. Kwestia tego czy lubię Real czy nie, nie ma nic do znaczenia. Chodzi mi tylko o to, że jeżeli już ktoś wydaje pieniądze na kosmicznie drogich zawodników, to Jose jest kimś, kto weźmie bata i pogoni tych tytanów futbolu do pracy. Nie wierzę, że Real odpuścił ten mecz. Barcelona po prostu wykorzystała każdy błąd rywala i stąd ten wynik. Ale coś mi mówi, że drugiego takiego meczu już nie zobaczymy. Wydawało się, że Mou przyjechał przetestować cały arsenał Barcy i wystawił jej Real na pożarcie idąc w myśl zasady - cel uświęca środki. Teraz będzie cisza, ale z ciekawością zobaczę kolejny mecz obu ekip.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 01 gru 2010, 19:46

ja tam do Tomka pretensji nie mam, mogl obronić jedynie 3 gola moim skromnym zdaniem.1 gol be szans, 2 zupełnie bez szans, 3 pisałem,4 juz tak nie pamiętam ale chyba tez nie było łatwo. Obronił 1 genialny strzał Obiny( fajny zawodnik) oraz uratował dupe Evansowi. Naprawde mi go troszke szkoda...

Za to Green :rotfl: zrobił to samo co bramkarz PSG z Lyonem tylko mial takiego farta że za mocno trafił w Machede 8)
Tomek powinien i poprostu grać, nie zrobił postępu w grze przez te pare lat.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 01 gru 2010, 19:56

MGiggs pisze:Obronił 1 genialny strzał Obiny( fajny zawodnik)
jeszcze do niedawna (kolejka, dwie do tyłu :think: ) był piłkarzem z największą iloscią strzałów, który jeszcze gola nie zdobył. Wczoraj ponoć geniany z 4 asystami i nieuznaną bramką. Ciekawe co dalej będzie pokazywał.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 03 gru 2010, 17:31

http://www.manutd.com/en/News-And-Featu ... l-game-off

Mecz przełożony, co mnie cieszy gdyż będziemy wypoczęci na Valencie Arsenal oraz Chelsea, a gra na takiej murawie to masakra dla zdrowia zawodnikow, martwi mnie jednak termin tego meczu bo znajac FA wpierdzili nam ten mecz między boixng day, ewentualnie przed 1 stycznie kiedy gramy z WBA...

Awatar użytkownika
VADER
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: VADER » 06 gru 2010, 12:10

Stało się to czego od jakiegoś czasu wielu kibiców się spodziewało. Tomasz Kuszczak nie będzie dłużej reprezentował barw Manchesteru United. Polak dostał zgodę od klubu na odejście po tym sezonie. Kuszczak, który przez wiele lat był zmiennikiem Van der Sara łudził się, że jak Holender zawiesi buty na kołku, to on wskoczy do bramki. Tak się jednak nie stanie. Na Old Trafford trafi Anders Lindegaard, a polskiemu golkiperowi dano zgodę na zmianę klubu. Kuszczak ma oferty z Premier League, a także Serie A. Czas ku temu najwyższy. Jeśli Tomek naprawdę chce się jeszcze rozwinąć piłkarsko i być poważnie brany pod uwagę jako golkiper naszej kadry na Euro 2012 to MUSI stać w bramce i grać, a nie tylko zbijać bąki i łapać kasę na konto. Póki co chłopak który miał przed sobą wielką karierę teraz stoi w miejscu. Oby w styczniu jednak przestał się łudzić iż dostanie jeszcze szanse gry w United i pokazał, że ma jaja zmieniając otoczenie i aby coś udowodnić wszystkim niedowiarkom którzy Go nigdy nie szanowali i szydzili z niego.

ZAPRASZAM SERDECZNIE NA MOJEGO BLOGA

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”