Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 14 gru 2010, 19:46
BarcaQzYN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 14 gru 2010, 20:49
Widzialem oryginal w Barcelonie. Wzialem do reki obejrzalem z zewnatrz i wewnatrz a potem odlozylem. Polskie wydanie z checia przeczytam.Właśnie wyczytałem, że premiera w Polsce planowana jest na dziś, ale może ktoś miał styczność z oryginałem
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 14 gru 2010, 21:21
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 15 gru 2010, 14:27
BarcaQzYN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Premo » 15 gru 2010, 15:33
Premo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Keres » 15 gru 2010, 15:41
Keres

Post Wyświetl pojedynczy post autor: stary rupieć » 15 gru 2010, 16:04
Ja czytałem. Iniesta w jednym z rozdziałów pisze, że po meczu na Stamford Bridge (1-1) miał ogromnego kaca moralnego i otwarcie przyznaje, że gdyby mógł cofnąć czas to strzeliłby tak, aby nie zdobyć gola bo to Chelsea zasłużyła w tamtym meczu na awans.bartbuks pisze:Pytanie do kibiców Barcy. Czytał ktoś z was tą pozycję?Właśnie wyczytałem, że premiera w Polsce planowana jest na dziś, ale może ktoś miał styczność z oryginałemAutor: Andrés Iniesta
Tytuł oryginału: Un año en el paraíso. Mi diario del triplete.
Tytuł polski: Rok w raju
Wydanie oryginalne: 2009
Wydanie polskie: grudzień 2010
stary rupieć
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 15 gru 2010, 17:12
Jakby miał ktoś tą książkę w formacie pdf to proszę zapodać linkabartbuks pisze:Pytanie do kibiców Barcy. Czytał ktoś z was tą pozycję?Właśnie wyczytałem, że premiera w Polsce planowana jest na dziś, ale może ktoś miał styczność z oryginałemAutor: Andrés Iniesta
Tytuł oryginału: Un año en el paraíso. Mi diario del triplete.
Tytuł polski: Rok w raju
Wydanie oryginalne: 2009
Wydanie polskie: grudzień 2010
Wierzysz w to?stary rupieć pisze:Ja czytałem. Iniesta w jednym z rozdziałów pisze, że po meczu na Stamford Bridge (1-1) miał ogromnego kaca moralnego i otwarcie przyznaje, że gdyby mógł cofnąć czas to strzeliłby tak, aby nie zdobyć gola bo to Chelsea zasłużyła w tamtym meczu na awans.
Slim91

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 15 gru 2010, 17:22
Marco Van Basten
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ulynif » 15 gru 2010, 17:39
ulynif

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 15 gru 2010, 17:45
stary rupieć pisze:Ja czytałem. Iniesta w jednym z rozdziałów pisze, że po meczu na Stamford Bridge (1-1) miał ogromnego kaca moralnego i otwarcie przyznaje, że gdyby mógł cofnąć czas to strzeliłby tak, aby nie zdobyć gola bo to Chelsea zasłużyła w tamtym meczu na awans.
Jeżeli to prawda i jest tam coś takiego, to raczej nie będę sobie nią zawracał głowy. Choć mam nadzieję, że autor nie spieprzył książki (kto tak naprawdę ją pisał, bo nie wierzę, że Andres). Muszę powiedzieć kumplowi, aby kupił sobie, to pożyczęMarco_Van_Basten pisze:To nic więcej jak tani chwyt marketingowy, mający na celu złapać naiwnych kibiców za serce
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 15 gru 2010, 18:22
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MeToYou » 15 gru 2010, 18:49
Mentor już wrzucał link z tego skandalicznego zajściafieldy pisze:
a ci znów te koszulki wciskają - w kilku chłopa ją okrążyli i dawaj
MeToYou
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 16 gru 2010, 9:44
MeToYou pisze:Alleke niech się cieszy, że jej dali koszulke bez drzewa.
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 16 gru 2010, 9:52
Sądzę, że nie masz co się stresować. Podobna sytuacja jak z Villą. Chelsea biadoliła coś przez 2 lata, nawet składała oferty, lecz Villa szybko sprowadził na ziemię wszystkich zainteresowanych. Oznajmił, że nie ma zamiaru opuszczać Primera Division i kwestią czasu było to, że trafi do Barcy. Andres chyba nie jest typem "ile mam na koncie", więc raczej nie porwie się na hajs. Z drugiej strony pamiętaj, że Sandro za jakiś czas może nie być, a Iniesta jak będzie chciał i będzie w formie, to może pograć w Barcelonie ok 8 lat. Co jeszcze warto zauważyć? Czy Wasz prezydent byłby takim idiotą i narażał się kibicom? Rozumiem sprzedać Bojana, Keitę, Alvesa, bądź nawet Villę, ale Iniestę? Przecież to jest przystawienie sobie lufy do skroni.Mentor pisze:Cieszmy się Andresem póki u nas gra bo jeżeli City rzeczywiście zaoferowało/zaoferuje 100 mln to Sandro się zgodzi. Mam nadzieję, że Iniesta nie poczuje się niechciany.
bartbuks
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio