Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 11 gru 2010, 17:29
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przemo1955 » 11 gru 2010, 17:41
Przemo1955
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 11 gru 2010, 21:19
Dawno nie mieliśmy dobrego trenera za granicą ; )bartbuks pisze:Probierz
kaczy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: moja_stopa » 11 gru 2010, 22:01
ał.bartbuks pisze:Dla mnie zatrudnienie Bakero to ewidentny strzał w stopę.
moja_stopa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 11 gru 2010, 23:04
Mi się podoba w Probierzu to, że nie ugina się pod presją zawodników. Część polskich trenerów ma problem z tym, że w pewnym momencie zapala im się lampka, która informuje ich o tym, że jak nie pójdą z falą to kopacze ich zwolnią. Probierz stosuje rotację i co najważniejsze ma w tej kwestii nosa. Ciekaw jestem tylko jednej rzeczy - jak poradziłby sobie w znacznie bardziej medialnym klubie, gdzie presja jest o wiele większa.kaczy pisze:Dawno nie mieliśmy dobrego trenera za granicą ; )
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: VADER » 14 gru 2010, 11:36
VADER
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 15 gru 2010, 12:39
Sammyy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: VADER » 27 gru 2010, 10:30
VADER
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 08 sty 2011, 11:05
I na co to? Wyjazd do USA na nic nieważne mecze tydzień przed startem ligi. Inteligentne jak nie wiem co.Reprezentacja Polski B weźmie udział w turniej Green Soccer Bowl, który w dniach 12-20 lutego odbędzie się w Detroit i Dallas. Patronatem tych rozgrywek będzie prezydent Stanów Zjednoczonych Barack Obama.
Polacy mają zagrać z Irakiem, Nigerią i Libanem. W drugiej grupie są Bośnia i Hercegowina, Egipt, Kenia oraz Meksyk. Impreza nie będzie rozgrywana w oficjalnych terminach FIFA. Takie mecze będą odbywać się 9 lutego. Wtedy Polska zagra z Norwegią, a np. Egipt w Kairze ma zmierzyć się z USA czy Meksyk w amerykańskiej Atlancie z Bośnią.
Amerykanie reklamują turniej jako mecze pierwszych reprezentacji narodowych. - Nie wiem dlaczego. Zgłosiliśmy przyjazd reprezentacji B - mówi trener Stefan Majewski. - W szerokiej kadrze na turniej znajduje się 35 zawodników. Ostateczny skład podamy 20 stycznia - dodaje Majewski.
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 25 sty 2011, 16:23
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 25 sty 2011, 16:29
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 25 sty 2011, 16:43
petrdcm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 25 sty 2011, 16:46
http://sport.interia.pl/euro-2012/news/ ... ca,1587692Nie będę oszukiwał 40 milionów Polaków! Już nigdy nie powołam piłkarzy, którzy chcą grać na swoich warunkach w kadrze. Nie ma takiej możliwości. To moja mama zmawia różaniec w intencji reprezentacji Polski, a ktoś sobie będzie bimbał? Ludzie wydają ciężko zarobione pieniądze, aby kibicować drużynie narodowej, a ktoś sobie kpiny urządza? Woli się nachlać?
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 25 sty 2011, 16:51
petrdcm

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 25 sty 2011, 19:11
Magnum
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio