Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 17 gru 2010, 22:34
BarcaQzYN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 17 gru 2010, 22:39
No to nie mam pojeciaBarcaQzYN pisze:Szczerze mówiąc na niewiele się to zdało, jedynie przestałem strzelać bramki...
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 17 gru 2010, 22:42
BarcaQzYN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 18 gru 2010, 13:54
BarcaQzYN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 21 gru 2010, 9:32
Slim91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 21 gru 2010, 11:47
Chyba od 4 poziomu rozgrywek w Anglii czyli od league 2.Mirek15 pisze:W której lidze można mieć siedmiu rezerwowych na ławce
Ja zawsze zaczynałem od League 2 i w przeciągu 9-11 sezonów wygrywałem Ligię Mistrzów. Grałem zawsze czwórką obrońców z wysuniętymi bocznymi, trójką DMów bardzo dobrych w odbiorze i potrafiących przykryć, chętnie wysokimi, przed nimi był rozgrywający, który musiał być kreatywny i dobrze rozdawać piłki, a przed nim dwóch jak najszybszych napastników. Nie musieli mieć super atrybutów, tylko szybkość i przyspieszenie. Grałem na rozgrywającego+ dużo bramek ze stałych fragmentów, mocno stawiałem na rzuty wolne i rożne. Dobrze gdyby któryś DM miał dobre uderzenie z dystansu, u niższych ligach angielskich taki np Marc Bidge-Wilkinson potrafił w moim zespole zdobyć ponad 15 bramek w sezonie spoza pola karnego. W FM 11 nie gram już w Anglii, a w Polsce, ale z FM 10 możesz popatrzeć jak wygląda Gilles Sunu z Arsenalu (do czwartej ligi szedł chętnie), zobacz wspomnianego Bridge'a, może Pallson z Liverpoolu by przyszedł, sprawdź ewentualnie Jerela Ifilla na obronę. Szczerze mówiąc nie bardzo już pamiętam początków. Pozdro!Mirek15 pisze:I tu pytanie jaką taktykę proponujecie Macie jakiś ciekawych grajków do tej ligi
BarcaQzYN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 21 gru 2010, 11:54
Zależy. Jak grasz na piracie to takie kwiatki mają miejsce. Z drugiej strony ja np grając w Premier League w 2 sezonie zdobyłem Aston Villą mistrzostwo, co też jest mało realistyczneBarcaQzYN pisze:Polska właśnie wygrała u mnie w FM mistrzostwa Europy 2012. W finale pokonała Holandię 3:0.
Jednak mało realistyczna gra:D
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 21 gru 2010, 11:58
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 21 gru 2010, 12:21
BarcaQzYN pisze:może Pallson z Liverpoolu by przyszedł
Ten gość jest już scoutem. Ale ściągam go do sztabu.BarcaQzYN pisze:Marc Bidge-Wilkinson
Slim91

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 21 gru 2010, 12:26
Wiesz to, że wygrywałeś nie musi mieć nic wspólnego z bugami na piratach. Pamiętaj, że np jak jedną rzecz ustawisz fantastycznie (Trening), a drugą fatalnie (np. stałe fragmenty gry), to i tak możesz np bronić się przed spadkiem, a jak wszystko zrobisz na ok, to możesz czesać(L)oczkerson pisze:ja w dwóch pierwszych sezonach wygrałem Lille wszystko co się tylko dało we Francji i Europie i teraz mnie zastanawia to co pisałeś o piratach
Inna sprawa, że oryginału nie kupuje bo po 2 sezonach już się znudziłem i gry nie odpalam od tygodni...
chyba wyrosłem z FM'a
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 21 gru 2010, 12:32
ja zazwyczaj ściągam pirata żeby się przekonać czy mi się podoba. 08 np. mnie rozczarowała i zostałem przy 07 gdzie miałem rozpoczętą jedną świetną rozgrywkę, a jak mi się spodoba i to z czasem kupuje. Ta mi się nie podoba, ale może to dlatego, że ogólnie od dłuższego czasu przestałem grywać w Fm'aJa nigdy nie kupuję FMa w tyg premierowym. Zawsze czekam na styczeń, kiedy wyjdzie finalna łatka i kupuję grę o kilka dyszek taniej. Wtedy mogę się cieszyć rozgrywką bez większości fatalnych bugów. A do tego czasu pogrywam w starsze wersje
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » 21 gru 2010, 16:30
Tak, było dokładnie takie ograniczenie antypirackie. Gracz nie orientował się na początku, że coś jest nie tak - ale na koniec do ME awansowały drużyny bodaj z dwóch ostatnich (a nie pierwszych) miejsc w grupie.Problem polega na tym, że scrackowane fixy nie zawsze działają w odpowiedni sposób. We wcześniejszych wersjach np. zdarzało się, że na ME, MŚ jechały potęgi typu Armenia, Luksemburg itd., a nie kwalifikowały się Brazylia, Hiszpania, Anglia. I potem oglądało się finał Azerbejdżan - Chiny, a królem strzelców zostawał jakiś Jaszwili.
To jest kwestia bazy danych. Oczywistym jest, że wszelkie fanowskie uaktualnienia nie dają żadnej gwarancji. Trzeba wybierać spośród uznanych i/lub samodzielnie kilka drobiazgów zmienić.Kumpel po zainstalowaniu łatki 11.2.1 ostro się zdziwił - Lech jakoś nie grał w el LM!
I tak, i nie.Polska właśnie wygrała u mnie w FM mistrzostwa Europy 2012. W finale pokonała Holandię 3:0.
Jednak mało realistyczna gra:D
venomik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wiloch » 21 gru 2010, 16:41
Wiloch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: niente » 21 gru 2010, 17:03
niente
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wiloch » 21 gru 2010, 17:04
Wiloch
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio