Liverpool (zbiorczy) - Strona 228

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Re: Liverpool (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 15 gru 2010, 23:52

Dr.Football1 pisze:Po raz drugi w tym sezonie Utrecht nie traci bramki na wyjezdzie... Co ciekawe w Eredivisie ta sztuka jeszcze im sie nie udala :lol:
To tylko potwierdza jak słabym trenerem jest Hodgson.

Kilka ciekawych statystyk z meczu:
  • Liverpool 0:0 Utrecht

2 Strzały celne 3
    3 Strzały niecelne 3
    3 Rzuty rożne 5
    78% Skuteczność podań 80%
    47% Posiadanie piłki 53%

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 16 gru 2010, 11:03

ja głupi myślałem że będą chcieli się zrehabilitować za porażkę ze Srokami, a Roy po raz kolejny wypiął się na kibiców - ponoć komplet był i wystawił głębokie rezerwy. Ktoś wie czemu Pacheco (czy jak to się pisze) nie grał od początku ?

Awatar użytkownika
moja_stopa
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: moja_stopa » 16 gru 2010, 15:29

Roy go nie lubi? a może jest słaby? Eccleston miażdży :|

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 16 gru 2010, 16:27

Był komplet, bo dzieci do lat 17 miały darmowe wejście (swoją drogą, niejedno dziecko musiało się mocno wkurwić, bo Roy powiedział w wywiadzie przed meczem, że Torres i Reina zagrają, a i tak posadził ich na ławce).

Z najświeższych transferowych informacji: Poulsen łączony z powrotem do Schalke!

gienio
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gienio » 16 gru 2010, 19:29

Daaaamian pisze:Był komplet, bo dzieci do lat 17 miały darmowe wejście (swoją drogą, niejedno dziecko musiało się mocno wkurwić, bo Roy powiedział w wywiadzie przed meczem, że Torres i Reina zagrają, a i tak posadził ich na ławce).

Z najświeższych transferowych informacji: Poulsen łączony z powrotem do Schalke!
A jaki byl sens wystawiania 1 skladu skoro awans byl juz pewny?
Jak nie daje pograc mlodym(rezerwom)to fala krytyki,jak dal im szanse to tez krytyka.A,ze gra byla taka marna to widac jaki mamy potencjal :!:
Jakby nie bylo zawsze jest zle,polskiego kibica nigdy nie zadowoli.

Nie chcialbym tu bronic Hodgsona bo trenerem jest najwyzej srednim ale wyciaganie wnioskow juz po kilku miesiacach uwazam za zbyt wczesne.
Roy bedzie rozliczony po sezonie i tego jestem pewien.Wlasciciele dobrze wiedza,ze sklad nie jest dosc silny na walke o top 4.
My mamy inne spojrzenie na pilke niz Anglicy i zwalniamy trenerow juz po 2-3 nieudanych meczach.Tam sa bardziej cierpliwi co czasami przynosi skutek w postaci sukcesow,innym razem jest lipa.

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 16 gru 2010, 20:29

gienio, skup się.

Gdzie w moim poprzednim poście widzisz krytykę pod adresem Roy'a? Napisałem jedynie, że dzieci, które miały darmowy wstęp na mecz, pewnie były wkurwione (chociaż słowo "rozczarowane" jednak lepiej tutaj pasuje), bo Torres i Reina, zgodnie z wypowiedzią Hodgsona, mieli zagrać od pierwszej minuty, a na boisko nie weszli nawet z ławki rezerwowych. Gdzie Ty tu widzisz jakąkolwiek krytykę?

Naucz się czytać ze zrozumieniem, a później pisz jak to ciężko zadowolić polskiego kibica.

Awatar użytkownika
moja_stopa
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: moja_stopa » 16 gru 2010, 20:51

Torres podobno nie zagrał zgodnie z zaleceniami klubowych medyków. co nie znaczy, że Roy nie gadał głupot przed meczem.

osobiście Roya skreśliłem. i jeśli ktoś mówi, że do rozliczenia jest po sezonie, to ok. ale ten sezon JUŻ jest stracony. z Fulham pewnie wygramy, po słabej grze, po zrywie w ciągu maksymalnie 45 minut. ale co z tego? pracuje z tą drużyną dobrych kilka miesięcy, a postępu nie widać. z Blackpool przecież już grać u siebie nie będziemy...

gienio
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gienio » 16 gru 2010, 21:37

Daaamian-ja jestem skupiony az za bardzo na naszym klubie :wink:
Po prostu napisalem posta,a niekoniecznie on byl skierowany do ciebie.Skoro cie urazil to sorry.
A wskazowki to mozesz dawac innym,ja nie potrzebuje!

I z polskim kibicem to prawda,tylko to temat na inne opowiadanie.

Awatar użytkownika
majer13
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 53

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 16 gru 2010, 21:51

moja_stopa pisze:osobiście Roya skreśliłem. i jeśli ktoś mówi, że do rozliczenia jest po sezonie, to ok. ale ten sezon JUŻ jest stracony.
Z tego co pamiętam to Mou z Interem w pierwszym sezonie też mocno męczyli :P

Liverpool ma duży potencjał, ma markę i zawodnicy nadal będą chcieli tu przychodzić. Dla mnie Roya nie można sk0reślać ,a przynajmniej nie w grudniu po południu. Według mnie takie samo zdanie mają szefowie klubu - gdyby chcieli go wywalić to już by to dawno zrobili ale mimo niepowodzeń Roy nadal jest trenerem ekipy z Anfield i do końca sezonu to się nie powinno zmienić .. No chyba że Liverpool zaczął by grać taką kaszanę że widmo spadku by w oczy zajrzało ale ten temat można wsadzić między bajki ;)

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 17 gru 2010, 0:59

Jest też taka opcja, że Roy na Anfield siedzi tylko dlatego, że w trakcie sezonu ciężko jest znaleźć nowego trenera (tym bardziej, że w tym przypadku chodzi o trenera z wyższej półki, bo kolejny wybawca Fulham tutaj niestety nie pomoże).

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 60

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 17 gru 2010, 6:36

Haha matka Paula Konchesky'ego :rotfl:

Obrazek

gienio
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gienio » 17 gru 2010, 19:00

Daaamian-jak wiemy wszyscy(a przynajmniej my fani Liverpoolu)Hodgson byl zatrudniany jeszcze przez poprzednich wlascicieli,gdzie w klubie panowal niezly bajzel :( Tak uwazam,ze Rafa zostawil nam niezly burdel,druzyna rozbita psychicznie i decyzja o jego zwolnieniu byla sluszna.
Zarzad zdecydowal sie na zatrudnienie angielskiego trenera co jak sie okazuje nioe bylo trafionym wyborem.Ja mialem watpliwosci co do niego kiedy wazyly sie losy Capello i pan Hodgson rozwazal podjecie pracy z reprezentacja Anglii.Owszem byl uznany managerem roku w PL ale i tak uwazam,ze najlepszym angielskim fachowcem jest Harry Redknapp.
Swoja droga to zadziwiajace,ze w tak pilkarskim kraju jak Anglia nie ma zdolnych mlodych trenerow.Czy my nie moglibysmy miec "swojego Guardioli"?
Takie wyniki ktore osiaga Hodgson to i Sammy Lee by mial,podejrzewam :wink: a w kasie pozostalo by te kilka baniek ktore musielismy zaplacic za wykupienie Roya z Fulham.
No ale oczywiscie Polak madry po szkodzie,ktoz to mogl przewidziec?
Nie ma jakos na rynku zbyt wielu atrakcyjnych nazwisk,jakos Frank Rijkaard z ktorym jestesmy laczeni mnie nie przekonuje.

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 22 gru 2010, 15:06

Obrazek

Kibice domagają się powrotu Rafy.

Wiloch
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wiloch » 22 gru 2010, 15:14

Nic dziwnego że chcą aby Benitez wrócił, w końcu z nim na czele jakoś szło, a teraz idzie im bardzo słabo, dziewiąte miejsce w tabeli to bardzo słabo jak na zespół jakim jest The Reds.

Pawel875
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 29

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 22 gru 2010, 15:35

Wiloch pisze:Nic dziwnego że chcą aby Benitez wrócił, w końcu z nim na czele jakoś szło, a teraz idzie im bardzo słabo, dziewiąte miejsce w tabeli to bardzo słabo jak na zespół jakim jest The Reds.
A dla mnie to jest właśnie dziwne. Czy przypadkiem kibice Liverpoolu nie chcieli odejścia Beniteza? To tak, jak bym ja miał bym się upominać spowrotem o Scolari'ego :lol:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”