Manchester United (zbiorczy) (cz.2) - Strona 492

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Eryka ten Haga należy:

Zwolnić
5
20%
Wypie****
11
44%
Wywieźć na taczkach
9
36%
MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 19 gru 2010, 16:56

http://www.devilpage.pl/index/news/kome ... s_wiecej_/

ciekawa sprawa, stadion Chelsea wcale zle nie wyglądał. Pewnie FA zaplanuje mecz na 11-12 stycznia i rozegramy chyba niespotykana ilosc meczy w tym miesiacu....

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 19 gru 2010, 17:25

Też mnie to właśnie zastanawiało już wczoraj. Z tego co przeczytałem teraz, to podobno w Londynie nie pada dzisiaj...

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 19 gru 2010, 17:33

od osoby, która miała się na mecz wybrać wiem, że nie było szans się dostać na mecz, bo żadne metro, ani nic nie jeździ. Obejrzyjcie sobie filmik na stronie Arsenalu, gdzie Mason mówi że mecz się nie odbędzie, zobaczycie jak sypało.
Stadiony w Anglii nie są problemem, tylko dotarcie na mecz.

Awatar użytkownika
majer13
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 53

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 19 gru 2010, 18:15

fieldy pisze:Stadiony w Anglii nie są problemem, tylko dotarcie na mecz.
Dokładnie. Wiemy ile jest drużyny w PL z Londynu i wyobrażacie sobie powrót kibiców z tych meczów w takich warunkach :?: Jedna wielka maskara. Nie ma co narzekać jeśli jesteśmy lepsi to wygramy nieważne w jakim terminie i tyle ;)

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 19 gru 2010, 22:04

Fieldy Wasz mecz przełożona 3-4 godziny przed meczem a nasz ponad dobe przed.Nikt mi nie wmowi że nie idzie dostrzeć na mecz na 16 w niedziele kiedy reszta druzyn z Londynu nie gra w stolicy, jeszcze tak wązny mecz jak Chelsea-MU.Poprostu ktoś chciał by mecz się nie odbył -tyle.

- murawa Sb w dobrym stanie
- z tego co czytalem ,pogoda w londynie dzisaj dobra

wiec o co chodzi? Mecz Asenalu ze Stoke został przelozony w chwili gdy ruszała cala logistyka tej imprezy i czekano do ostatniej chwili, Spursi byli na lotnisku kiedy ich wracali do domu. Gracze MU dowiedzieli sie ponad 24 godziny przed meczem ze sie nie odbedzie,a bardzo wiele osob na roznych forach mowi ze mecz mogl sie spokojnie dzisaj odbyc o 16 tametego czasu.Niezrozumiała decyzja i tyle, jakby nagle o 10 w niedziele wyszko sloneczko i temperaturka ok plus 10 to tez bysmy nie zagrali? Poprostu Chelsea miala ukryty interes by mecz sie nie odbył i jak znam FA to mecz zostanie nam wcisniety w styczniu, gdzie gramy mecz Pucharowy z The Reds oraz zalegly mecz z Blackpool, idealny miesiac by nam wdupic wyjaz z Chelsea.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 26 gru 2010, 16:51

Szkoda że jest tylko 1-0 bo gola można stracić zawsze. Masa okazji, słupek poprzeczka. Bardzo dobra gra, świetna wymiana pozycji , bardzo fajny pressing, jedyny minus to wynik bo powinno być koło 4-0. Szkoda że Andiemu to nie wpadło...

Sunderland cienki dzisaj jest niesamowicie, ale musze przyznać że nasza gra momentami robi ogromne wrażenie. Tylko żeby nie było jak z West Brom, 2-0 masa akcji na wyzszy wynik i remis..

2-0 po smiesznym golu,Sun w 2 połowie dużo lepiej, my po bramce na 2-0 spuściliśmy z tonu i kontrolowaliśmy mecz przez co Sun coś tam próbowało. Mecz z Birmingham za 2 dni więc nie było co szaleć.
Ogolnie trzeba pochwalić wszystkich,Rafael dla mnie jest odkryciem sezonu w MU, Anderson jak zszedł to gra już nie tak wyglądała i było widać jak go brakuje choć jak mowie kontrolowaliśmy mecz bez wygłupów. Gibson się nadaje do rąbania drzewa , słaba zmiana, słaba asekuracja środka niestety. Rooney świetna asysta piękne momenty, świetna ruchliwość ale znowu bez gola, pare idiotycznych podań(niech mi ktoś wytłumaczy to podanie z 87 minuty?)

Dodam jeszcze od siebie że bardzo fajnie (w 2 [połowie ) grał Henderson.

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 26 gru 2010, 18:00

Czemu Nani dzisiaj nie grał?

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 26 gru 2010, 18:02

Jest kontuzjowany. Park jedzie na smieszny puchar azjii , Valencia połmany, ze skrzydłowych zostal Giggs i ktoś z kabaretu Bebe-Obertan. Coś czuje że Roo zacznie na skrzydle z Birmngham.

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 26 gru 2010, 18:20

Czyli z Birmingham Nani też nie zagra?

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2326
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 26 gru 2010, 18:43

Park jedzie na smieszny puchar azjii
myslę, że Park nie byłby zadowolony z tego jak określasz ten puchar :P

Wiadomo na jak długo wypadł Nani?

Awatar użytkownika
Rezus
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2894

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 26 gru 2010, 19:00

Zrozumiałe jest zdenerwowanie kibiców meczami reprezentacji ale cóż, niech sobie twierdzą co poniektórzy, że te mecze są niepotrzebne ale zawodnicy na każdym kroku powtarzają, iż chcą grać w klubie bym móc występować... w reprezentacji. Ja rozumiem piłkarzy, śmieszą mnie przeciwnicy spotkań reprezentacyjnych, trzeba pamięć skąd jesteśmy bo coraz bardziej chcą z nas wyplenić wartości narodowe - UE np.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 26 gru 2010, 19:04

Tak jestem przeciwnikiem meczów kadry przez ktore dany zawodnik opuszcza mecze w klubie ktory płaci mu kase Co innego mecze w terminach fifa co innego smieszny puchar afryki i azjii. Parka nie bedzie przez 5-6 spotkań. To klub mu płaci kase i jest jego pracodawcą, jak dostanie kontuzje to kto będzie mu płacił pensje?

red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 26 gru 2010, 19:49

Dobry mecz, powinno być więcej. Obrona miała niewiele do roboty, ale najlepiej chyba Rafael, który był o dziwo dużo bardziej aktywny w przodzie niż Evra. w Środku kolejne dobre spotkanie Andersona, a Carrick ponownie wywiązał się świetnie ze swojej roli. Atak bez zarzutu, a ze zmienników zdecydowanie najlepszy Gibson.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 26 gru 2010, 19:56

No tak najlepszy, Groszek zagrał 5 minut a Makeda na lewej pomocy. Brawo redzie, nie ma to jak obiektywne podejscie.

red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 26 gru 2010, 21:10

Dobrze, że mgiggs potrafi być obiektywny, więc skromny redzik nie musi :lol: Nie chce mi się wdawać w kolejną polemikę nt dyspozycji Gibsona, bo już zdążyłem się przyzwyczaić do tego jak jesteś uprzedzony do tego zawodnika, więc wybacz proszę, ale nie podejmuje wyzwania. Dziękuję.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”