Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 10 gru 2010, 19:05
ddemon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 10 gru 2010, 21:58
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 10 gru 2010, 22:55
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 11 gru 2010, 0:24
Tłumaczenie oczywiście autorstwa grintx z fcblog.pl. Była jeszcze fotka dania, ale słaba więc nie wklejamPique: Cesc! Puyol i ja czekamy aż coś powiesz! Oooooh!
Cesc: Cześć koledzy! Nie zaprosiliście mnie na obiad? Ooooh z Londynu
Puyol do Ceska: Wiedz, że nam ciebie brakuje, przyjacielu...! Buziaczki ooooh!
Pique: Ooooh! haha! Cesc i Puyol, musimy się umówić na dobry obiad, tylko nie u Puyola w domu, bo on nie ma nawet żałosnego jogurtu!
Cesc do Pique: Jak ostatnim razem nocowałem u Puyola, nie tylko nie miał nic w lodówce, ale nie miał nawet mebli!
Pique do Ceska: Oooh! Bo dom Puyola jest jak Sagrada Familia... Wygląda jakby niewiele brakowało, ale wciąż jest niedokończony. Haha!
Puyol do Pique: Kolację dla ciebie mam już gotową, nie spóźnij się, bo wystygnie
Puyol do Ceska: A to jest danie dla Ceska. Jak się spóźnicie, dam je psu.
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 11 gru 2010, 0:36
Raczej chodzi mu o to, ze te 3 banki dostajecie dodatkowo za ten mecz w Katarze. Bienias zapewne sadzi, ze bez rozgrywania tej pokazowki dostalibyscie mniej, a tak to macie kilka mln ekstra od Arabow.Mentor pisze:O co chodzi z tą pokazówką w Katarze Bienias? My mamy za nią płacić?
arek_ahig

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 11 gru 2010, 0:43
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Inferno » 11 gru 2010, 0:45
A ile dostaniecie za coroczne tournee po sezonie po różnych Uzbekistanach i innych Koreach Północnych? No chyba, że te zgrupowania mają jedynie na celu podnoszenie umiejętności sportowych i sprawdzenie się z najlepszymi zespołami świata, jak to przepraszam...Bienias pisze:MGiggs tak jak pisalem wczesniej realnie z kontraktu mamy 27 baniek ( na 3 wyliczam pokazowke w katarze). To duzo? Wy macie ok 25, Real rowniez wiec nasza suma nie jest jakas wybitna.
Inferno
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 11 gru 2010, 0:49
Proste. Ma bogatych darczyncow/sponsorow (czyt. szejkow), ktorzy loza na jej reklame.Magnum pisze:moze mi ktos lopatologicznie wytlumaczyc jak organizacja non-profit moze sobie pozwolic na placenie 30 milionow rocznie za reklame? nie potrafie tego pojac, to non-profit to jakas sciema musi byc albo przykrywka. cholera wie
arek_ahig
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 11 gru 2010, 14:37
Mentor pisze:
O co chodzi z tą pokazówką w Katarze Bienias? My mamy za nią płacić?
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 12 gru 2010, 20:38
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: gruchalbn » 12 gru 2010, 20:43
gruchalbn
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Keres » 12 gru 2010, 23:07
Gdzie Ty chcesz je wywozić?gruchalbn pisze:Miejmy nadzieję że obejrzymy ciekawe widowisko, wywieziemy 3oczka i na zero z tyłu
Keres
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 12 gru 2010, 23:11
Z Messim to sobie wręcz w dziada zagrali z obroną Sociedad. Nie wspomnę już o tym jak Leo biegł w poprzek pola karnego przed nosem czterech obrońców. Mecz od początku do końca pod dyktando Barcelony. Rywale dzisiaj zagrali rolę statystów i generalnie nie ma co tego meczu długo wspominać, bo łatwo te punkty przyszły Barcelonie.FCB keres pisze:Na szczęście odkupił swojego kiksa super akcją z Messim.
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 12 gru 2010, 23:25
MGiggs
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio