Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 09 gru 2010, 20:43
myhalek_acm

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 09 gru 2010, 20:47
Można zrozumieć kontuzje Mathieu który i tak miał zagrać natomiast jak tu się nie wkurwić gdy wypada w tak mało istotnym meczu nasz najlepszy obrońcaNajgorsze w tym wszystkim sa te kontuzje Thiago i Mathieu , moze to byc naprawde przykre w skutkach , jeszcze tylko brakuje zeby wypadl Zlatan , to bedziemy w czarnej dupie.
gilardino11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 09 gru 2010, 21:08
myhalek_acm

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 09 gru 2010, 21:54
Media spekulują nawet o końcu sezonu dla Silvy. Nie wydaje mi się, żeby było tak źle, ale pewne wydaje się być, że zabraknie go do końca roku, wyjechał do Brazylii na badania.Jeżeli zabraknie go w meczu z Romą po każdym błędzie linii defensywy każdy kibic Milanu przypomni sobie jak nasz Mister inteligentnie spierdolił sprawę
Również tego nie rozumiem, przed sezonem liczyłem, że będzie solidnym zmiennikiem dla Nesty i numerem trzy na środku. Ale nie, trzeba było dokoptować dwóch kolejnych obrońców, żeby Albertazzi (pierwszy od lat obrońca z primavery, w którym można widzieć solidnego członka pierwszej drużyny) i Onyewu wylecieli z kadry meczowej nawet.udowadnial w reprezentacji niejeden raz ze potrafi grac na bardzo wysokim poziomie ,a przeciez ten koles nie zagral ani minuty ,wiec cos tu jest nie tak
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 10 gru 2010, 17:46
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 10 gru 2010, 17:55
Onyewu nie został zgłoszony nawet do rozgrywek. Co do Greka i Albertazziego masz rację.Onyewu i Papasthopoulos aż się prosili, żeby zagrać w takim meczu.
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jordan20 » 10 gru 2010, 18:23
jordan20
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 10 gru 2010, 18:29
Oddaliśmy za niego połówki kart Zigoniego, Strassera i Odumadiego. Nie wiem czy dotego doszło coś kasy. Chyba nikt w kontekście Greka nie widział gracza pierwszego składu. Miałbyć solidnym zmiennikiem, który ciągle się uczy.Papasthopoulos jest TYLKO wypozyczony czy (niestety) wykupiony na stale ? bo jesli to drugie to juz dzis wiadomo ,ze milan utopil 7 mnl na pilkarskiego smiecia
taki "bonera 2"- slaby na srodku obrony, nieznacznie lepszy na boku
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 10 gru 2010, 18:44
Nikt nie wie, czy jest słaby na boku, bo tam nie grał - lepszy zdaniem Allegriego był tam Bonera, który we wrześniu był naszym najlepszym prawym obrońcą, a w kwestii oceny pojedynczych piłkarzy trenerowi ufam.taki "bonera 2"- slaby na srodku obrony, nieznacznie lepszy na boku
Nie wydaje mi się.-na srodku jest tez raczej za wolny,
Bo jest młodziutki, nabierze ogłady jeszcze.nie umie tak czytac gry jak nesta,
Grał tam na skrzydle większość sezonu, więc ocena jego gry jest na dzień dzisiejszy niemożliwa, bo to nominalny prawy obrońca, mądrzejsi będziemy na koniec roku.druga kwestia-jak w genoi radzi sobie rafinha (laczony kiedys z milanem w kontekscie prawej obrony) ?
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 10 gru 2010, 18:47
la gazzetta dello sport: 6,13druga kwestia-jak w genoi radzi sobie rafinha (laczony kiedys z milanem w kontekscie prawej obrony) ?
jaka ma srednia not z lgds ?
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 10 gru 2010, 19:31
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 10 gru 2010, 19:57
Dlaczego tak sądzisz?Myslalem,ze Sokratis jest na Twojej czarnej liscie Wilmore
Od Zigoniego O WIELE LEPIEJ prezentuje się moim zdaniem Strasser. Obaj mają szansę w przyszłości być naprawdę solidnymi piłkarzami w lidze, choć (ocena na czerwiec 2010, bo wtedy obu oceniałem naraz) Strasser jest dla mnie bardziej dojrzały i na wyższym stopniu wtajemniczenia piłkarskiego, zwłaszcza atletyczne przygotowanie daje mu duży atut, bo Zigoni jest dla mnie trochę... Pokraczny, brak mu koordynacji, przez co nie zawsze wykorzystuje niezłą technikę i warunki fizyczne.conajmniej jeden z nich powinien raczej 'wypalic'. Mam na mysli Zigoniego.
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 11 gru 2010, 1:02
Nie zrozum mnie zle. Tekst o czarnej liscie byl oczywiscie zartem. Bardzo szanuje Twoje pilkarskie zdanie oraz wiedze,ale zauwazylem,ze do niektorych zawodnikow jestes delikatnie mowiac uprzedzony. Ze wspomne tylko RvN...Dlaczego tak sądzisz?
Jezeli ktos uwazal,ze Papa przyjdzie i z miejsca zastapi Neste to gratulujePrzykładem jest Grek - niczym mnie dotychczas nie zachwycił, wręcz przeciwnie - popełnił kilka błędów dość rażących, jak na jego cenę. Jest dobrym przykładem tego, jak mecze sparingowe nic nie znaczą - po tych spotkaniach (w których chłopak taktycznie był STRASZNY, ale do tego trzeba wyczulonego oka, ale to wina jego wieku i zmiany systemu gry) widziałem dziesiątki czy setki komentarzy hurraoptymistycznych pod jego adresem, zdaniem kibiców miał zastąpić Nestę już w tym sezonie i w ogóle złota piłka za rok jego. Tymczasem chłopak zagrał parę niezłych meczów, ale wyróżniał się raczej na tle przeciętnych przeciwników, a gdy przyszło co do czego - Cesena zrobiła z niego wiatrak.
Zigoniego znam jedynie z legend,dobrych opinii i meczu Primavery z Palermo,ktory jakis dobry czlowiek wstawil na MaxXed FF. W Genoi nie gra w ogole,wiec ciezko cokolwiek o nim w chwili obecnej powiedziec,chociaz wierze Ci,bo na pewno w i Strassera,i Gianmarco widziales w akcji duzo czesciej niz ja. A jak juz tu pisze to zapytam: nie wiecie gdzie mozna sciagnac/obejrzec cale mecze lub chociazby skroty Campionato PrimaveraOd Zigoniego O WIELE LEPIEJ prezentuje się moim zdaniem Strasser.
Tak jak napisalem. 7 mln ok,7 + 3 mniej okNawet jednak za cenę duetu Zigoni-Strasser +7 milionów wydaje mi się, że Sokratis był przepłacony.
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 11 gru 2010, 11:52
Ruuda? Strasznie go cenię i w momencie, gdy odchodził z ManU, liczyłem na jego transfer do Milanu.Ze wspomne tylko RvN...
Niegdyś Mates podrzucił tu ten link:A jak juz tu pisze to zapytam: nie wiecie gdzie mozna sciagnac/obejrzec cale mecze lub chociazby skroty Campionato Primavera
Z tej kadry wylecą na mecz Roma, Montelongo i ktoś z duetu Strasser-Merkel, raczej Strasser, bo Merkel zagrał z Ajaxem nieźle, cieszy się zaufaniem Allegriego. Składu nie ma co roztrząsać, bo zagadki są trzy - kto na bok obrony (z trójki Antonini, Zambrotta i Abate), kto na środek (Yepes czy Bonera, Grek raczej wypadł z rywalizacji) i kto na ofensywnego pomocnika (Seedorf lub Boateng). Pirlo ma raczej pewny skład.Ecco la lista dei 21 convocati rossoneri per la trasferta di Bologna:
Abbiati, Amelia, Roma, Abate, Antonini, Bonera, Montelongo, Nesta, Papastathopoulos, Zambrotta, Yepes, Ambrosini, Boateng, Gattuso, Merkel, Pirlo, Seedorf, Strasser, Ibrahimovic, Robinho, Ronaldinho.
Indisponibili: Thiago Silva, Flamini, Inzaghi, Pato.
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przemo1955 » 11 gru 2010, 14:46
Przemo1955
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio